Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Grudniowa oferta:

27 listopada:

PS3: Grid 2, Guacamelee (cross buy z Vita)

Vita: Sonic and All-Stars Racing Transformed, Grand Theft Auto Liberty City Stories (PSP)

29 listopada:

PS4: Resogun, Contrast

http://blog.eu.playstation.com/2013/11/13/playstation-plus-in-december-resogun-guacamelee-grid-2-more/

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Może nie lipa, ale bezwzględnie najsłabszy miesiąc dla plusowców z PlayStation 3 pod TV. Przypomnę, że w grudniu 2012 dostaliśmy Batman: Arkham City, Vanquish i Limbo! Plus mi gaśnie za dwa tygodnie i na razie nie przedłużam, skoro co najmniej do końca stycznia jest jak jest :/

Opublikowano (edytowane)

bez szału. Z Grida się zayebiście cieszę, reszta mnie nie rusza

W dniu 13.11.2013 o 13:22, Kasias napisał(a):

Może nie lipa, ale bezwzględnie najsłabszy miesiąc dla plusowców z PlayStation 3 pod TV. Przypomnę, że w grudniu 2012 dostaliśmy Batman: Arkham City, Vanquish i Limbo! Plus mi gaśnie za dwa tygodnie i na razie nie przedłużam, skoro co najmniej do końca stycznia jest jak jest :confused:

liczę, że na święta jeszcze coś dorzucą

Edytowane przez Yakubu
Opublikowano (edytowane)

"Świątecznym" miesiącem może być styczniowa oferta, która powinna być do pobrania pod koniec grudnia.

@up - gdy ludzie na blogu PS pytali o zamianę Uncharted i Gravity Rush, to dostawali odpowiedź, że te na razie zostają.

Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Ale ogień O_o. GRID 2 wporzo, choć jak grałem w demko to spodziewałem się czegoś lepszego, niemniej i tak to bdb gra. Guacameele też ogień, Resogun na PS4 pewnie też, ale bez PS4 to średnio jestem w stanie się przekonać ;). Mega się cieszę :D!

Opublikowano
  W dniu 13.11.2013 o 13:26, grzybiarz napisał(a):

Właśnie myślałem kiedyś o tym, co gdy zabranie gier na Vite do oferty plusa?

No i mamy gierki z PSP ;)

Poproszę jeszcze o gry z PS2 i PSX.

LBP Vita, StarDust Delta czy też Escape Plan....idealne pod plusa i nie potrafię się nadziwić, że jeszcze nie trafiły do oferty.

Poza tym w listopadzie w US dostali soul sacrifice i po cichu liczyłem, że europejscy vitowcy dostaną go na gwiazdkę. Jest co wrzucać do plusa jeszcze :P

Opublikowano
  W dniu 13.11.2013 o 14:41, Ficuś napisał(a):

W dniu 13.11.2013 o 13:26, grzybiarz napisał(a):

Właśnie myślałem kiedyś o tym, co gdy zabranie gier na Vite do oferty plusa?

No i mamy gierki z PSP ;)

Poproszę jeszcze o gry z PS2 i PSX.

LBP Vita, StarDust Delta czy też Escape Plan....idealne pod plusa i nie potrafię się nadziwić, że jeszcze nie trafiły do oferty.

Poza tym w listopadzie w US dostali soul sacrifice i po cichu liczyłem, że europejscy vitowcy dostaną go na gwiazdkę. Jest co wrzucać do plusa jeszcze :P

ja ciągle liczę na play station all-stars battle royale i się ciągle doczekać nie mogę :/

Opublikowano

Trafili mnie z każdym tytułem. Guacamelee na pewno będzie obadane nie raz i nie dwa, w demo GRIDa 2 z kumplem cisnęliśmy ostatnio ostro, a GTA to dla mnie miły bonus, bo korzystam regularnie z PSP i fajnie będzie mieć wersję cyfrową. Osobiście cieszę się z tego doboru tytułów.

Opublikowano (edytowane)

W filmiku prezentującym ofertę na grudzień gość mówi, że można dodać gry z PS4 do download list przez web store, nawet jak nie ma się tej konsoli.

Na blogu też jest napisane:

Cytat

Remember, if you’ve not got access to your PS4, PS3 or PS Vita then you can also sign up through our online store.

więc nie ma co siać paniki.

Edytowane przez DaN3000
  • Plusik 2
Opublikowano

Cieszy mnie Guacamelee - gierka superowa, dla takich tytułów wciąż mam plusa. "Duże" gry wolę kupować świadomie - to, na co aktualnie mam ochotę, za to z miłą chęcią sprawdzę gry, których w przeciwnym razie bym nie kupił (tytuły dystrybuowane jedynie cyfrowo).

Opublikowano (edytowane)

Jeśli do mnie pijesz, to zalecam ponowną lekturę mojego posta - wyraźnie czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną...

Co do samego Plusa - dla mnie jest spoko, wystarczy żeby 1 gra z kolejnego miesiąca mnie zainteresowała. Co do "zajebistości" oferty (pojęcie względne) - z uwagi na swój charakter NIGDY nie zadowoli wszystkich Graczy, ale nikt też tego nie oczekuje. Ja jednak w przeciwieństwie do ciebie mogę zrozumieć, że ktoś kręci nosem - kupił w swoim czasie Guacamelee, Grida ma pudełkowego a Vity nie posiada - dla takiej osoby nadchodzący miesiąc nie jest raczej atrakcyjny. Poza tym to jest forum - każdy może wyrazić swoje zdanie, nie baw się w Mendrka i nie narzucaj wszystkim twojszej racji...

Edytowane przez stoodio
  • Plusik 2