Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No oczywiście, że tak można ale 1) musisz mieć do tego Plusa 2) musisz najpierw ustawić auto aktualizację, czekać do ustalonej godziny a później ją anulować, co się zupłenie mija z celem.

Działa wam ten NFS? Bo mi zalicza zwiechę przy logu tych złodzieji. W pizdu, jeszcze tą durną łatkę sciągnąłem, ja pyer.dole.

P.S: We wrześniu na bank dadzą jakiegoś FPS'a bo dawno nie było. Obstawiam KZ3 albo któregoś CoD'a.

Działa w języku polskim a w ang nie :)

Edytowane przez łom
Opublikowano

No oczywiście, że tak można ale 1) musisz mieć do tego Plusa 2) musisz najpierw ustawić auto aktualizację, czekać do ustalonej godziny a później ją anulować, co się zupłenie mija z celem.

Działa wam ten NFS? Bo mi zalicza zwiechę przy logu tych złodzieji. W pizdu, jeszcze tą durną łatkę sciągnąłem, ja pyer.dole.

P.S: We wrześniu na bank dadzą jakiegoś FPS'a bo dawno nie było. Obstawiam KZ3 albo któregoś CoD'a.

miesiąc temu bodajże był Battlefield 3 :) ja osobiście liczę na coś z Tomb Raider, Far Cry 3 albo Bordlerlands. Infinite mimo wszystko chyba nie wyjdzie, a szkoda. 

Opublikowano

Szkoda, że Mafia jest po angielsku i nie da rady polskiego ustawić.

PS 

Mam pytanko -Mam Tekken Tag 2 i chce sprawdzić, czy działa online pass, ale nie chce go zużywać, jak to zrobić?

Opublikowano (edytowane)

Szkoda, że Mafia jest po angielsku i nie da rady polskiego ustawić.

PS

Mam pytanko -Mam Tekken Tag 2 i chce sprawdzić, czy działa online pass, ale nie chce go zużywać, jak to zrobić?

Square pisał że da się przez www ale na konsoli też można wklepac kod w zarządzaniu kontem i anulowac

@Inuki

czasem warto przeczytać opis gry tam akurat pisze ze mafia nie ma polskich napisów.

btw. gry od ubi, 2K games są wszystkie po angielsku w sklepiku a co do uncharted to chyba masz na myśli jedynkę która nigdy nie była zlokalizowana bo nie wierzę że druga i trzecia część nie są PL w pss

Edytowane przez vip77
Opublikowano

Działa w języku polskim a w ang nie :)

Żeby to uj strzelił... Niepotrzebnie usuwałem. Jakiś anty anty-patriotyzm ustawiony przez Sony czy coś? WPADŁEM W ICH SIDŁA.

@Yakabu

Fakt, zapomniałem, bo nie pobierałem. :P Ale bardziej mi chodziło o jakiegoś fabularnego FPS'a. Na FC3 bym nie liczył, prędzej Ubi da Drivera SF, który był już przeceniany z pierdyliard razy.

Opublikowano (edytowane)

nie zagrywałem teraz U3 z plusa bo mam w pudełku ale powiem szczerze że aż dziwne że sony nie dało "swojej" gry w wersji PL.

Jeszcze się zapytam masz ustawiony język menu (XMB) konsoli po polsku? Od tego też jest zależne w jakim języku sie dana gra odpadli.

jeszcze przypomniałem sobie ze tam jakieś jaja w ogole były z tym uncharted, namieszali z plikami czy coś. może to ma/miało jakiś wplyw?

Edytowane przez vip77
Opublikowano

Ta gierka na Vite o wikingach jest w systemie cross-buy, takze i dziala na Ps3.

A wczoraj skasowalem wszystkie gry z plusa, zostawilem chyba trzy tytuly plus dociagne z tego miecha Need For Speed'a. Jakos im wiecej mam tych gier, tym mniej gram:/

Opublikowano

czemu Mafia II nie jest w PL, podobnie jak spec ops, obie gry mają dobre fabuły, a niektórzy w tym ja i tak wszystkiego w 100 % nie zrozumieją. umiem angielski dość dobrze no ale wiadomo jak to jest, pewniej się człowiek czuje gdy jest PL, tym bardziej że Mafia 2 odbywa sie w takich czasach, że nie których zwrotów już się dzisiaj nie uzywa

Opublikowano

Gry z plusanie są często PL żeby Polaki cebulaki nie czekali aż dana pozycja pojawi się w plusie. Brak wersji PL spowoduje,że częściej będą sięgać po gry ze sklepu, bo będą wiedzieli,że nawet jak będzie w plusie to i tak prawie nic nie zrozumieją mimo, że znają dość dobrze angielski ;);)

• Plusik 1