Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Featured Replies

Opublikowano

ej luftrausers jest super, ale faktycznie było w humble bundle

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 214,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Ja napier.dalam z kumplem kanapowo cale dni w TowerFall a obok leza takie crapy jak TloU, Shadowfall i Mordor.

Opublikowano

Nie, nie grałem w te gierki, ale grałem w Bioshocka. Gó.wno obes.rane, tak podsumuję tę grę. 

Opublikowano

Ja dziele gry na dobre i słabe w moim słowniku nie ma słów "małe" i "duże"(no chyba że chodzi o mojego dużego penisa hłe hłe).

Opublikowano

Ja dziele gry na dobre i słabe w moim słowniku nie ma słów "małe" i "duże"(no chyba że chodzi o mojego dużego penisa hłe hłe).

Szanowałem cie zdunek zawsze.

Opublikowano

Isaac się pojawił, widnieje na nim cena, ale jak się doda do koszyka, to jest za 0.00 zł ;) ale nadal nie ma wersji PSVita, pewnie za chwilę będzie! :D

Opublikowano

W patchu 8DLC  :dog:

Chyba, że tak 

Ale żeby w nie zagrać musisz zapłacić  :oh_you:

Opublikowano

W patchu 8DLC  :dog:

Chyba, że tak 

Ale żeby w nie zagrać musisz zapłacić  :oh_you:

WAT  :frog:

Opublikowano

Wam też tak wolno idzie?

Wcześniejsze gry szybko poszły, Isaac pokazuje że za 7 h bedzie :|

Opublikowano

Takie pytanko mam - można gdzieś sprawdzić czas danej promocji? Chciałem w najbliższym czasie kupić dwa tytuły i słabo by było, jakby w między czasie wróciły do pełnej ceny.

Opublikowano

jak wejdziesz w dany tytuł, to gdzieś w opisie (zaraz na samej górze chyba) będziesz miał napisane do kiedy trwa promo na ten tytuł

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ok jest sroda tydzien przed zmiana gierek. Na Ps4 wiadomo co bedzie (i akurat calkiem spoko sie grudzien zapowiada) ale cos cicho jak chodzi o PS3 i Vite. Jakies przecieki ? Chociazby info kiedy maja oglosiec dokladna rozpiske ?

Opublikowano

Zazwyczaj bylo duzo wczesniej a po 17 to juz glownie info o aktualizacji sklepu (tej cotygodniowej). 

E: już jest:

http://blog.eu.playstation.com/2014/11/26/playstation-plus-december-injustice-gods-among-us-hitman-deadly-premonition/

Dla PS3 DeadlyPremonition i jest to BARDZO dobra wiadomość dla mnie bo gra jest na liście życzeń. Vita słabo a PS4 w koncu dobry miesiąc :)

Edytowane przez pawelgr5

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiadomo ci w styczniu na PS3? Na PS4 już dawno podali, a tu nic...

Opublikowano

Nie wiadomo, na PS4 podali z takim wyprzedzeniem bo pewnie ludzie jechali po nich strasznie ze same gierki z komórek dają :P Tez jestem ciekaw czy bedzie jakis news jeszcze w przyszłym tygodniu bo jednak to tydzien swiateczny i w poprzednich latach mało co wrzucali (a na pewno nic ważnego).

• 2 tygodnie później...