Opublikowano 29 września 201410 l Okej dzięki x4 A kupiłem plusa na trzy miechy, to bym sobie chętnie odkurzył ten tytuł. Edytowane 29 września 201410 l przez grzybiarz
Opublikowano 1 października 201410 l Kogoś chyba poniosła wyobraźnia. http://www.techdice.com/ps-plus-pazdziernik-2014-darmowe-gry-dla-konsol-sony/
Opublikowano 1 października 201410 l Wrzucałem to z jakiejś zagranicznej strony, gdzie pisano, że są to przypuszczenia. A na tym co wrzuciłeś: "Poniżej znajduje się pełna lista gier jakie otrzymają poszczególne konsole Sony w tym miesiącu. Sćiągacie wszystko czy jakiejś gry szczególnie nie lubcie?" Ktoś to w ogóle przeczytał przed wrzuceniem?
Opublikowano 1 października 201410 l Tyle jest jeszcze dobrych gierek na ps3 a ostatnie dwa miechy to jakas padaka.
Opublikowano 1 października 201410 l jedyne sluszne miejsce pozyskiwania informacji o grach w polskich internecie - forum psxextreme
Opublikowano 1 października 201410 l Chyba będą te gry: PS4. Dust A Elysian Tale, Spelunky, Pix the CatPS3: Batman Arkham Assylum, Dungeon & Dragons: Chronicles of Mistara, SpelunkyVita: Rainbow Moon, Pix the Cat, Spelunky Arkham Asylym dwa lata po tym jak dali Arkham City... Edytowane 1 października 201410 l przez SzczurekPB
Opublikowano 1 października 201410 l Ale to u nas czy w US? E: Spelunky bym ogral, D&D tez. Obie planuje kupic jak sie chociaz odrobine odkopie z zaleglosci. Edytowane 1 października 201410 l przez pawelgr5
Opublikowano 1 października 201410 l Teraz już chyba nie ma różnicy między US a EU. Jeżeli post Szczurka okaże się być prawdą, to... Podobno ostatni miesiąc był najsłabszy ever PS+ zdecydowanie przestanie mieć sens dla posiadaczy PS3. Vitowcy coś tam jeszcze pograją, a ludziki z PS4 i tak nie mają wyjścia.
Opublikowano 1 października 201410 l W PS Plus jest dziura, bo gry z najwyższej pòłki już właściwie były lub są za świeże. Zostają starocie i ukryte perełki jak Dust czy Mystara
Opublikowano 1 października 201410 l Co znaczy, że są za świeże? Jest jeszcze sporo nieźle ocenianych gierek z tamtego roku, których w Plusie nie było. Nawet nie wspominam o tych z początku tego roku. Widać, że obniżyli loty, ludzie teraz są zwyczajnie zmuszeni do płacenia za Plusa, więc po co iść w koszty?
Opublikowano 1 października 201410 l Dokladnie. Na ps3 jest od groma gierek, ktore swobodnie moglyby sie ukazac w plusie: Thief, Alicja, Dishonored, Ground Zeroes, Akira's Wrath, Heavy Rain i jeszcze pewnie z tuzin podobnych. A tak to jakies popier.dolki trzeci miesiac z rzedu wrzucaja.
Opublikowano 1 października 201410 l Pod warunkiem, że ich wydawcy zgodziliby się cenę zaoferowaną przez Sony. Jeśli Sony skąpi, nikt im nie odda, nawet starszego tytułu AAA, za grosze.
Opublikowano 1 października 201410 l Kiedyś Sony placilo wydawcom tylko za gry na Ps3, a teraz mamy jeszcze Vitę i Ps4. Więcej sprzętów, więcej gier, a kwota ktorą przeznaczają na Plusa pewnie dalej taka sama to i jakość gier spadła. No i Vita i PS4 przecież nie mają (jeszcze) gier:), a na PS3 co lepsze, już było.
Opublikowano 1 października 201410 l Dokladnie. Na ps3 jest od groma gierek, ktore swobodnie moglyby sie ukazac w plusie: Thief, Alicja, Dishonored, Ground Zeroes, Akira's Wrath, Heavy Rain i jeszcze pewnie z tuzin podobnych. A tak to jakies popier.dolki trzeci miesiac z rzedu wrzucaja. Ale nie każda z tych gier jest cyfrowo w kazdym regionie a to jest konieczny warunek (pisali kiedys o tymna Blogu eu). Np Dishonored nie ma u nas i kilku innych krajach i mówili, że do momentu aż to się nie zmieni to nie będzie tej gry w PS+. Nie bronie Sony bo oferta z tamtego miesiąca to dramat, w tym troche lepiej ale nadal daleko do oferty z 2013 roku.
Opublikowano 1 października 201410 l (pipi)one (pipi)a Arkham Asylum. Czekać aż dadzą pierwszego Crasha i jakieś klasyki z ps2. Kolejny miesiąc odpuszczania sobie Plusa. Skończył się na "Infinite"
Opublikowano 1 października 201410 l No PS3 total shit. Za to na PS4 chyba najlepiej w historii DC Prologue i Dust, bankowo ogram. Od czasu Outlast, pierwsze gry na PS4, które zassam.
Opublikowano 1 października 201410 l (pipi)one (pipi) Arkham Asylum. Czekać aż dadzą pierwszego Crasha i jakieś klasyki z ps2. Kolejny miesiąc odpuszczania sobie Plusa. Skończył się na "Infinite" Juz dali. Nawet cala trylogie + CTR.
Opublikowano 1 października 201410 l A ja jestem zadowolony mam rainbow moona i spelunky ze skladek na ps3, wiec teraz jak bede mial je jeszcze na vicie, to super sprawa! do tego ciekawy klon pacmana, jestem zadowolony z indie gierek a ps3 mnie srednio obchodzi, mam mase gier pudelkowych jeszcze do ogrania (w sumie na vite tez...)
Opublikowano 1 października 201410 l Nie kumam ludzi, rozumiem, że zamiast wybitnego Dust woleliby wypalonego tasiemca Asasyna albo czerstwego Knacka XD
Opublikowano 1 października 201410 l Spelunky to też GOTY, mam nadzieje że sporo osób się o tym przekona. Dust grałem na x360 ale nie skończyłem, teraz mam nadzieję mi się uda. Miesiąc na PLUS
Opublikowano 1 października 201410 l Arkejdy w takich usługach mają jeszcze jedną ważną zaletę - jak ci wrzucą jakiegoś rocznego retaila, to i tak wszędzie za grosze często można kupić albo po przejściu odsprzedać z minimalną stratą, a arkejdy jak się w jakąś promocję czasową nie wstrzelisz, to musisz tak czy siak te najczęściej 50 zł zapłacić i nie odsprzedasz nawet jak nie podejdzie. Edytowane 1 października 201410 l przez DonSterydo
Opublikowano 1 października 201410 l Ja narzekam na PS3 bo PS4 nie mam.Dali Batmana którego każdy chyba ograł a do tego jakiś krapiszon.