grzybiarz 10 296 Opublikowano 29 maja 2013 Opublikowano 29 maja 2013 (edytowane) Ja polecam na kompie sobie pododawać do downloadu: - Kingdoms of Amalur: Reckoning (PS3) - bezpłatne http://bit.ly/11oTU9o - ICO and Shadow of the Colossus HD Collection (PS3) - bezpłatne http://bit.ly/15iwoPK - Demon’s Souls (PS3) - bezpłatne http://bit.ly/Zt5aHI ... niż poruszać się po tym sklepiku Edytowane 29 maja 2013 przez grzybiarz 1 Cytuj
Axee 1 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 Mi się w nocy pobrał Amalur, świetna gra. Zaczynam chyba zaraz pobierać Demon`s Souls. + Dodał MODERATOR Za(pipi)iście, dobrze wiedzieć. Darujcie sobie takie wpisy. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 30 maja 2013 Opublikowano 30 maja 2013 No i kurka mój abonament dobiegł końca, a akurat gram sobie w Read Dead Redemption, które dostałem w ramach tegoż. Zobaczę co uda mi się odpalić bez abonamentu (bo podobno Deus Ex, czy Darksiders działają), no i w czerwcu trza załadować nowy, co by było na Vitę. Lipa że doładowywałem "konto na spółę" które mam z kolegą, ale chciałem mieć trofiki na Vicie i zrobiłem plusa na swoim koncie grzybiarzowym. Zamiast ładować w swoje konto Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 (edytowane) prawdopodobnie leak od rusków z rozpiska na wakacje JulyBattlefield 3Payday: The HeistNinja Gaiden Sigma Plus (PSV)Unit 13 (PSV)AugustDmC: Devil May CrySpec Ops: The LineNew Little King's Story (PSV)When Vikings Attack! (PSV) Edytowane 1 czerwca 2013 przez black mamba Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Jeżeli prawda, to niestety nic z tego dla mnie. Dodatkowo dziwne moim zdaniem dawanie teraz B3, którego zapewne wszyscy zainteresowani już mają, jako że gra to praktycznie głównie multi. Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 1 czerwca 2013 Opublikowano 1 czerwca 2013 Tak szybko dają DmC? Hm, całkiem ciekawie to wygląda no i jest Ninja Gaiden na Vitę. Payday dali specjalnie przed premierą sequela, żeby zdobyć większą klientelę. Cytuj
xppx 1 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 ruskom wierzyc nie mozna ale na takie gierki bym sie nie obraził Cytuj
Zajcik 64 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Z checia przygarnalbym to DMC oby to sie potwierdzilo, choc ten lipiec wyglada bardzo slabo. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Jeżeli prawda, to niestety nic z tego dla mnie. Dodatkowo dziwne moim zdaniem dawanie teraz B3, którego zapewne wszyscy zainteresowani już mają, jako że gra to praktycznie głównie multi. o kazdej grze danej w plusie mozna powiedziec "ze wszyscy zainteresowani juz maja" Kazub, w tym poscie super ujal dla kodo jest plusik http://www.psxextreme.info/topic/89442-playstation-plus/?p=2823002 Cytuj
Faranell 269 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Jeżeli prawda, to niestety nic z tego dla mnie. Dodatkowo dziwne moim zdaniem dawanie teraz B3, którego zapewne wszyscy zainteresowani już mają, jako że gra to praktycznie głównie multi. o kazdej grze danej w plusie mozna powiedziec "ze wszyscy zainteresowani juz maja" Kazub, w tym poscie super ujal dla kodo jest plusik http://www.psxextreme.info/topic/89442-playstation-plus/?p=2823002 Kazub trafił w samo sendo sprawy! Ja np. dzięki plusowi mam teraz możliwość ogrania Demon Souls, Bioshocka 2 czy Ico - w którego nigdy nie grałem i pewnie nigdy bym nie zagrał Zapowiedzi od ruskich faktycznie nie powalają, ale chętnie sprawdzę DMC i Spec Opsa, które również bym nigdy nie kupił;D Darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby, ja naprawdę jestem mega zadowolony z usługi, i nie załuję ani jednej wydanej złotówki na abonament. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 Skoro jest niby wyciek na dwa miechy w przód, to Sony raczej zmieni te gry, co by nie wyszło, że tak łatwo im wyciekło. Więc może i te gry miały być, ale podejrzewam że zmienią na inne.Zdziwił mnie ten wybór Battlefielda, a na Vitę już całkiem nie ma co kupić pudełkowego, skoro takie tytuły wrzucajądo "plusa". Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 (edytowane) Coś lewy ten wyciek, bo przecież dają 3 gry z PS3 na miesiąc Edytowane 2 czerwca 2013 przez SzczurekPB Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 2 czerwca 2013 Opublikowano 2 czerwca 2013 rozpiska na Vitę super, na ps3 niestety prócz DmC(ojjj bardzo bardzo bym chciał by to nie był fake) nic niekawego. Wrzucenie BF3 uważam za nieśmieszny żart jeśli to prawda Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 Lista PS+ czerwiec US Deus Ex: Human Revolution (PS3)Machinarium (PS3)Saints Row: The Third (PS3)Orc Attack (PS Vita)Zero Escape: Virtue’s Last Reward (PS Vita) 60% bylo juz w EU. Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 uuu więc Saints Tow: The Third pewnie będzie niedługo i u nas:) Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 3 czerwca 2013 Opublikowano 3 czerwca 2013 daję voucher plusa działa tylko dla osoby która plusa nie miała jeszcze (tzn nie wykupiła i nie miała vouchera) DLPQ-LQNH-FF42 <- dostałem wraz z soul sacrifice w 100 % legalnie Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 czemu zniknely mi gry z listy pobierania? dzisiaj odpalilem konsole po kilku miesiacach i mialem tam chyba z 30 pozycji i teraz zniknely. Jak odnowie ps+ to te gry wrócą na swoje miejsce? Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Nie wroca:). Musi byc jakis blad z psn. Ja mam wszystkie gry odkad mam ps3 - 2008rok. Czy czasem nie pobierales ich na jakims wspolnym, drugim koncie? Sprawdz za jakis czas, bo moze znowu cos psn szwankuje. Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 PS+ mi się już dawno skończył może dlatego, że nie odnowiłem? Nigdzie indziej nie pobierałem tylko na jednej konsoli. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 No to jak chcesz mieć pokazane gry z Plusa w sekcji pobierania skoro nie masz do nich dostępu i nie możesz ich pobrać? Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 Z tego co pamiętam z Burnoutem: Paradise, to zniknął mi w momencie gdy się skończył darmowy Plus, a po aktywacji nowego Plusa to pojawił się. Więc powinny się pojawić jak odnowisz Plusa. Cytuj
Stunik 1 402 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 No i tyle chciałem wiedzieć, dzięki. suteq: pamiętam, że jak skończył mi się ps+ to gry były na liście a teraz ich nie ma, więc pewnie jak odnowię to się pojawią. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 ten temat http://www.psxextreme.info/topic/100791-playstation-plus-faq-pierwszy-post/ to chyba trzeba podswietlic i jeszcze moglby mrugac bo dalej jak widac tu laduja posty zwiazane z calym plusem Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 4 czerwca 2013 Opublikowano 4 czerwca 2013 typ z PSbloga skomentował ruski leak : Fred shot down the future months games by saying “that’s an old slide. We’ll announce the July content later in the month.” Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Jak to bylo z Deus Exem? Jak byl free w Plusie to kupilem go, ale ponoc bylo tak, ze to gra permanentna. Teraz kiedy Plus mi sie jednak skonczyl to nie mam go na liscie pobierania nawet... To jednak nie byla gra na stale, czy mam uderzac do biura obslugi? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi