Homer S 197 Opublikowano 2 sierpnia 2013 Opublikowano 2 sierpnia 2013 czemu Mafia II nie jest w PL, podobnie jak spec ops, obie gry mają dobre fabuły, a niektórzy w tym ja i tak wszystkiego w 100 % nie zrozumieją. umiem angielski dość dobrze no ale wiadomo jak to jest, pewniej się człowiek czuje gdy jest PL, tym bardziej że Mafia 2 odbywa sie w takich czasach, że nie których zwrotów już się dzisiaj nie uzywa A po kij musisz wszystko rozumieć na 100%? Całą fabułę większości gier można zrozumieć bez problemów jak się zna podstawowy angielski, wielce skomplikowanego słownictwa te gry nie mają, TYM BARDZIEJ Mafia, gdzie co drugie słowo to "fuck" czy "motherfucker" albo "shit". Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Opublikowano 3 sierpnia 2013 Co nie zmienia faktu, że jeśli gra w wersji pudełkowej wyszła z lokalizacją to ona również powinna być w cyfrowej dystrybucji. To zwykłe lenistwo wydawcy, tego nie da się inaczej nazwać. Chyba, że tutaj również chodzi o dystrybutora. Np. prawa do lokalizacji posiada Cenega (nie wiem na 100%) i taki Ubisoft musiałby odpalać część kasy właśnie firmie lokalizacyjnej. A tak udostępniając "swoja czystą" wersję dostają całość kasy. Takie Sony samo lokalizuje swoja gry więc wrzucają zlokalizowane, bo nikomu nie muszą odpalać działki. Cytuj
glk44 0 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Witajcie serdecznie plusiaki. Chciałem was prosić o pomoc. Nie zdążyłem ściągnąć Battlefielda 3 jak była dostępna, czy któraś dobra dusza mogłaby się podzielić ze mną swoją listą pobierania? Będę dozgonnie wdzięczny i kłaniający się do stóp:) mój login: GieeLKa w zamian za pomoc oferuję coś z mojej listy zakupów poza plusem Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Opublikowano 6 sierpnia 2013 Wątpie aby ktoś udostępnił Ci konto na którym ma wykupionego Plusa więc raczej stracone nadzieje. Jak dajesz komuś dostęp to do całego konta i jego zawartości, a nie pojedyńczej pozycji z DL. Cytuj
glk44 0 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Wątpie aby ktoś udostępnił Ci konto na którym ma wykupionego Plusa więc raczej stracone nadzieje. Jak dajesz komuś dostęp to do całego konta i jego zawartości, a nie pojedyńczej pozycji z DL. No i właśnie dlatego liczę na zaufanie. Aby potwierdzić moje dobre intencje daje najpierw dostęp do mojego konta. Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 (edytowane) Żebyś się nie przejechał na tym zaufaniu. Naprawdę Ci, aż tak bardzo zależy, że takie kombinacje alpejskie próbujesz? Na allegro masz nawet za 49 pln BF3. Zresztą wątpię żebyś znalazł chętnego, a nawet jeśli, to jaką masz gwarancję, że ktoś też będzie uczciwy i da Ci prawdziwe/w ogóle dane do konta. Oj kombinujesz jak koń pod górkę Edytowane 7 sierpnia 2013 przez Luqat Cytuj
glk44 0 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Opublikowano 7 sierpnia 2013 Żebyś się nie przejechał na tym zaufaniu. Naprawdę Ci, aż tak bardzo zależy, że takie kombinacje alpejskie próbujesz? Na allegro masz nawet za 49 pln BF3. Zresztą wątpię żebyś znalazł chętnego, a nawet jeśli, to jaką masz gwarancję, że ktoś też będzie uczciwy i da Ci prawdziwe/w ogóle dane do konta. Oj kombinujesz jak koń pod górkę Wierzę, że istnieją jeszcze prawdziwi gracze dla których pomoc innemu nie jest szansą na oszustwo. Zależy mi bardzo na BF3. Nie wiem jak to zrobiłem, że przegapiłem. Po prostu byłem pewny, że wrzuciłem w kolejkę pobierania... Na allegro jest za 50 a tutaj za darmo. I zawsze można złapać dobry kontakt do wymiany gier z kimś komu nie zależy na oszustwie. Bo wiesz, w internecie nie tylko się oszukuje. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Jak tam, jakieś przecieki już są odnośnie oferty Plusa na wrzesień. Ja coś czuje w kościach, że na Vite będzie Guacamelee, już go tyle razy przeceniali, a to znak, że zbliża się za cebulę! Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 W tamtym roku o ile mnie pamięc nie myli dostaliśmy RDR? Czyli zapewne będzie równie mocna gra. Cytuj
Nemesis 1 269 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Max Payne 3? LA Noire? Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Na LA Noire bym się nie pogniewał, na Maxa zresztą też nie Chociaż na Max Payne 3 chyba jeszcze za wcześnie by gra lądowała na Plusie. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Na Maksia bym się obraził, bo kupiłem go w cyfrowej dystrybucji, jak był w promocji... 80 zł na dwie osoby <cebulak>. Celuję w Tomb Raidera, albo coś od EA znowu. Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Na LA Noire bym się nie pogniewał, na Maxa zresztą też nie Chociaż na Max Payne 3 chyba jeszcze za wcześnie by gra lądowała na Plusie. L.A N jest w sklepie? Bo już nie pamiętam. Co do drugiej części Twojego posta, Hitman wyszedł po Maksiu, więc nie widzę problemu. @up Trzecia gra od EA z rzędu? Nie przesadzajmy. Poza tym już nic bardzo nie zostało. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Jak tam, jakieś przecieki już są odnośnie oferty Plusa na wrzesień. Ja coś czuje w kościach, że na Vite będzie Guacamelee, już go tyle razy przeceniali, a to znak, że zbliża się za cebulę! a nie jest tak, że kiedys userzy zrobili dym na ps blog, że zaraz po przecenie gra trafiła od razu do plusa i obiecali, że przeceniane gry przynajmniej przez jakiś czas nie będą lądowały w tej usłudze? ja bym się nie pogniewał na tomb raidera i escape plan na vitę Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Ja bym sie na Heavy Rain nie pogniewal we wrzesniu. 1 Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Ta. W sklepie nie jest. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Tomb Raider teraz jeszcze nie trafi do Plusa. Na Blogu PS miesiąc temu ktoś zapytał czy "bezpiecznie" jest kupić TR, to dostał odpowiedź: "We can never be 100% what will be coming up until we finalise deals but I would say that you are safe this side of Xmas" Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 To może jednak gra od EA, jak szaleją to po linii - Dead Space 3? Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 A może wrzucą GTA jakieś? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 14 sierpnia 2013 Opublikowano 14 sierpnia 2013 To już prędzej bym liczył na DmC na którego dużo osób czekało Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 gta wątpie, czwórka raczej nie bo sporo sandboxów już było, a klasyki z PS2 trofeów nie mają, choć nie wiem czy to warunek ja bym nie pogardzil Lollipop Chainsaw, chciałbym "wypróbwać" Juliet własnoręcznie a także mam ochotę na slashera Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 tak btw to jest jakaś dobra dusza która chwilowo podzieli się slotami z kilki gier PS+ sprzed grudnia 2012? interesuje mnie kilka małych gier: Machinarium, Tomas Was Alone oraz Trine 2? odwdzięczę się grami PS+ z grudnia i dalej, mam jeszcze to NBA 2k13 któe było przez pomyłkę, jak ktoś nie ma. dam pierwszy swoje konto. z góry thx PS - przejdę gry i zdezaktywuję moją konsolę na tym koncie, także nie będę zajmował drugiego slota, całość potrzebuję tylko na tydzień Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 No co Ty, nikt Ci nie uzyczy swojego glownego konta. Ja procz gier z plusa, mam tam mnostwo tytulow z psn na ktore wydalem sporo kasy. A poza tym to co oferujesz w zamian, tez mam, bo przecie mam plusa. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 spoczko, nikogo nie proszę osobiście, ale jak byłby ktoś kto by mi zaufał to czemu nie. plus kończy mi się za niecałe dwa tygodnie a tych mniejszych gier nie udało mi sięograć, zresztą jakbym chciał coś większego pobrać to zanim bym ściągnął i ograł już plus by mi się skończył. jakby ktoś chciał podzielić się na tydzień tymi kilkoma mniejszymi grami to mój psn to przemo017 robiłem już kilka takich wymian więc wiem co i jak no i nie mam zamiaru kraść żadnych innych gier które sobie ktoś kupił, lol, bez przesady Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Opublikowano 15 sierpnia 2013 Przecieki z forum 3djuegos i bloga mips4 wskazują na to, że od przyszłego miesiąca w ofercie znajdzie się: Remember Me (PS3) GRID 2 (PS3) Metro: Last Light (PS3) Guacamelee! (zapewne PS3 + PS Vita) Soul Sacrifice (PS Vita) http://www.niezgrani.pl/2013/08/15/plotki-dotyczace-wrzesniowego-playstation-plus-sa-naprawde-gorace/ Ponoć powyższe gry wpadną we wrześniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi