Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Featured Replies

Opublikowano

No hejty leca na ps3. Trzeba byc debilem zeby oczekiwac teraz na ps4 gierek AAA. Rok minimum i to Kilozne:SF w najlepszym przypadku albo Knack na gwiazdke.

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 214,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Chciałby ktoś dziś/jutro popykać w to D&D? :) Najlepiej z kilkoma forumowiczami. Gra jest krótka, mało zajmuje, można skończyć w jedno posiedzenie, a jest przyjemnym odmóżdżaczem.

Opublikowano

Spoko ja się piszę jak da radę połączyć się z konta USA (bo tam zakładałem , kilka lat temu i na polskim nie mam) to możemy zagrać o ile lagów nie będzie , tylko nie mam headseta ani nic takiego. Także na jutro jak będziesz chciał grać to jestem napisz tylko w jakich godzinach gracie - gramy i jest spoko. Pozdrawiam !

Edytowane przez andy2107

Opublikowano

D0bra jestem jakby co , musze tylko pobrać gierke i możemy grac

Opublikowano

To ta śmieszna bijatyka na ps3 Figar?

Opublikowano

Jak coś też mogę pograć.

Opublikowano

Pytanko. Ponieważ Keye nie mają obecnie kodów na plusa 90 dni, na wiadomym portalu znalazłem taką aukcję (dodatkowo cena atrakcyjna) --> http://allegro.pl/playstation-network-90-dni-plus-psn-zdrapka-kod-i4686939638.html

Czy ktoś u nich kupował (mają różne kody, tak jak keye) i może polecić? Nie ma z nimi problemów?

Opublikowano

Inexus jest ok brałem u nich niedawno coś

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jakies przecieki dla PS3 i VIty na listopad? Za tydzien nowe gry a cos cicho jest (zazwyczaj jakies pierwsze newsy juz sie pokazywaly).

Opublikowano

Rozpiska CROSS BUY

PS 4:

-Blinding of Isaac
-Steam World DIG
PS 3:
-Luftrausers
-Frozen Synapse PRIME

PS VITA:
-Blinding of Isaac
-Escape Plan
-The Hungry Horde

-Luftrausers
-Steam World DIG
-Frozen Synapse PRIME(nie potwierdzono)

Edytowane przez Zdunek

Opublikowano

OMFG, ale w sumie i tak nie gram w nic z plusa od czerwca więc sporo do nadrobienia a kończy mi się w grudniu

Opublikowano

Dobrze, ze konczy mi sie w styczniu. Nadrobie co mi zalega na kupce wstydu i rezygnuje.

Opublikowano

Ok, czyli przesądzone - nie przedłużam plusa w grudniu i przechodzę resztę syfu na szybkości. Tragizm to mało powiedziane w przypadku ostatnich miesięcy.

Opublikowano

U mnie "Plus" zakończył się na miesiącu z Bioshockiem Infinite. Byłem zdziwiony jak można dać tak świetną i nową grę do Plusa? A jakoś miesiąc temu, aktywowałem Plusa na 3 miechy i dostałem gierki jak z Symbiana, a na listopad to już w ogóle - szroty, które wrzucane były do paczek steamowych za dolara. Ja nie wiem, ale Sony kiedyś miało tylko PS3 do "obsłużenia", a teraz 3 platformy i z racji tego mamy takie "tanie" gry. Pamiętam jak aktywowałem Plusa, to miałem do zassania 3 gry indie, 3 AAA i 2 roczne. Nie wiem, ale chyba bym wolał po jednej grze na dany sprzęt - raz tytuł od wielkiego developera, a raz jakiś tytuł niezależny :)

Opublikowano

Każda z tych gierek z symbiana jest lepsza od Bioshocka.

Opublikowano

A graliście w te crapy, czy tylko tak piszecie, bo modne jest teraz granie w indie gierki?

Sprawdziłem Wasze nicki na PSN i widze, że nie graliście, ani w to:

ani w to:

No chyba, że na Steamie ograliście.

To są tytuły z PS3 na ten miesiąc. Już wolałem jak wrzucali gierki z PSXa.

Edytowane przez grzybiarz