SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Rozkład jazdy w maju: 1.05 - Hitman Absolution (Gra miesiąca), Catherine, Malicious 8.05 - Sine Mora (Vita) 15.05 - Velocity Ultra HD (Vita) http://blog.eu.playstation.com/2013/04/17/playstation-plus-your-may-update/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 543 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Catharine!!!!!!! fap fap fap, jedna z perełek tej generacji w którą zawsze chciałem zagrać. Vita też fajne tytuły dostanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Zarządzili... Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 293 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Catherine <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Catherine dla mnie Reszta w sumie spoko. Hitmana już przeszdłem ale moze zrobie to jeszcze raz i sobie pozbieram pucharki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Machel 2 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Ja tam jakoś specjalnie nie jaram się tymi tytułami, może poza Sine Mora. Ogrywał ktoś Malicious? Jeżeli tak, to jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 294 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 a ograliscie zalegle tytuly z kwietnia, marca, lutego itd.? boze, ja mam jeszcze red dead redemption do skonczenia. nie sadzilem pare lat temu, ze bede mial kiedys tyle gier, ze az bede gral prawie wcale - bo ta mysl ile gier mam do ogrania - odpycha mnie kompletnie i czesto wybieram tablet:/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 571 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 No, a najgorzej że zalegają na dysku i czekają, aż się "przełamię". Tymczasem najczęściej przychodzę zmęczony i siadam do multi jakiegoś ;p No ale co jakiś czas jednak przełamuję się. Ostatnio odpaliłem Okami HD, ale znowu przerwa (za głęboka się wydaje ta gra... ). Czasami łykam tytuł na raz, jak Bioshocka 2, a czasami leży nie wiem czemu jak Dead Space 2 (czekam na noc, a w nocy jestem śpiący i idę spać ;p ). Ostatnio zacząłem usuwać gry, których nie przeszedłem. Ech, a teraz nie wiem jak poradzę sobie, bo Catherine chcę łyknąć na raz. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 840 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 A skądże - IF2, LBP2, Batman, Okami, JC2, DE HR i pewnie z 10 innych których nie pamiętam, a do tego dojdą gry z maja, czerwca i lipca które dopiero ogram w połowie wakacji bo licencjat na horyzoncie. ;|Ale potem nie wyjdę przez 2 tygodnie z pokoju, tak przy-nerdzie, hehehe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Nie sadzilem ze kiedys to napisz, ale cholera juz nie nadazam z konczeniem tych darmowek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 (edytowane) Z Plusem jest jeden problem: Ciekawe czym przywalą w czerwcu, miesiącu E3. Może nawet przez to opóźnią ogłoszenie rozpiski na ten miesiąc. Edytowane 17 kwietnia 2013 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Ja jużsię nie martwię zaległościami (nie tylko plusowymi - ale te trzeba będzie w pierwszej kolejności) ale i pudełkowymi i 360tkowymi. Mam tyle do ogrania, że następna generacje to kupię chyba za 4 lata hehehe. Ale coraz bardziej myslę, że sobie odpuszczę nextgeny i zostanę z tym co mam plus tablet do odprężających, krótkich gierek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Nie zostaniesz Do 2och lat po premierze next genow wyjdzie na nie TES VI Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Catherine WOW Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Heh i znowu ćwierć tysiąca godzin w dupę :-), no ale TES to TES!!! I jeszcze Fallout kolejny i Mass Effect Galaxy i skąd wezmę całe 1000 godzin wtedy? Panowie a kiedy dziewczyna, jakiś junior,książki, filmy, imprezy, gdzie wogóle czas na życie? Praca, obiad, laska i parę godzin na gre - jak wydzie TES 6 to łamię wtedy znowu nogę hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Gdzie w Store jest gra Thomas Was Alone? Miała być w Plusie, a nigdzie jej nie widzę :| Cytuj Odnośnik do komentarza
zte 13 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 kwietnia 2013 Gdzie w Store jest gra Thomas Was Alone? Miała być w Plusie, a nigdzie jej nie widzę :| za tydzień ma być 24 Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2013 Ja pierniczę. Jak uda mi się skończyć Okami przed Catherine i Hitmanem to będzie dobrze! Najlepiej zainwestowane 150zł w moim życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 269 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2013 Hłehłe miałem zamiar zaopatrzyć się w nowego Hitmana, a tu łysy sam do mnie przychodzi. Przy Katarzynie również miło spędzę czas. Plus w formie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kiseki 749 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2013 Od wczoraj miał być w plusie Thomas Was Alone na vite, a nie ma tej pozycji w ogóle w sklepie, nawet za piniendze. Why? Cytuj Odnośnik do komentarza
saptis 620 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2013 (edytowane) Oferta plusa wymiata, przyznam, ze nawet bym z niej skorzystal.... gdybym nie ogral wczesniej tych gier bo wiele z nich juz mam. Zreszta na polce czeka jeszcze ladnych kilka tytulow do ogrania i to nie tylko na PS3, wiec gdybym jeszcze mial plusa to sam nie wiedzialbym w co mam grac, a nie chce miec syndromu zbyt wielu gier - za duzo gier, a i tak nie ma w co grac bo wszystko jest srednie i takie sobie, wlacza sie gre na chwile zeby stwierdzic, ze to sredniak i nastepna, nastepna - nie konczac poprzednich zaczyna sie kolejne. Edytowane 18 kwietnia 2013 przez saptis Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2013 Ne ma gier źle, jest ich ponad normę, też źle. Polska to taki urokliwy kraj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 18 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 kwietnia 2013 Od wczoraj miał być w plusie Thomas Was Alone na vite, a nie ma tej pozycji w ogóle w sklepie, nawet za piniendze. Why? 24th April: Thomas Was Alone Cytuj Odnośnik do komentarza
A.L.I 9 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2013 Kody na 30dni PS+ z fejsbuka jeszcze są dostarczane? Zrobiłem co trzeba było i ni ma. Dziś PS3 znów kupiłem i jak widzę to Okami HD jest w PS+. Troche na biedaka, ale nikt nie ma zbędnego kodziku? Cytuj Odnośnik do komentarza
jarken 33 Opublikowano 20 kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 20 kwietnia 2013 Promocja już nie jest aktualna. Mój kod dostałem w ostatnim momencie jej trwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi