Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Featured Replies

Opublikowano

Myślicie, że to Sony zgłasza się z ofertą do wydawców czy wydawcy do Sony? Ciekawi mnie jak ten cały plus działa z biznesowego punktu widzenia. Kto, komu i na jakich zasadach płaci.

Pewnie podobnie to wygląda jak ze wszystkim innym czyli: najpierw Sony żebrało u byle kogo o byle ochłapa czy choćby zniżkę, żeby wypełnić ramkę. Ze wzrostem popularności PS+ i realnych z niego zysków dla wydawców (niekoniecznie tylko jako czysta forsa) stali się mu bardziej przychylni i chętni do współpracy choć kasa nadal płynie od S. Kolejny krok: wydawcy będą na kolanach przychodzić do Sony, błagać o miejsce w Plusie i jeszcze płacić za nie, żeby ktoś inny im go nie zabrał :P

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 214,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

(...)Kolejny krok: wydawcy będą na kolanach przychodzić do Sony, błagać o miejsce w Plusie i jeszcze płacić za nie, żeby ktoś inny im go nie zabrał :P

Skoro każda gra z "plusa" posiada mikropłatności, czy tam inne DLC, na których można zarobić, to możliwe że tak właśnie jest :)

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Jest szansa, że line- up będzie znany przed 20stym? Bo z lekka biję się z myślami- niby miałem nie przedłużać abonamentu, ale promocja kusi i ewentualne wrześniowe tytuły mogłyby stanowić mocny argument.

Swoją drogą nic nie sugeruję, ale z reguły do oferty trafiają gry, które właśnie nabyłem w pudełkowej wersji, a kilka dni temu kupiłem Sleeping Dogs  :whistling:

Opublikowano

Ostatnio gra miesiąca właśnie 20 została ujawniona. Ale wcześniej to przeważnie tak koło 25 była już cała lista gier. 

Opublikowano

mozna powiedziec ze wywrozyles swoim kupnem to SD w plusie...pare miesiecy temu

Opublikowano

Ostatnio gra miesiąca właśnie 20 została ujawniona. Ale wcześniej to przeważnie tak koło 25 była już cała lista gier. 

Ok, dzięki. No nic- poczekam na info, choć nawet bez tego i tak pewnie się złamię i jednak kupię.

Opublikowano

Oferta Plusa na rok + 3 miechy gratis, kusi, ale co będzie za te 15 miesięcy? Sam miałem brać, ale wyszło mi dużo nieplanowanych wydatków, no i trza mieć GOTY w dniu premiery, więc wezmę plusa na trzy miechy...,a co potem? Może Vita pójdzie na sprzedaż (a na PS3 "plus" aż tak nie jest potrzebny - zwłaszcza kiedy wyjdzie GTA5), także olewam chyba tą promocję, bo i za 15 miechów planuję już nie grać na konsolach :).

Zresztą po tym czasie PS3 i PSV będą już martwe.

Opublikowano

29.10 pojawi sie Mesjasz, nastepnie dojda w ciagu tych 15 miechow killery i jeszcze tu wrocisz pytac o Plusa. Just sayin

Opublikowano

wydaje mi się, że to kod nadodatkowy miesiąc za kupienie 90 dni plusa

Opublikowano

Przetłumaczy ktoś?O6DAYVx.png#.UjdOqz_-Exg

Przetłumaczone przez Google Translate:

Far Cry 3 będzie dostępna od października

Nie chcemy, aby przegap palystationplus nic, więc oferujemy Państwu dodatkowy miesiąc wolnego z członkostwa 90 dni.

nie przegap - teraz skorzystać z tej oferty na wyłączność

Edytowane przez hellspawn81

Opublikowano

spadłem z krzesła :ninja: (mimo że FC3 ukończone to DD to jest to na co czekałem)

An italian site is reporting these games for October in EU:
- Far Cry 3 (PS3)
- Dragon's Dogma Dark Arisen (PS3)
- Giana Sisters: Twisted Dreams (PS3)
- Street Fighter X Tekken (VITA)
- Touch my Katamari (VITA)

Opublikowano

nie wierzę w to...byłby całościowo najmocniejszy miesiąc chyba patrząc na tytuły na ps3 i vitę

Opublikowano

multiplayer.it leaknal już kilka razy caly lineup PS+ także jeśli nie zrobia chamskiej podmianki na ostatnia chwile jak z ruskim leakiem i DmC to to jest pewniak

Opublikowano

No i to jest zarąbista informacja na dzień dobry. Dawno miałem ochotę zagrać w FC3. Teraz tylko czekać na potwierdzenie.

Opublikowano

Niedawno dostałem Last of Us, dziś jadę po GTA5, a tu jeszcze Far Cry3, ja pierdziule!!!

Opublikowano

Masakra co za lineup na pazdziernik o_O

Opublikowano

GTA5, DD, Giana Sisters, FIFA/PES, zaraz Beyond   :banana:

genialny miesiąc, zdecydowanie najlepszy miesiąc Plusa, globalnie też bestest ever

Opublikowano

ja się też jaram sf vs tekken na vitę :D

Opublikowano

Kurna mam mega głoda na FC3, aż chyba skuszę się na plusa dla Far Kraja mimo, że go raz skończyłem. Splatynuję ją z czystą przyjemnością o ile starczy czasu przy Mesjaszu. :D

Opublikowano

Miałem fart, że nie odnowiłem Plusa na 3m bo bym miał drugi miesiąc w plecy.

Dobra kombinacja szuter + RPG.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

O, bardzo mocny zestaw. Wiedziałem że dogadają się z Capcom w sprawie DD, FC 3 też można było się spodziewać że kiedyś wyląduje sądząc po tym, że Sony zrobiło kiedyś mega promocję na ten tytuł (co jest efektem dobrych relacji Sony z Ubisoftem od dłuższego czasu), no i Giana Sisters - ok. Vita także dostała mocny line up, są to rozpoznawalne marki.

Opublikowano

Bardzo dobra oferta, aż czasem żałuje ze sprzedałem ps3 ;) tak czy inaczej moja vita kurzyc sie nie bedzie bo mam chyba z 10 gier z plusa + muramasa rebirth i za miesiąc dragons crown

teraz niech tylko w eu szybko pojawi sie karta 64gb...

Edytowane przez kubson