Opublikowano 30 lipca 201410 l Tak się przez chwilę zastanowić, to nie wiem co mogą jeszcze dać za gierki, sporo hitów juz było i tylko żal, że często dostawaliśmy dwie gry z trylogii. Generalnie czuje się jak z 20 lat temu, czyli masa gier i nie ma w co grać Swoją drogą, sporo lego ostatnio, przeczuwam, że pierwszą grą aaa na ps4 będzie jakieś lego właśnie
Opublikowano 30 lipca 201410 l To jednak się pomylilem z tym Fez ale pisałem z głowy czyli niczego jak to mówią
Opublikowano 30 lipca 201410 l EA ma pierwszeństwo w ps plus, kwestia umowy z Sony. EA chce, Sony daje. EA szykuje się do E@ Access, więc chce świeże słupki ze ściągnięć abonamentowych. Ciekawe czy w kolejnym miesiącu też coś od EA dostaniemy
Opublikowano 31 lipca 201410 l Jak wam sie ogolem podoba oferta plusa? Jak dla mnie biorac pod uwage, co juz ogralem to jest coraz gorzej z miesiaca na miesiac. Chyba sobie dam spokoj z tym abonamentem, przynajmniej do czasu zakupu ps4. Mam abonament do października jeśli dobrze pamiętam. Do tego czasu mam plan ograć wszystko co ciekawsze było w poprzednim roku (Mafię II, DMC, MGR itd.), ale raczej nie przedłużę dalej. No chyba, że nie będę wiedział co zrobić z nadmiarem pieniędzy, ale nie podejrzewam takiego rozwoju wypadków.
Opublikowano 31 lipca 201410 l Tak w ogóle to jestem trochę rozczarowany, bo Lego jest na Vitę, a nie PS3 :confused:.
Opublikowano 31 lipca 201410 l W sumie to właśnie chyba LEGO Harry Potter jest najlepszą grą w tym miesiącu (nie liczę Crysis 3). Ja tam nie narzekam, mam wiele tytułów do ogrania.
Opublikowano 31 lipca 201410 l Jak wam sie ogolem podoba oferta plusa? Jak dla mnie biorac pod uwage, co juz ogralem to jest coraz gorzej z miesiaca na miesiac. Chyba sobie dam spokoj z tym abonamentem, przynajmniej do czasu zakupu ps4. Mam abonament do października jeśli dobrze pamiętam. Do tego czasu mam plan ograć wszystko co ciekawsze było w poprzednim roku (Mafię II, DMC, MGR itd.), ale raczej nie przedłużę dalej. No chyba, że nie będę wiedział co zrobić z nadmiarem pieniędzy, ale nie podejrzewam takiego rozwoju wypadków. No mnie się wczoraj skończył abonament i zaczynam odczuwać syndrom odstawienia bo nie mam w co grać teraz Ale obecna oferta jakoś mnie nie zachęca do przedłużania. Wolę uciułać kasę na TLoU.
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l Nie rób tego, EA wtedy stwierdzi: "O patrzcie, jednak ściągają tego crapa, haha cebula zawsze na propsie" i EA zyska kolejny powód by wydawać crapy i sprzedawać je marketingiem, a najwyżej potem: "Wrzucimy do Plusa/EA Acess/GwG/humble bundle". I jeszcze inni będą naśladować, już Ubi wypuściło Watch Dogsy i co? Patrzcie jak się sprzedały.
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l Już bez przesady. Crysis 1 był świetny , dwójka fatalna a trójka jest zjadliwa. Króciutka i intensywna , uważam że jak dają za darmo warto zagrać.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Rozpiska na wrzesień Leaving PS Plus: 3rd September: Road Not Taken3rd September: FEZ3rd September: Crysis 33rd September: Proteus3rd September: Metrico3rd September: LEGO Harry Potter 5-7 Years Entering PS Plus:3rd September: Velocity 2X3rd September: Sportsfriends3rd September: PlayStation Allstars Battle Royale3rd September: Hoard3rd September: TxK3rd September: Joe Danger PS Vita
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Masz net w lesie kruku? Wieczorkami tak, akurat tyle by ogarnac co tam w swiecie konsolek i czy jaka wojna sie nie rozpetala.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Dla jasności:Rozpiska CROSS BUYPS 4:-Velocity 2X-SportsfriendsPS 3:-Sportsfriends-PlayStation Allstars Battle Royale-Hoard-Joe Danger(nie potwierdzono)PS VITA:-Velocity 2X-PlayStation Allstars Battle Royale-TxK-JoeDanger
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Kupiłem sobie znowu Plusa na trzy miesiące, a tu taką żenadę puszczają...
Opublikowano 11 września 201410 l Mam zamiar sprzedać PS3, na którym mam chyba ze 40 gier kupionych w cyfrowej dystrybucji i jakieś 70 z PS+. Dopóki kupujący nie wywali mojego konta to będzie mógł grać w każdą zakupioną grę. No ale teraz pytanie co z tymi grami z Plusa. Ważny jest on do grudnia, a potem będę go przedłużać już na PS4. Czy na PS3 w jakiś magiczny sposób (bez logowania się na moje konto) konsola będzie wiedziała, że Plus dalej aktywny i gry nadal będą działać?