Lucek 4 417 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 No bez odnowienia plusa nie będzie Ci działać. Dlaczego miałby? Cytuj
dApo 313 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Jak to bylo z Deus Exem? Jak byl free w Plusie to kupilem go, ale ponoc bylo tak, ze to gra permanentna. Teraz kiedy Plus mi sie jednak skonczyl to nie mam go na liscie pobierania nawet... To jednak nie byla gra na stale, czy mam uderzac do biura obslugi? jak był w plusie to kupiłeś plusa czy grę? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 No gre, ale po tym jak byla gra miesiaca. Przez jakis czas, chyba nawet pol roku wisiala jako darmowa i byla mowa pamietam, ze to gra permanentna i po wygasnieciu Plusa bedzie dzialac. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Nie była mowa tylko jakiś user napisał ze gry bez tzw klucza działają czy jakoś tak Cytuj
vip77 237 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Nie ma żadnych gier w plusie które będą działać jako pełne wersje po wygaśnięciu abonamentu. Jak kupiłeś za swoje pieniądze i nie nasz na liście to się do nich zgłoś, a jak pobrales za darmo w ramach plusa to będzIesz ja miał z powrotem jak odnowisz plusa PS. Na prawdę nie widzicie podpietego tematu z faq'iem plusa? Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Szkoda. Po E3 jakos Plusa wznowie (licze ze bedzie tak jak rok temu promocja za 150 zl po targach) i Deusa sie sciagnie ;] Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 (edytowane) Nie mam podłączonej konsoli do neta. Czy gdybym zamówił abonament na 3 miesiące, to dałoby się wykorzystać kod PS Plus na kompie i także na nim dodać wybrane gry [do ściągnięcia, jak wy to mówicie historii pobierania]? Od razu mówię, że moje konto PSN nie jest zintegrowanie z moim profilem na PS3. Edytowane 5 czerwca 2013 przez Ludwes Cytuj
vip77 237 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 (edytowane) Plusa można aktywować tylko na konsoli czy to poprzez wykupienie abonamentu czy też wpisanie kodu ze zdrapki @Danio wiem że deus wisiał sporo czasu jako bezpłatny nawet jak zniknął z gier miesiąca ale zawsze tylko dla tych którzy mieli aktywnego wtedy plusa a nie dla wszystkich Edytowane 5 czerwca 2013 przez vip77 Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 (edytowane) Plusa można aktywować tylko na konsoli czy to poprzez wykupienie abonamentu czy też wpisanie kodu ze zdrapki To szkoda. Bo bym sobie wziął abonament na 3 miesiące i miałbym później w co grać [cwaniak]. A tak, trzeba czekać. Edytowane 5 czerwca 2013 przez Ludwes Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 5 czerwca 2013 Opublikowano 5 czerwca 2013 Plusa można aktywować tylko na konsoli czy to poprzez wykupienie abonamentu czy też wpisanie kodu ze zdrapki To szkoda. Bo bym sobie wziął abonament na 3 miesiące i miałbym później w co grać [cwaniak]. A tak, trzeba czekać.Zanieś konsole do kogoś z internetem I tam aktywuj sobie plusa. Potem hop siup I do domu lol 1 Cytuj
karmaster 362 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 We'll have an exciting announcement @ 4pm on which titles will be replacing LBP 2, inFamous 2 & Motorstorm Apocalypse in PS Plus! Exciting.Czas zapewne z Wielkiej Brytanii, więc u nas ogłoszą o 17. Cytuj
Gość DonSterydo Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Fajnie, mam nadzieję, że Twisted Metal itp. produkcje a nie np. Uncharted 3 albo GoW3 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 ja bym chętnie przytulił Resistance 3. 1 Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Resistance 3 i Uncharted 3 bardzo wskazane ale mam przeczucie, że na pewno jedną z gier będzie te All Star battle Royale Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 (edytowane) Resis, Unch 3 i All Stars. Takie moje typy. All Stars - bo Sony go pchało, ale chyba niedopchało i tak przynajmniej zwiększy liczbę ludzi na serwerze. Res 3 - bo przegrał rywalizację z innymi fps-ami, a tak przynajmniej jacyś ludzie pograją po sieci Uncharted - bo coś musi być pionierem w rosterze Ale gdyby tak dali Journey albo Unfinished Swan... Edytowane 7 czerwca 2013 przez Mendrek Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 (edytowane) Journey, albo Swan to tytuly raczej za male i za tanie. Raczej bedzie cos, co wyszlo na plycie, a nie male gierki z psn. Cholera, a ja nie mam neta juz piaty dzien:(. Doladowalem plusa na vicie, ale w domu, konsola ps3 nie wie o tym:/ i nic mi nie dziala. Chociaz jest czas na ukonczenie Lollipopa i Maxa3 . Edit: czuje ze bedzie Heavy Rain:( Edytowane 7 czerwca 2013 przez grzybiarz Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 (edytowane) Ja bym się nie obraził na Heavy Rain. Ba! Powitałbym ten tytuł z otwartymi ramionami choć wiem, że wielu ludzi już w nią grało.Sam dawno już chciałem zagrać. Co do U3 to nie jestem pewien czy się pojawi na ps+. Nie tak dawno przecież ND wydało multi w formie F2P plus możliwość kupna singla jak i co-op'a. No chyba, że sprzedaż nie poszła po myśli ND i dadzą w plusie. Edytowane 7 czerwca 2013 przez Farmer. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Musieliby go wrzucić na sklep. Choć skoro TLOU wrzucili (24 gb) to może się przełamią i w końcu te kabany wrzucą. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 (edytowane) Ja też myślę że będzie all star, oprócz tego lbp karting albo może gt5 i cos tam jeszcze (u3?) :-) E: dwie na trzy trafiłem, nieźle he he Edytowane 7 czerwca 2013 przez vip77 Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 Journey raczej nie będzie, bo cały czas się sprzedaje i do tego wyjdzie w wersji pudełkowej wraz z innymi tytułami tego studia. Cytuj
BoryzPL 254 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 (edytowane) Uncharted 3, LBP Karting & XCOM: Enemy Unknown Bardzo dobre tytuly:) Cieszy brak all stars cos tam Edytowane 7 czerwca 2013 przez BoryzPL 1 Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 dla mnie lipka bo prócz LBP karting, który mnie nie grzeje resztę ograłem ale doceniem fakt, że wpada chyba najładniejsza gra na konsolach(uncharted3) i jedna z najlepszych gier generacji czyli X-Com bo więcej osób będzie mogło sprawdzić tą kapitalną strategię Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 (edytowane) U3 fajnie. LBP Karting mnie grzeje,a Xcom to wole na PC. Usa dostaje ten sam komplet w Instant Game Collection Edytowane 7 czerwca 2013 przez Zaqair Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 7 czerwca 2013 Opublikowano 7 czerwca 2013 I nikt mi potem nie będzie mówił że nie grałem w Uncharted A tak serio to fajny zestaw, z czego najbardziej cieszy mnie X-com. Pisałem dawno że będzie w Plusie (jak go zaczęli jako nagrody dodawać, nawet PPE dawało ), ale nie sądziłem że będzie w rocznej rotacji. Ogółem miło że kolejne 3 tytuły będą do sprawdzenia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi