Emtebe 2 524 Opublikowano 27 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2014 No chyba że sr.acka, z tym że on ma oceny poniżej 70%. Tak to by bankowo go dali. Niektóre gry z Plusa tez mają średnią poniżej 70% a pojawiły się w PS+. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Patrząc na polski rynek używek to jednak wcześniej bym się spodziewał Killzone Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Swoją pierwszą PS 3 będę kupował w Anglii i z racji jak to jest za(pipi)isty kraj i mają super duper promocję i wraz z bundlem PS3 + GTA V lub TLoU i GT 6 dostanę 50 % zniżki na nowego CoD lub Battlefielda, FIFA 14 za 1/3 ceny i 3 miesiące plusa za pół ceny. Grał będę w Polsce i mam pytanie czy te kody na PS+ są "uniwersalne" i czy kupiony w UK zadziała w polsce ? Cytuj Odnośnik do komentarza
CritiCalz 5 Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jak to jest z tym singlem Uncharted 3? Faktycznie zajmuje aż 40gb? Obecnie zwolnione mam 27gb, gdy próbuje ściągnąć wyświetla się 12gb ale krótko po tym dostaje informacje o braku dostępnego miejsca na dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Marinaris 367 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Swoją pierwszą PS 3 będę kupował w Anglii i z racji jak to jest za(pipi)isty kraj i mają super duper promocję i wraz z bundlem PS3 + GTA V lub TLoU i GT 6 dostanę 50 % zniżki na nowego CoD lub Battlefielda, FIFA 14 za 1/3 ceny i 3 miesiące plusa za pół ceny. Grał będę w Polsce i mam pytanie czy te kody na PS+ są "uniwersalne" i czy kupiony w UK zadziała w polsce ? Kod z UK zadziała w Polsce, czemu nie? Oczywiście musisz mieć konto brytyjskie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 No właśnie ja będę grał wyłącznie w Polsce, w Polsce też założę sobie konto na PlayStation Network Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Możesz grać na PL koncie z konta UK, ale będziesz tam musiał dalej opłacać plusa, aby mieć dostep do gier zassanych z tego konta. Ja polecam opchnąć ten kod UK i kupić u nas. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 1 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ten zakup plusa z konsolą jest opcjonalny, po prostu nie będę go brał. Dzięki Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 (edytowane) Gry na Ps4: Dead Nation Apocalypse Edition https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/dead-nation-apocalypse-edition/cid=EP9000-CUSA00176_00-DEADNATIONGAME01 Gry na PS3: Brothers: a Tale of Two Sons mozna juz pobierac https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/brothers-a-tale-of-two-sons-full-game-upgrade/cid=EP4040-NPEB01201_00-BROTHERSLICENSE0 Gry na Vite: Smart As https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/smart-as%E2%80%A6/cid=EP9000-PCSF00217_00-SMARTASGAME00001 Pixeljunk Monsters Ultimate HD https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-pl/games/pixeljunk-monsters-ultimate-hd/cid=EP4415-PCSB00393_00-D11MONSTERSHD000 Edytowane 5 Marca 2014 przez Zaqair Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ten zakup plusa z konsolą jest opcjonalny, po prostu nie będę go brał. Dzięki Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka Błąd. Ponieważ za 195 zł które płacisz za rok dostajesz w ciągu 12 miesięcy wiele gier za darmo. Tylko na początku dostaliśmy: Bioshock Infinite Metro Last Light Tomb Raider ResoGun Don't Starve Contrast Outlast To tylko dla dwóch konsol, nawet dla jednej opłaca się mieć plusa. Co przyniosą dalsze miesiące? Nie wiadomo ale z pewnością nie może być gorzej. Już tylko te trzy gry są warte każda po 200zł a ty dostajesz je za darmo oszczędzając ponad 600 zł !!! Przed zakupem PS4 nie miałem plusa ale po ogłoszeniu że granie na PS4 online będzie wymagało wykupienie abonamentu wiedziałem że to zrobię i nie żałujke. Best decyzja ever Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ale czytaj może poprzednie posty, a nie wyciągniete z kontekstu wypowiedzi. Jakbyś nie czytał tylko ostatniego posta to wiedziałbyś, że kolega pyta o brytyjskie konto i plusa na GB, a nie że nie skorzysta z tej usługi..... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Czy Tomb Raider z plusa jest po polsku? Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Ale czytaj może poprzednie posty, a nie wyciągniete z kontekstu wypowiedzi. Jakbyś nie czytał tylko ostatniego posta to wiedziałbyś, że kolega pyta o brytyjskie konto i plusa na GB, a nie że nie skorzysta z tej usługi..... Konto + ma zalety bez względu na to gdzie jest zakładane, dostępny kontent jest ten sam, więc co to za wytłumaczenie czy w tym kraju czy w tamtym. Bierz plusa i korzystaj 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 gdzie ten tomb raider!!!!!!!!!!????????????wszystkie inne gierki juz sa a nie ma Lary why Cytuj Odnośnik do komentarza
Olsen 60 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 gdzie ten tomb raider!!!!!!!!!!????????????wszystkie inne gierki juz sa a nie ma Lary why jest, prztynajmniej przez WWW. https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/edycja-cyfrowa-gry-tomb-raider/cid=EP0082-NPEB01298_00-TOMBRAIDERDIGITA 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 504 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 @ussr No, ale czytaj posty A nie wpadasz do tematu i klepiesz oczywiste rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Czy Tomb Raider z plusa jest po polsku?Jak najbardziej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
darkos 4 295 Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Czy Tomb Raider z plusa jest po polsku? Options / Audio / Voice Over Language --> tu zmieniasz na Polski Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ten Brothers to calkiem swietna produkcja. dzis sprawdze czy mozna gra w coopie na 2 pady i bedzie calkiem przyjemnie :-) Polecam obadac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Ten Brothers to calkiem swietna produkcja. dzis sprawdze czy mozna gra w coopie na 2 pady i bedzie calkiem przyjemnie :-) Polecam obadac. Tylko singiel jest bo chodzi o unikalne sterowanie dwiema postaciami naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Emtebe 2 524 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Fakt, gra wciągająca. Ale ja mam nadal problemy z idealnym opanowaniem tego sterowania. Często mi się myli, który z braci jest pod którą analogową gałką. Ale pomysł świetny z takim sterowaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Dzisiaj zagrałem pierwszy raz i mam tak samo. Ciężko się przyzwyczaić do sterowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 359 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Najlepiej trzymać małego brata po prawej a dużego po lewej, wtedy się sterowanie tak nie gubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Bo to jest gra dla perkusistów... Anyway, jakoś trudno mi się oderwać od innych gier, ale w sumie najlepsze w Brothers jest ta radosność, to że non stop do siebie wołają, machają, robią coś. I trofea nie są związane ze "story", tylko raczej poboczne pier.doły, typu powąchaj kwiatka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość GregZPL Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 Na kwiecień na Vitę dadzą Personę, a na PS4 Assassina. Tak będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi