Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 217,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

B2 za frykacza, DmC nadal płatny  :wallbash:

Edytowane przez Bzdurski

Opublikowano

Imo trzeba odczekać - chyba ktoś tam dłubie cały czas w tym sklepie w tej chwili i wszystko zmienia.

Opublikowano

Potwierdzam, można już.

Opublikowano

Wszystko oprocz Border mi sie dodalo. Jeszcze japonczyki dlubia.

Opublikowano

No jak pisalem info to DmC juz mi sie sciagal, ale widocznie cos tam jeszcze robili (7GB poszlo w 30 minut, bo serwery nie byly zapchane :))

Opublikowano

Mam kilka pytań : te promocyjne kody na miesiąc mają jakąś określony termin ważności ? Taki darmowy miesiąc można wykorzystać tylko raz, tak ? Jest konkretny dzień miesiąca, w którym ujawnia się nowa oferta ?

Opublikowano

Mam kilka pytań :1. te promocyjne kody na miesiąc mają jakąś określony termin ważności ?2. Taki darmowy miesiąc można wykorzystać tylko raz, tak ? 3. Jest konkretny dzień miesiąca, w którym ujawnia się nowa oferta ?

1.Zazwyczaj kolo roku.

2.Tylko raz,na tym samym koncie.

3. Ostatnia sroda miesiaca.

Opublikowano

O co chodzi z mailami: Twój 14-dniowy okres próbny? Bo spamują mnie tym codziennie...

Opublikowano

To jest ciągle ten sam kod. Chyba spamują bo widzą, że nie wykorzystałeś. Mam tak samo.

Opublikowano

Jawohl odpaliłem wczoraj. Crysis 3 ponoć też. Ale niech ktoś powie kto zassał bo u mnie na razie Nino Kuni się ciągnie. Widzę tam dwa pilki instalować oba czy ten większy tylko? ponoć ten 6gb to pierwsza z(pipi)ana wersja?

Opublikowano

Wie ktoś może czasem czy sony nie wprowadziło cichaczem jakiś nowych ograniczeń dla kodów na 30 dni plusa? Dostałem od nich 2 maile z kodami, założyłem nowe konto i dupa. Nie działają. Sprawdziłem też kod z TLoU i również nie działa. Gra była nowa, więc nikt go nie zużył, a data ważności mija w 2015. Czyżby wprowadzili limit na konsolę????

Opublikowano

Masz kod na polskie PS+? Ja mam polskie konto, dostalem kod na UK i nie moge uzyc :) Durne sony i durne lokalne konta :)

Opublikowano

Maile z kodami były po Polsku, TLoU też jest po Polsku, więc pewnie na polski sklepik. :) Założę z głupa na UK i sprawdzę.

EDIT. Nie pomogło. Dziwna sprawa, tym bardzie że kod z forum zadziałał bez problemu. Olać to. ;)

Edytowane przez TAILOR