Opublikowano 18 marca 201312 l Na AppStore już dawno był pierwszy epizod za free. Ostatnio wszedłem na amerykański sklepik, a tam Uncharted 1 & 2 w plusie, plus:) seriale w HD za 0,99 dolara - 2,99$ za odcinek. Kurde, a u nas lipa. W Anglii jeszcze mają teledyski. U nas nie mogą dogadać się z Zaiksem. Co dziwne bo na smart telewizorze są jakieś stacje tematyczne i teledyski działają w Polsce. Ponadto co mi się jeszcze nie podoba na naszym sklepiku, to to, że nie ma kawałków z Rock Banda 3 - musiałem założyć fałszywe konto na Anglię i tam przelać siano. Sony Polska odpisali mi, żebym zapytał u EA..., a poza tym zakładanie kont na fikcyjne dane jest zabronione. Ok, takie nieco offtopowe marudzenie. Edytowane 18 marca 201312 l przez grzybiarz
Opublikowano 18 marca 201312 l Bardzo mnie cieszy ten deal. W piątek ujawnią zawartość IGC plusa na kwiecień... Howe zasugerował też że jedną z gier miesiąca w najbliższym czasie może być Okami HD lub Skullgirls. Tę pierwszą przyjąłbym z niekrytą radością.
Opublikowano 18 marca 201312 l Na taką promocję czekałem, wstrzymywałem się z wydaniem pieniędzy w wirtualnym portfelu, czekając na takie smakowite danie. No, doczekałem się.
Opublikowano 18 marca 201312 l Niech dadzą Okami HD, już długi czas planowałem zakup, ale coś czułem, że może być w plusie. Będę bardzo szczęśliwy jeśli dadzą.
Opublikowano 18 marca 201312 l Taaak, proszę o Okami! Na PS2 nie ukończyłem niestety, teraz bym naprawił ten błąd
Opublikowano 18 marca 201312 l Też bym bardzo chciał Okami, szkoda jedynie że nie da się wykorzystać spolszczenia zrobionego przez Beriona i resztę ekipy Przyjemniej mi się grało z polskimi ogonkami.
Opublikowano 19 marca 201312 l http://www.joystiq.com/2013/03/18/the-cave-tekken-6-free-on-playstation-plus-this-week/ najs
Opublikowano 19 marca 201312 l Fajnie choć wolałbym jakiś DragonBall a ten Cave chętnie obczaję bo nic o nim nie słyszałem
Opublikowano 19 marca 201312 l Kurna, niedługo to będą aktualizować plusa 2 razy w miechu. Mega szacun za to co wrzucają, nawet jeśli nie jest w moim guście/mam ograne.
Opublikowano 19 marca 201312 l od kiedy plants vs zombies na vitę jest w plusie? wydawało mi się, że wczoraj sprawdzałem i nie było
Opublikowano 19 marca 201312 l Bo to jest na PS+ US. U nas sa zupelnie inne gry. W sumie ogralbym te roslinki vs zombiaki na Vicie. Placic za to nie chce (zwlaszcza ze mam wersje na PS3) wiec jak kiedys wpadnie w EU do oferty plusa to z przyjemnoscia sciagne.
Opublikowano 19 marca 201312 l Trzecie mordobicie w ciągu ilu, 6 miesięcy? Ja po cichu liczę na jakiegoś erpega (Amalur, Dragon's Dogma...).
Opublikowano 19 marca 201312 l Dragons Dogma na pewno nie bedzie szybko (w jedym z komentarzy na blogu Howe napisal ze sie nie udalo jak narazie wynegocjowac z Capcom umowy). Nad Amalurem "pracuja" wiec jest nadzieja.
Opublikowano 19 marca 201312 l Za niedługo premiera nowej wersji Dragons Dogma wiec nie dadzą teraz pełnej gry na Plusie.
Opublikowano 19 marca 201312 l Jeśli jeszcze ktoś nie ogarnął to The Cave i Tekken 6 (wersja PSP), są z poprzedniej aktualizacji na USA PS Store. To co dadzą w kwietniu na NASZYM (europejskim) PS Store, ma być ogłoszone w piątek na blogu.
Opublikowano 20 marca 201312 l The Walking Dead juz jest. Oplaca sie bardziej kupic Season Pass czy kazdy odcinek oddzielnie? pare zl mozna zaoszczedzic.
Opublikowano 20 marca 201312 l No jeśli jedynka podpasi, to w sumie głupio tak kupić tylko do 3 odcinka i nie zagrać w całą grę
Opublikowano 20 marca 201312 l Ja zassałem już parę godzin temu, ale długo się nie cieszyłem bo gra wymaga oryginalnego pada i po zabawie
Opublikowano 20 marca 201312 l Wiem ze taniej odzielnie ale nie wiem czy Season pass cos daje poza odblokowanie calego sezonu.
Opublikowano 20 marca 201312 l Teraz kupując (do 10 kwietnia) PS+ na rok, trzy miesiące ma się dodatkowo gratis.
Opublikowano 20 marca 201312 l Zwabiają jak mogą i kogo tylko mogą wszelkimi sposobami, aby później na PS4 sprzedać więcej tych mniej-już-korzystnych-dla-nas abonamentów PS+.
Opublikowano 20 marca 201312 l Raczej próbują nabić ludzi, żeby potem negocjować lepsze umowy z wydawcami, którzy będą bardziej chętni do udostępniania swoich gier. Maszyna musi się sama napędzać, a paliwem jest właśnie masówka graczy.
Opublikowano 20 marca 201312 l I Twoje i moje sprowadzają się właściwie do jednego, wiadomo o co chodzi.