Opublikowano 29 maja 201410 l Sony ogłosiło, że rezygnują z rocznych gier. 11 czerwca znika U3, LittleBigPlanet Karting, oraz XCOM i nie zostaje przez nic zastąpione. Od teraz będziemy dostawać po 2 gry na każdą platformę (PS4, PS3, PS Vita), w pierwszą środę każdego miesiąca. Edytowane 29 maja 201410 l przez Pix
Opublikowano 30 maja 201410 l I dobrze, bo tych gier było za dużo. Pamiętam, że tylko pobieralem gry, a niektórych nawet nie odpaliłem. No chyba, żeby włączyć na pięć minut, sprawdzić, czy crap i wywalić. Roczne tytuły wprowadzili, co by zachęcić do Plusa. Plus, który na początku był bardzo biedny, który oferował minisy, gry z PSOne, czy indyki z PSN. A nagle wylądowały głośne exclusivy, jako gry roczne. Sam się wtedy skusilem na abonament. Teraz i tak musisz mieć abonament, by grać w multi (ps4), wiec Sony dało sobie spokój.
Opublikowano 30 maja 201410 l Mam takie pytanie: nie mam jeszcze PS4, ale planuje nabyć tą konsole. Mam jednak Plusa, odznaczam sobie te gierki na PS4 ze strony www (SEN). Czy będę mógł je pobrać gdy zakupie konsole?Na pierwszy, drugi i trzeci rzut hmm oka- tak. Próbował ktos jednak kiedyś odznaczać, a potem dokupił PS4 i faktycznie się dało?
Opublikowano 30 maja 201410 l Mam takie pytanie: nie mam jeszcze PS4, ale planuje nabyć tą konsole. Mam jednak Plusa, odznaczam sobie te gierki na PS4 ze strony www (SEN). Czy będę mógł je pobrać gdy zakupie konsole? Na pierwszy, drugi i trzeci rzut hmm oka- tak. Próbował ktos jednak kiedyś odznaczać, a potem dokupił PS4 i faktycznie się dało? bylo to walkowane tysiace razy. Tak. da sie. Edytowane 30 maja 201410 l przez Olsen
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Oficjalna juz rozszerzona lista: PS4 PixelJunk Shooter Ultimate Trine 2: The Complete Story PS3 NBA 2K14 Lone Survivor: The Director's Cut (Cross Buy) PS Vita Dragon's Crown Surge Deluxe Wiadomo może do kiedy Sly będzie w ofercie dostępny w PS+?
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Trochę zaspałeś bo najnowszy Sly był w plusie w kwietniu. Chyba już go nie ma w ofercie.
Opublikowano 21 czerwca 201410 l Cały czas jest. Polecam wyklikać bo przyjemna gierka. Edytowane 21 czerwca 201410 l przez Dark_Pharmacist
Opublikowano 22 czerwca 201410 l Trochę zaspałeś bo najnowszy Sly był w plusie w kwietniu. Chyba już go nie ma w ofercie. Jeszcze jest bo dzisiaj sprawdzałem Plusa przed południem.
Opublikowano 28 czerwca 201410 l Rozpiska na lipiec: Gry dla PlayStation 4: ● TowerFall Ascension; ● Strider. Gry dla PlayStation 3: ● Dead Space 3; ● Vessel. Gry dla PlayStation Vita: ● LEGO Batman 2: DC Superheroes; ● Doki Doki Universe. Gry, które zostaną usunięte z oferty: Puppeteer™ (PS3) (2 lipca) Dragon's Crown (PS Vita) (2 lipca) PixelJunk Shooter Ultimate (PS Vita) (2 lipca) Lone Survivor: The Director's Cut (PS Vita) (2 lipca) Surge Deluxe (PS Vita) (2 lipca) NBA 2K14 (PS3) (2 lipca) Lone Survivor: The Director's Cut (PS3) (2 lipca) PixelJunk Shooter Ultimate (PS4) (2 lipca) Trine 2: Complete Story (PS4) (2 lipca) http://www.pssite.com/news-34227-oferta_playstation_plus_na_lipiec.html
Opublikowano 29 czerwca 201410 l Jeśli coś kupię w plusie w promocji to gdy plus się skończy dalej będę miał grę? Wiem, że kiedyś tak było, tylko nie wiem czy sony czegoś nie zmieniło w tej kwestii.
Opublikowano 29 czerwca 201410 l http://www.psxextreme.info/topic/100791-playstation-plus-faq-pierwszy-post/ Tak, jeśli kupisz coś w Plusie z obniżką, to tak jakbyś kupił normalnie. Nawet po zakończeniu abonamentu, możesz w taką grę grać. Jedynie gry dodane za darmo przestają być wraz z końcem abonamentu aktywne. Staną się aktywne (i pojawią się znowu z możliwością do ściągnięcia) gdy znowu opłacisz jakiś abonament
Opublikowano 30 czerwca 201410 l Far Cary 3 w Plusie jest w PL? A jeśli nie, to mogę ogrywać wersję angielską, potem zakupić PL w pudle i cieszyć się faktem, że save podejdzie?
Opublikowano 30 czerwca 201410 l FC3 w PSS jest wersji angielskiej, co do sejwa nie wiem, ale raczej by ma to nie liczyl.
Opublikowano 1 lipca 201410 l Z sejwem nie da rady. Miałem polską wersję i później wersję z plusa i konsola nie widziała sejwa
Opublikowano 2 lipca 201410 l informacja dla zapominalskich, gry sa juz dostepne do pobrania w "Your Instant Game Collection".
Opublikowano 3 lipca 201410 l PlayStation Polska napisało, że mają problemy techniczne. Już kilkanaście godzin informatycy walczą z tym problemem.
Opublikowano 3 lipca 201410 l W tym Sony ci informatycy to chyba jakieś studenciaki 1ego roku informatyki.
Opublikowano 3 lipca 201410 l Strider? Przecież z nim nie było żadnego problemu. Nie patrzysz może na wersję z PS3?
Opublikowano 3 lipca 201410 l Nie na pewno nie, gierki są już w sekcji PS Plus ale ciągle z ceną, to samo przez stronę i przez konsolę widocznie ten sam problem co z Batmanem w IRL dotyczy dwóch tytułów co jest możliwe bo taki irol to ze dwa razy głupszy od polaka jest