Opublikowano 20 marca 201411 l Na kwiecień na Vitę dadzą Personę, a na PS4 Assassina. Tak będzie Nie nie, na PS4 będzie Rayman Legends albo (pipi)k! Edit bo cenzura, S.rack Edytowane 20 marca 201411 l przez balon
Opublikowano 20 marca 201411 l Za szybko imo jak na jakąś pełną AAA grę a jak już to imo na pierwszy ogień pójdzie NFS albo AC4
Opublikowano 21 marca 201411 l Nie ma (niestety) żadnych szans na Trials Jeśli się wyrobią, to na PS4 będzie Secret Ponchos. Ogólnie to na "pudełka" jeszcze sobie poczekamy. Te, które dają na PS3 mają 8-12 miesięcy, więc jeszcze trochę czasu jest. Może na E3 zapowiedzą pierwszą grę pudełkową, którą oczywiście będzie Knack
Opublikowano 21 marca 201411 l Internety piszą, że mocno prawdopodobne jest Hotline Miami oraz PayDay 2. PS4 prawie na 100% dostanie pierwszą grę AAA dopiero na E3 - tak aby zrobić 'wow'
Opublikowano 21 marca 201411 l raczej myślę że pierwszą grą pudełkową właśnie po E3 będzie killzone. Knack byłby zbyt kontrowersyjny
Opublikowano 26 marca 201411 l Plotki o zestawie na kwiecień: PS4: Mercenary Kings PS3: PES 2014, Sly Cooper Thieves in Time Vita: Hotline Miami, Moto GP13 https://www.gamepointsnow.com/blog/rumoured-april-playstation-plus-europe-content/ To ta sama strona, która prawidłowo podała dwa poprzednie miesiące. Edytowane 26 marca 201411 l przez SzczurekPB
Opublikowano 26 marca 201411 l Akurat Sly'a bym wolal na Vite. Nie byloby zle jak by sie te plotki potwierdzily.
Opublikowano 26 marca 201411 l Ficuś - był, ale w USA. U nas była ostatnio promocja za 11 zł. Kupiłem, ale jeszcze nie grałem
Opublikowano 26 marca 201411 l ja kupilem na premiere i skonczylem - sporo gierka, napalam sie na tego sly'a jak bedzie croosbuy to bedzie wypas. PES2014 to gniot - dzien go mialem i sprzedalem i nie radze tego nawet sciagac
Opublikowano 26 marca 201411 l Potwierdzam, PES 2014 w ogóle nie powinien ujrzeć światła dziennego. Wydałem na tą grę pieniądze i żałuję do teraz.
Opublikowano 26 marca 201411 l Ja mam nadzieję, że właśnie Hotline będzie cross buy bo chciałbym tę grę sprawdzić :-)
Opublikowano 26 marca 201411 l Hotline też jest w cross-buy #SonyTakieDobre Edytowane 26 marca 201411 l przez SzczurekPB
Opublikowano 26 marca 201411 l Plotki o zestawie na kwiecień: PS4: Mercenary Kings PS3: PES 2014, Sly Cooper Thieves in Time Vita: Hotline Miami, Moto GP13 https://www.gamepointsnow.com/blog/rumoured-april-playstation-plus-europe-content/ To ta sama strona, która prawidłowo podała dwa poprzednie miesiące. Całkiem spoko oferta. Co prawda Hotline i PES2014 już mam. Ale Sly chętnie przytulę, zwłaszcza, że będzie cross-buy (chyba, że Sony namiesza i zrobi osobny plik do zassania, gdzie gra będzie tylko na PS3). Moto GP13 na Vitę? A niech będzie. Też zagram. Czasem przydają się takie gry w PS+, na które normalnie nie wydało by się grosza
Opublikowano 26 marca 201411 l Najbardziej mnie cieszy chyba Moto GP na Vitę, ale pewnie skończy się, że po kilku wyścigach będę wolał grać w Angry Birds. Fajnie, że PES dają, będzie w co grać z kolegami przy piwie i z bratem przez neta. Sly jeśli będzie na Vicie to spoko, jak tylko na PS3 to w kolejce do ogrania będzie gdzieś na piętnastym miejscu, albo nawet dalej. Hotline Miami już mam.
Opublikowano 26 marca 201411 l W Sly'a chciałem ograć już dawno, Hotline'a zresztą też. A PES mnie nie interesuje. Kolejny fajny miesiąc w plusie się szykuje.
Opublikowano 26 marca 201411 l Dla mnie super sprawa. W żadne z wyżej wymienionych gierek nie grałem. Dobry miesiąc.
Opublikowano 26 marca 201411 l Świetny miesiąc. Zaluje tylko, ze jest PES, bo go kupilem cyfrowo, ale dobrze czulem, zeby czekac na Sly w Plusie
Opublikowano 26 marca 201411 l Fajna ramówka. Jakoś od dawna nie było mi po drodze z platformerami 3d, więc ostrzę zęby na Sly'a. PES już mi w ostatnich latach tyle krwi w życiu napsuł, że olałem tegoroczną edycję. Ale skoro dają, to sprawdzę, czy w(pipi)ia tak jak poprzednicy.