Zdunek 1 121 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Wie ktoś do kiedy można pobrać gry z Plusa na Vicie?Albo kiedy będzie informacja na ten temat. Nie mam jeszcze Vity i nie wiem czy opłaca się ładować Plusa, nie chciałbym coś ominąć. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Jakieś przecieki co do grudniowej oferty? Pezymieżamsiędo kupna Dishonored i Metro LL ale wstrzymam się z zakupami do ogłoszenia grudniowej oferty. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 drugi listopada to raczej potrzeba szklanej kuli żeby widzieć albo... tradycyjnie można pisać co by się chciało zagrać "za darmo" i trzymać kciuki :-) Cytuj
Gość Kasias Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Biorąc pod uwagę datę premiery, taką sobie sprzedaż i potencjał na dojonko z DLC, stawiam tabliczkę czekolady, że co najmniej jedna gra z dwójki Dead Space 3 i DmC pojawi się w grudniu "za darmo". 1 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 (edytowane) ja bym sobie życzył RE6 - pod co-op'a w innym wypadku mam dylemat, co kupić, a czego nie. Edytowane 2 listopada 2013 przez MEVEK Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Ja caly czas czekam na Dead Space 3 i Crysis 3. W koncu napewno trafia Cytuj
PEsEq 8 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 A ja tyle już tego mam: -Asassin 3 -Far Cry 3 -Jak and Daxter trylogia -Metal Gear Rising -Mafia 2 -Remember Me -Spec Ops The Line -Dragon's Dogma -LBP Karting -Saint Row: the third -Giana Sister -Uncharted 3 Te tytuły z plusa pełne... Masakra.. Ukończyłem z nich tylko jedną (Mafia2). Nie mówie tu o zdobytej platynie, bo mnie te trofea w ogóle nie interesują, heh... W wersji Pudełkowej: -Uncharted 1 i 2 (jedynka tylko ukończona), -GT5 (aktualnie gram), -Fear3, -Tekken 6, -Splatterhouse -Killzone3 (ukończone), -Battlefield3 (ukończone), -Hitman ten najnowszy, -Armored Core 5... -Fifa 2012 Na tyle gier, które posiadam, tylko CZTERY- ukończony tryb fabularny czy jak to się pisze (reszta włączona, aby sprawdzić jak wygląda itp)... Masakra. A szczerze mówiąc, wydałem baaardzo mało pieniędzy na te wszystkie gry. Więc mówiąc krótko, kto nie ma plusa, niech nadrobi to, a nie będzie wstanie ograć tego wszystkiego (oczywiście mowa o tych, którzy nie posiadają konsoli od lat).. aha, swoją kupiłem w połowie sierpnia (nowy superslim za 610zł + 200zł dysk 500GB), wcześniej miałem stop od grania, ponieważ miałem inne sprawy, brak czasu, problemy no ale nieważne.. na horyzoncie ps4... a ja dopiero raczkuje w ps3 history:) Czemu to napisałem? Ponieważ jakoś mnie naszło. 14 pełnych gier mam z plusa.. i ja sam nie wiem jak to się wszystko uzbierało:) Mam zabawy na baaaaaardzo długi czas. Włączając ps3, nie wiem w co grać.. Chociaż GT5 mną zawładnęło i dopóki nie przejadę wszystkich wyścigów, to inne gry czekają w kolejce.. jakoś tak mam. pozdrawiam. PS PLUS to naprawdę opłacająca się subskrypcja Cytuj
SZ3RYF 11 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 informacje na temat grudniowego plusa w przyszlym tygodniu http://blog.eu.playstation.com/2013/11/06/sci-fi-sale-starts-today-save-on-lost-planet-3-binary-domain-vanquish-more/#comment-439875 Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Pare pytan dot . ps+ Mam polskie konto od paru lat, przeprowadzilem sie do Irlandii, wiec: - chcialbym zmienic region na UK/EU. Znajac Sony.. pewnie sie nie da? - mam irlandzka karte z euro, zakladam ze tego tez nie wykorzystam na polskim koncie?- dostalem kod na 30 dniowy ps+, probuje wykorzystac i sie nie da - "zly kod" - skoro polskie konto a vita kupiona w UK to pewnie kod dziala tylko na koncie UK/EU? Mam pare gier kupionych na wlasnym koncie, mase trofeow, i teraz ps3 i vite. Warto zalozyc nowe konto zeby nie (pipi)ic sie z problemami polskiego czy mimo wszystko zatrzymac polskie? Z gory dzieki za pomoc Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Ja mialem podobny problem z tm ze w DE. Jedyne wyjscie to zostanie na koncie PL i doladowywanie konta polskim kartami kupionymi w necie np. Inexus Cytuj
vip77 237 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 mozna tez utworzyc sobie nowe konto na irlandie, na nim kupowac placac w lokalnej walucie a grac na swoim glownym polskim koncie Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 mozna tez utworzyc sobie nowe konto na irlandie, na nim kupowac placac w lokalnej walucie a grac na swoim glownym polskim koncie racja ale on ma też vitę, a jedna vita=jedno konto więc jak utworzy irlandzkie konto tylko do opłacania plusa to niestety by odpalać gry na vitę z tego konta musi mieć je aktywne na kieszonsolce Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 10 listopada 2013 Opublikowano 10 listopada 2013 Do tej pory nie bylo problemu, ale kupilem Vite i sie zastanawiam co z tym zrobic. Sony dalo ostro dupy Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Ogłoszono nową ofertę! Żartuję, chciałem tylko o coś spytać. Chciałbym wystawić Vitę i dorzucić miesięczny plus z last of us. Ale co muszę napisac w aukcji, czy kredytowka wymagana przy wpisywaniu tych kodów? Wiem że nie zadziała na pewno na kontach, gdzie były już wpisywane miesięczne kody promocyjne, ale co z kartą? Cytuj
SZ3RYF 11 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Musi być, możesz jeszcze dopisać, żeby pamiętać o włączeniu automatycznego odnowiania subskrypcji. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Do tej pory nie bylo problemu, ale kupilem Vite i sie zastanawiam co z tym zrobic. Sony dalo ostro dupy wszystko sie da. Dzwon do sony.uk przeniosa ci wszystko na jedno konto. Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 http://faq.en.playstation.com/app/answers/detail/a_id/6730/session/L3RpbWUvMTM4NDEzMzA2NC9zaWQvN20yUE8xRmw=/locale/en_GB/ Zadzwonie, ale nie licze na zbyt wiele Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Raczej będę żegnał się z moja PS3 i mam takie pytanie odnośnie tych gier z plusa. Jeżel deaktywuje konto na mojej PS3 to czy gry z ps+ i te kupione będą działały na innym koncie na tej konsoli? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Nie, musisz mieć aktywne konto aby móc odpalić rzeczy z niego ściągnięte. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 tzn, że po deaktywacji żadna gra z tego konta nie będzie działała? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Tak, nie będzie działać. E: Oczywiście możesz zastosować myk z dezaktywacją przez www. Wtedy pójdzie, ale nie wiem czy chodzi Ci o takie coś. Cytuj
Gumiś_JaGoDa 961 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 (edytowane) ok, dzięki. E: przyblizysz mi to? Edytowane 11 listopada 2013 przez gums19964 Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Gdzie dostane najtaniej kod na ps+? Conajmniej 3 miesiace, chyba ze jest jakas za(pipi)ista promocja na miesieczny, wtedy kupie kilka miesiecznych. Cytuj
PEsEq 8 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Wszedzie podobne ceny, inexus chyba najlepszy Cytuj
SimonK 29 Opublikowano 11 listopada 2013 Opublikowano 11 listopada 2013 Pytam bo w US maja promocje, roczny ps+ za 30 dolarow... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi