Opublikowano 11 października 201311 l Remember me i MGR mialem na liscie kupna, juz prawie zamowilem z play-asia a tu prosze:)
Opublikowano 11 października 201311 l Przecież niedawno grałem w demko MGSa, a oni już to musieli dać do Plusa:)Całkiem nieźle dla posiadaczy PS3, na Vicie suchary: ten Motorstorm to prawie jak jakiś indyk, poza tym kupiłem wieki temu, a Stranger Wrath ukończyłem na Pleju grając cały czas w 3D i mam już dość.Po kupnie high-endowego fona, znowu mam te myśli o sprzedaniu Vity, jeszcze skończył mi się Plus, przedłużyłem na 3 miechy, a tu taka kupka. Ok, nie smęce w tym temacie, ale za 3 miesiące, zapraszam do działu Giełda .O, kupie se klocki. Edytowane 11 października 201311 l przez grzybiarz
Opublikowano 11 października 201311 l mgr juz dawno splatynowane, ale z RM sie ciesze, bo to taki tytul, w ktory chcialem zagrac, ale jakos przy zakupie zawsze znajdowalem cos bardziej zachecajacego
Opublikowano 11 października 201311 l No to rozpoczynamy dyskusję :BĘDZIE RM PO POLSKU? Jak Sony mogło nie dać !, piszę petycję!!" itp :)
Opublikowano 11 października 201311 l No to rozpoczynamy dyskusję :BĘDZIE RM PO POLSKU? Jak Sony mogło nie dać !, piszę petycję!!" itp :) Remember Me na pewno po polsku, wszystkie gry od Capcomu, które ukazały się w PL w PSNie też są zlokalizowane:) Jedynie Ubisoft odpi***ala...
Opublikowano 11 października 201311 l Kolejny dobry miesiąc dla mnie. Obie gierki na PS3 będą dla mnie nowe. Motorstorma RC już mam a Oddworld posiadam w wersji na PS3 (kupiony dawno temu ale jakos nie miałem czasu pograć). Ostatni update bez gierek na PS4. Oj już nie mogę się doczekać grudniowego
Opublikowano 11 października 201311 l już oficjalnie...październik był ostatnim miesiącem z 3 grami na ps3, od teraz ps plus to miesięcznie -1 gra na ps4 -2 gry na ps3 -2 gry na vitę
Opublikowano 11 października 201311 l Jak dla mnie uczciwy układ. W tej samej cenie zabrali jedna grę na PS3 a dali na PS4. W końcu gier cyfrowych do dania na PS3 coraz mniej, więc musieli zmniejszyć pulę
Opublikowano 11 października 201311 l driveclub E: na grudzien Edytowane 11 października 201311 l przez PRQc
Opublikowano 11 października 201311 l Panowie, tak z głupa zapytam - kwestia gier Ubisoftu była poruszana przez Sony Polska? No wiecie żeby się dogadali co do lokalizacji
Opublikowano 11 października 201311 l Panowie, tak z głupa zapytam - kwestia gier Ubisoftu była poruszana przez Sony Polska? No wiecie żeby się dogadali co do lokalizacji Splinter Cell i rayman legends podobno maja polskie napisy ac 4 prawdopodobnie PL a watch dogs ang
Opublikowano 12 października 201311 l Listopad w plusie ciekawy aczkolwiek wolałbym Oddworld'a na ps3 (nie mam Vity). Dawno miałem zamiar ograć tą gierkę bo klimat wykręcony.
Opublikowano 12 października 201311 l Pamiętam, że coś takiego było ale wtedy nie miałem wykupionego plusa.
Opublikowano 12 października 201311 l już oficjalnie...październik był ostatnim miesiącem z 3 grami na ps3, od teraz ps plus to miesięcznie -1 gra na ps4 -2 gry na ps3 -2 gry na vitę źródło?
Opublikowano 12 października 201311 l No nie wierzę że już płaczecie że dostaniecie tylko 2 gry na ps3 i 2 na vitę . Polactwo w czystej postaci
Opublikowano 12 października 201311 l A z PS4 nie będzie tak, że co miesiąc będzie jedna duża gra oraz jedna mała gierka z PSN (jakieś indi czy coś)?? Tak jak to będzie w grudniu: Driveclub + Resogun. Przynajmniej tak chyba mówili na konferencji podczas GC. Edytowane 12 października 201311 l przez MBeniek
Opublikowano 12 października 201311 l Nikt jeszcze nie płacze, po prostu Ficuś informuje o zmianie, a Kalinho pyta o potwierdzenie tego.
Opublikowano 12 października 201311 l Aha... Co miesiąc duży tytuł na PS4 ? skąd je wezmą co miesiąc ?, raczej na start duży tytuł a później jakieś indyki.
Opublikowano 12 października 201311 l Co miesiąc jeden tytuł na PS4. Na początek dadzą dwa, ale to dlatego że Driveclub zostaje na dłużej. A te gry na PS4 to początkowo będą indyki.
Opublikowano 12 października 201311 l Plusowych gierek z ps4 nie da się pewnie wrzucić na swoje konto jako zakupione mając jedynie ps3 i zrobić sobie darmową kolekcję do ogrania rok po premierze nowej konsoli?
Opublikowano 12 października 201311 l Zapewne się da, bo Plus jest wspólny. Nie trzeba mieć Vity, żeby dodawać sobie gry na PSV do listy pobierania. Podobnie będzie z grami na PS4, które pojawią się zapewne jakoś w Ps Store na PS3 również, ale żeby grę pobrać trzeba będzie "podłączyć PS4" ;P Co do zestawu - fajne i całkiem świeże, no i dobrze odebrane tytuły w recenzjach (choć RM tak mniej niż MGR). Tak czy owak, dwie gry zamiast trzech - uffff, nadążę wreszcie. Dzięki temu w ogóle Plus będzie na dłużej na PS3, bo na pewno mają zapas gier na rok do przodu co najmniej
Opublikowano 12 października 201311 l czemu nie? zakładam, że będzie można zrobić to na pc tak jak teraz