Opublikowano 24 grudnia 201311 l https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/games/borderlands-2/cid=EP1001-NPEB01144_00-BORDERLANDS2PSN1 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/games/dmc-devil-may-cry/cid=EP0102-NPEB01020_00-DMCDEVILMAYCRY01 U mnie za free były - dodałem do DL.
Opublikowano 24 grudnia 201311 l B2 za frykacza, DmC nadal płatny Edytowane 24 grudnia 201311 l przez Bzdurski
Opublikowano 24 grudnia 201311 l Imo trzeba odczekać - chyba ktoś tam dłubie cały czas w tym sklepie w tej chwili i wszystko zmienia.
Opublikowano 24 grudnia 201311 l No jak pisalem info to DmC juz mi sie sciagal, ale widocznie cos tam jeszcze robili (7GB poszlo w 30 minut, bo serwery nie byly zapchane )
Opublikowano 28 grudnia 201311 l Mam kilka pytań : te promocyjne kody na miesiąc mają jakąś określony termin ważności ? Taki darmowy miesiąc można wykorzystać tylko raz, tak ? Jest konkretny dzień miesiąca, w którym ujawnia się nowa oferta ?
Opublikowano 28 grudnia 201311 l Mam kilka pytań :1. te promocyjne kody na miesiąc mają jakąś określony termin ważności ?2. Taki darmowy miesiąc można wykorzystać tylko raz, tak ? 3. Jest konkretny dzień miesiąca, w którym ujawnia się nowa oferta ? 1.Zazwyczaj kolo roku. 2.Tylko raz,na tym samym koncie. 3. Ostatnia sroda miesiaca.
Opublikowano 29 grudnia 201311 l Mam nadzieję, że w przyszłym roku zarówno Brothers jak i Bioshock trafią do europejskiej oferty
Opublikowano 30 grudnia 201311 l O co chodzi z mailami: Twój 14-dniowy okres próbny? Bo spamują mnie tym codziennie...
Opublikowano 30 grudnia 201311 l To jest ciągle ten sam kod. Chyba spamują bo widzą, że nie wykorzystałeś. Mam tak samo.
Opublikowano 31 grudnia 201311 l W hameryce dali Bio zamiast Burdelu 2. Dlatego ciesze sie ze mam PS+ na obydwu regionach. Przyznam ze czesto glowne gry sie powtarzaja ale czasami jednak USA zaskoczy ciekawa gra.
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Jawohl odpaliłem wczoraj. Crysis 3 ponoć też. Ale niech ktoś powie kto zassał bo u mnie na razie Nino Kuni się ciągnie. Widzę tam dwa pilki instalować oba czy ten większy tylko? ponoć ten 6gb to pierwsza z(pipi)ana wersja?
Opublikowano 31 grudnia 201311 l Duży plik to obraz płyty BR, mały plik to to, co normalnie się z płyty BR na dysk instaluje. Oba są potrzebne.
Opublikowano 6 stycznia 201411 l Wie ktoś może czasem czy sony nie wprowadziło cichaczem jakiś nowych ograniczeń dla kodów na 30 dni plusa? Dostałem od nich 2 maile z kodami, założyłem nowe konto i dupa. Nie działają. Sprawdziłem też kod z TLoU i również nie działa. Gra była nowa, więc nikt go nie zużył, a data ważności mija w 2015. Czyżby wprowadzili limit na konsolę????
Opublikowano 6 stycznia 201411 l Masz kod na polskie PS+? Ja mam polskie konto, dostalem kod na UK i nie moge uzyc Durne sony i durne lokalne konta
Opublikowano 6 stycznia 201411 l Maile z kodami były po Polsku, TLoU też jest po Polsku, więc pewnie na polski sklepik. Założę z głupa na UK i sprawdzę. EDIT. Nie pomogło. Dziwna sprawa, tym bardzie że kod z forum zadziałał bez problemu. Olać to. Edytowane 7 stycznia 201411 l przez TAILOR
Opublikowano 10 stycznia 201411 l Mam nadzieję, że w przyszłym roku zarówno Brothers jak i Bioshock trafią do europejskiej oferty Możliwe, że tak właśnie będzie. I to Bioshock do pobrania pod koniec stycznia: http://www.ppe.pl/news-26253-luty_najlepszym_miesiacem_w_historii_ps_plus__.html