Opublikowano 12 września 201311 l Myślicie, że to Sony zgłasza się z ofertą do wydawców czy wydawcy do Sony? Ciekawi mnie jak ten cały plus działa z biznesowego punktu widzenia. Kto, komu i na jakich zasadach płaci. Pewnie podobnie to wygląda jak ze wszystkim innym czyli: najpierw Sony żebrało u byle kogo o byle ochłapa czy choćby zniżkę, żeby wypełnić ramkę. Ze wzrostem popularności PS+ i realnych z niego zysków dla wydawców (niekoniecznie tylko jako czysta forsa) stali się mu bardziej przychylni i chętni do współpracy choć kasa nadal płynie od S. Kolejny krok: wydawcy będą na kolanach przychodzić do Sony, błagać o miejsce w Plusie i jeszcze płacić za nie, żeby ktoś inny im go nie zabrał
Opublikowano 12 września 201311 l (...)Kolejny krok: wydawcy będą na kolanach przychodzić do Sony, błagać o miejsce w Plusie i jeszcze płacić za nie, żeby ktoś inny im go nie zabrał Skoro każda gra z "plusa" posiada mikropłatności, czy tam inne DLC, na których można zarobić, to możliwe że tak właśnie jest Edytowane 12 września 201311 l przez grzybiarz
Opublikowano 12 września 201311 l Jest szansa, że line- up będzie znany przed 20stym? Bo z lekka biję się z myślami- niby miałem nie przedłużać abonamentu, ale promocja kusi i ewentualne wrześniowe tytuły mogłyby stanowić mocny argument. Swoją drogą nic nie sugeruję, ale z reguły do oferty trafiają gry, które właśnie nabyłem w pudełkowej wersji, a kilka dni temu kupiłem Sleeping Dogs
Opublikowano 12 września 201311 l Ostatnio gra miesiąca właśnie 20 została ujawniona. Ale wcześniej to przeważnie tak koło 25 była już cała lista gier.
Opublikowano 12 września 201311 l mozna powiedziec ze wywrozyles swoim kupnem to SD w plusie...pare miesiecy temu
Opublikowano 12 września 201311 l Ostatnio gra miesiąca właśnie 20 została ujawniona. Ale wcześniej to przeważnie tak koło 25 była już cała lista gier. Ok, dzięki. No nic- poczekam na info, choć nawet bez tego i tak pewnie się złamię i jednak kupię.
Opublikowano 12 września 201311 l Oferta Plusa na rok + 3 miechy gratis, kusi, ale co będzie za te 15 miesięcy? Sam miałem brać, ale wyszło mi dużo nieplanowanych wydatków, no i trza mieć GOTY w dniu premiery, więc wezmę plusa na trzy miechy...,a co potem? Może Vita pójdzie na sprzedaż (a na PS3 "plus" aż tak nie jest potrzebny - zwłaszcza kiedy wyjdzie GTA5), także olewam chyba tą promocję, bo i za 15 miechów planuję już nie grać na konsolach . Zresztą po tym czasie PS3 i PSV będą już martwe.
Opublikowano 13 września 201311 l 29.10 pojawi sie Mesjasz, nastepnie dojda w ciagu tych 15 miechow killery i jeszcze tu wrocisz pytac o Plusa. Just sayin
Opublikowano 16 września 201311 l Przetłumaczy ktoś? Edytowane 16 września 201311 l przez zawiszakapy
Opublikowano 16 września 201311 l wydaje mi się, że to kod nadodatkowy miesiąc za kupienie 90 dni plusa
Opublikowano 16 września 201311 l Przetłumaczy ktoś? Przetłumaczone przez Google Translate: Far Cry 3 będzie dostępna od października Nie chcemy, aby przegap palystationplus nic, więc oferujemy Państwu dodatkowy miesiąc wolnego z członkostwa 90 dni. nie przegap - teraz skorzystać z tej oferty na wyłączność Edytowane 16 września 201311 l przez hellspawn81
Opublikowano 16 września 201311 l spadłem z krzesła (mimo że FC3 ukończone to DD to jest to na co czekałem) An italian site is reporting these games for October in EU:- Far Cry 3 (PS3)- Dragon's Dogma Dark Arisen (PS3)- Giana Sisters: Twisted Dreams (PS3)- Street Fighter X Tekken (VITA)- Touch my Katamari (VITA)
Opublikowano 16 września 201311 l nie wierzę w to...byłby całościowo najmocniejszy miesiąc chyba patrząc na tytuły na ps3 i vitę
Opublikowano 16 września 201311 l multiplayer.it leaknal już kilka razy caly lineup PS+ także jeśli nie zrobia chamskiej podmianki na ostatnia chwile jak z ruskim leakiem i DmC to to jest pewniak
Opublikowano 17 września 201311 l No i to jest zarąbista informacja na dzień dobry. Dawno miałem ochotę zagrać w FC3. Teraz tylko czekać na potwierdzenie.
Opublikowano 17 września 201311 l potwierdzone http://blog.eu.playstation.com/2013/09/17/playstation-plus-in-october-far-cry-3-street-fighter-x-tekken-lead-the-way/
Opublikowano 17 września 201311 l Niedawno dostałem Last of Us, dziś jadę po GTA5, a tu jeszcze Far Cry3, ja pierdziule!!!
Opublikowano 17 września 201311 l GTA5, DD, Giana Sisters, FIFA/PES, zaraz Beyond genialny miesiąc, zdecydowanie najlepszy miesiąc Plusa, globalnie też bestest ever
Opublikowano 17 września 201311 l Kurna mam mega głoda na FC3, aż chyba skuszę się na plusa dla Far Kraja mimo, że go raz skończyłem. Splatynuję ją z czystą przyjemnością o ile starczy czasu przy Mesjaszu.
Opublikowano 17 września 201311 l Miałem fart, że nie odnowiłem Plusa na 3m bo bym miał drugi miesiąc w plecy. Dobra kombinacja szuter + RPG. Edytowane 17 września 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 17 września 201311 l O, bardzo mocny zestaw. Wiedziałem że dogadają się z Capcom w sprawie DD, FC 3 też można było się spodziewać że kiedyś wyląduje sądząc po tym, że Sony zrobiło kiedyś mega promocję na ten tytuł (co jest efektem dobrych relacji Sony z Ubisoftem od dłuższego czasu), no i Giana Sisters - ok. Vita także dostała mocny line up, są to rozpoznawalne marki.
Opublikowano 17 września 201311 l Bardzo dobra oferta, aż czasem żałuje ze sprzedałem ps3 tak czy inaczej moja vita kurzyc sie nie bedzie bo mam chyba z 10 gier z plusa + muramasa rebirth i za miesiąc dragons crown teraz niech tylko w eu szybko pojawi sie karta 64gb... Edytowane 17 września 201311 l przez kubson