SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Trójka też jest. Wrzucą: PSASBR, LBP Karting i Twisted Metal Niestety niczego konkretnego w zeszłym roku nie mieli, więc jest bieda z wyborem. Edytowane 15 Maja 2013 przez SzczurekPB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) jak nie byl, jak byl z tym, ze na Vite - Uncharted: Golden Abyss Edytowane 15 Maja 2013 przez MEVEK Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 kule faktycznie jest U3 i tylko 11gb zajmuje....no to mogliby go wrzucić do plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Myślę, że Uncharted spokojnie wyląduje, Battle Royale raczej też, i pewnie LBP Karting. Ewentualnie coś z HD kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Może wrzucą singla, a multi będzie osobno za kasę (jak przy StarHawk'u o ile dobrze pamiętam).Ej, pirat U3 zajmuje 46GB? A tu 11GB?Aha, pliki na PSN są często kompresowane, widać to np. po kompresji wideo w niektórych grach. Może w tych 11GB, jest tylko język pl/ang?Mniejsza o to, ale poprzez grzebanie ile zajmuje pirat Uncharted 3, odkryłem spis pliczków na płycie:BCES01175-[uncharted 3 Drakes Deception] / PS3_GAME / USRDIR / build / main / movie1 / ldn-marlowe-intro-col-flashback-intro-3d.m2v 376.5 MBBCES01175-[uncharted 3 Drakes Deception] / PS3_GAME / USRDIR / build / main / movie1 / ldn-marlowe-intro-col-flashback-intro.m2v 313.7 MBBCES01175-[uncharted 3 Drakes Deception] / PS3_GAME / USRDIR / build / main / movie1 / ldn-meeting-chloe-3d.m2v 148 MBBCES01175-[uncharted 3 Drakes Deception] / PS3_GAME / USRDIR / build / main / movie1 / ldn-meeting-chloe.m2v 122.9 MBAle gó.wno! Te pliki m2v to pliki z filmikami. Tak filmikami, gdzie przecież tyle się mówiło o tym, że są na silniku gry, a jednak nie są. To w tej wersji 11GB pewnie będą walić ziarnistością, ale kto w ogólę powiedział że U3 zawita w plusie Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ale gó.wno! Te pliki m2v to pliki z filmikami. Tak filmikami, gdzie przecież tyle się mówiło o tym, że są na silniku gry, a jednak nie są. No bo są na silniku gry, ale nie w real-time. Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Ja bym się nie obraził na Battle Royale. Gierka wugląda przyjemnie, a dziewczyna lubi pograć w bijatyki a jeszcze jak ta z przymrużeniem oka to z wdzięczności jeszcze by się dołożyła do przedłużenia Plusa Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Te BR w becie nie było takie tragiczne, może też jakby brakowało miodności ze Super Smash Bros. , ale i tak pogrywało się w wolnej chwili. Taka gra na parę minut i zmiana Żadna rewelacja, ale czaso zapychacz świetny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wrzucą: PSASBR, LBP Karting i Twisted Metal Lepiej te gierki, których nikt nie kupił niż gry, które każdy normalny gracz, poza wybrykami takimi jak Mendrek, ograł. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
adi 189 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Po pierwszym info byłem zawiedziony-Demon Soul i Ico ograłem dawno temu...no ale Rayman i KOA trafiły idealnie-super Cytuj Odnośnik do komentarza
dawdi17 57 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Te BR w becie nie było takie tragiczne, może też jakby brakowało miodności ze Super Smash Bros. , ale i tak pogrywało się w wolnej chwili. Taka gra na parę minut i zmiana Żadna rewelacja, ale czaso zapychacz świetny. I w takich kategoriach chyba każdy by ją rozpatrywał co nie jest w sumie żadną wadą Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Tylko co mają powiedzieć twórcy skoro ich gra po paru miesiącach ląduje za darmo w Plusie... No bo chyba nie dadzą Playstation Move Herosi? To w ogóle było już darmowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 15 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Wrzucą: PSASBR, LBP Karting i Twisted Metal Lepiej te gierki, których nikt nie kupił niż gry, które każdy normalny gracz, poza wybrykami takimi jak Mendrek, ograł. a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gier jest od chuya i jeszcze więcej, a jak się gra we wszystkie gatunki, to trzeba się poświęcić, żeby to wszystko ograć, albo znaleźć sponsora, który będzie za nas pracował i wykonywał inne obowiązki. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 16 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2013 Szkoda ze Rayman tylko na Vite Cytuj Odnośnik do komentarza
Haro 78 Opublikowano 17 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2013 Dokładnie o tym samym pomyślałem. Ucieszyłem się na informację o Raymanie, a tu wersja na Vitę. Wielka szkoda. :-( Cytuj Odnośnik do komentarza
Plamek 273 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ostatnio psioczyłem, że DS'a nie dali na EU Plus'a.. :> Cieszę się jak dziecko. Dobry zestaw w tym miesiącu! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 Ech, a ja jednak jakoś tak wolę, by podawali line up co miesiąc, a nie tak od razu... ... bo tak na następne ogłoszenie muszę czekać prawdopodobnie do drugiej połowy czerwca Jednak coś w tym czekaniu na ogłoszenie jest emocjonującego. Przypomina czekanie na prezenty, a że prezenty kozackie, to P+ FTW! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 19 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2013 ja wole wiedzieć wcześniej, czy przedłużyć plusa, czy yebać i za tą kasę kupić gre w pudełku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Gierki "Thomas was alone" już nie ma w Plusie? Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Już nie, tylko miesiąc była. Edytowane 23 Maja 2013 przez SzczurekPB Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Nie masz czego żałować Don Sterydo. Mi te "indyki" pomału bokiem wychodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 (edytowane) Sprawdzałem po prostu w temacie FAQ i tam jest wpisane więc się spytałem, bo na liście w PSS mi nie wyświetlało. A była Terraria, bo coś mi się wydawało, że jest, ale chyba coś pomerdałem. Edytowane 23 Maja 2013 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
adamst85 96 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Tylko co mają powiedzieć twórcy skoro ich gra po paru miesiącach ląduje za darmo w Plusie... No bo chyba nie dadzą Playstation Move Herosi? To w ogóle było już darmowe? Przecież Sony nie narzuca nic twórcom gier, na pewno wiąże się to z odpowiednią gratyfikacją pieniężną - nie bój żaby, odpowiednie sumy musiały zasilić ich konto, żeby gra wylądowała w Plausie za free. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Dziś odkryłem (albo "odkryłem") coś ciekawego. Pamiętacie taką gierkę jak Pinball Arcade, która jakiś czas temu wylądowała w Plusie na Vitę? Otóż najwyraźniej stała się (lub była, a nie wiedziałem) cross buy'em. Wpisałem w wyszukiwarce "Pinball Arcade" i miałem ogólną wersję "Gra z PSN". Dałem "Pobierz" (bo tylko taka była) i ściągnęły mi się trzy rzeczy. Gra na Vitę, gra w wersji trial na PS3... i klucz odblokowujący grę na PS3 Tym samym mogę cieszyć się tym zacnym pinballem, nie posiadając przy tym Vity. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Zapytam tutaj bo nie bardzo wiem gdzie... Pobrałem kiedyś Mortal Kombat z Plusa ale nie mam już abonamentu i gra nie działa. W Najbliższym czasie nie zamierzam również dokupować abonamentu. Czy jak kupię wersję pudełkową to będzie śmigać na poprzednich sejwach gry z plusa? Oraz czy ewentualnie mógłbym wywalić zainstalowaną plusowską wersję [żeby zaoszczędzić miejsca na dysku] a sejwy zostaną? [chyba poszły w chmurę ale nie jestem pewny]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi