Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Tak, na kanale playstation jest nawet filmik:

Edit: Chyba ze to tylko dla US a u nas inna gre dadza.

Edytowane przez Bansai
Opublikowano

Jezeli to juz jest oficjalnie to dla mnie słabiutko. Jedynie Fez warty uwagi, ale juz go ograłem, reszta mnie nie interesuje. Crspsisa 3 akurat kupilem miesiąc temu i cienka ta gra.

Opublikowano

Fez jest dobry mówicie?

to wygląda jak gra dla dzieci

wszystkie gry są dla dzieci

Opublikowano

Dla mnie bardzo dobry, naprawdę warty ogrania. Ściągnę na pewno i jak kiedyś nie będę miał w co grac to sobie ponownie pokonam. Swoją droga to już 5 raz jak kupuję grę a ta miesiąc góra dwa później laduje w Plusie. Miałem tak ze Sleeping Dogs, Crysis 3, Bioshock:Infinite, Tomb Raider oraz ICO & SOTC Collection.

Opublikowano

z tego co pamiętam to Fez nie jest w cross buy, każda z wersji była osobno do kupienia

Fez jest jak najbardziej cross-buy (PS3/PS4/PSV) oraz cross-save.

Gracie na jednej konsoli i możecie kontynuować na innej. Wiem, bo kupiłem jakiś czas temu grę w promocji.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Jak wam sie ogolem podoba oferta plusa? Jak dla mnie biorac pod uwage, co juz ogralem to jest coraz gorzej z miesiaca na miesiac. Chyba sobie dam spokoj z tym abonamentem, przynajmniej do czasu zakupu ps4.

Edytowane przez KopEr
Opublikowano

Ja myśle o daniu sobie spokój OD czasu kupienia PS4 ( 3 miesiące mrużyłem oko bo nowa konsola ), absolutna masakra co miesiąc. Takie hiciory sciągam za friko na androida :) niektóre były grywalne, ale sorry to je nextgen.