Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja mam inne pytania: można (Hotline Miami) śmiało wyłączyć osobne na liście pobieranie na Vitę ?

Co do Sly'a na PS3, to mam na liście dwa "pliki" : Sly na PS3 (19 gb) oraz Sly (CZE, POL, RUS, TUR), ważacy ok. 3 gb. Ten drugi to tylko lokalizacja i można go wyje.bać (nie potrzebuję) ? Świeży w temacie jestem.

Edytowane przez kotlet_schabowy
Opublikowano

Czy macie problemy z instalacją patcha do Hotline Miami na PS3?

Ja miałem ten problem i wtedy odpuscilem, a patch pobrał mi się podczas tej automatycznej aktualizacji która można sobie ustawić.

patch mi sie pobiera ale nie chce sie zainstalować. ja nie rozumiem jak takie babole trafiają do ludzi? ;/

Opublikowano

Wlaczylem ps4 i psstore, napisane było że "bezpłatnie" wiec zassałem. Potem właczam net i tam wszedzie pisza ze płacić trzeba.Stad też moje zdziwnienie i pewnie jakiś błąd ze strony sony. Na czym pewnie skorzystałem.

Opublikowano

Korytarzykowy Max Pejn 3 14 gb, MGR R - prawie 20gb, Sly 20gb... Co oni mają z tymi rozmiarami. Ja rozumiem jakby to były sandboxy, ale nie korytarzyki :D

Opublikowano

Dlaczego Sly miałby być indykiem? Przecie to pełnoprawna gra, a indyki to i 50 mb mogą ważyć.

A indyk to jakas niepelnosprawna gra?

Opublikowano

Dlaczego Sly miałby być indykiem? Przecie to pełnoprawna gra, a indyki to i 50 mb mogą ważyć.

A indyk to jakas niepelnosprawna gra?

Tak Muzycznie, Graficznie, Czasowo lub Gameplayowo na kazdego Indyka przypadaja od 1 do 2 z tych ulomnosci 

Opublikowano

Korytarzykowy Max Pejn 3 14 gb, MGR R - prawie 20gb, Sly 20gb... Co oni mają z tymi rozmiarami. Ja rozumiem jakby to były sandboxy, ale nie korytarzyki :D

Mają miejsce na płycie to korzystają ;) Natomiast co do Sly'a to miałem na myśli, że to "AAA, na płycie" i w ogóle nie indyk ani kurczak.

Opublikowano

Coś czuje w kościach, że niedluho w plusie zagości Batman. Zapamietajcie ten post:)

Grzybo, trzymam za słowo, akurat naszła mnie wczoraj chęć na tą ostatnią część.

Opublikowano

Ciekawe skąd te problemy z pobraniem patcha i czemu to trwa tak dlugo?

Coś czuje w kościach, że niedluho w plusie zagości Batman. Zapamietajcie ten post:)

nie, bo kupiłem za 150 zeta 2 tygodnie temu. nie wolno im tego teraz wypuszczać w PS+ :P