Opublikowano 6 marca 201510 l Dishonored is coming to PlayStation Plus (PS3) in April. źródło: Edytowane 6 marca 201510 l przez Square
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Oj będzie shit storm ale z opisu Plusowej wersji Dishonored wynika, że nie ma polskich napisów.
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l no bo od dnia kiedy dishonored wyladowalo w store nie ma polskiej wersji jezykowej tej gry
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Przed chwilą 'paczałem', to nie było Tower of Guns. Ale Dishonored już się zasysa... i God of War Wstapienie z promocji:/ jedynie 35GB. Edytowane 8 kwietnia 201510 l przez grzybiarz
Opublikowano 8 kwietnia 201510 l Właśnie często dają w PS+ gry tylko w angielskiej wersji mimo, że bez problemu mogliby dać chociażby polskie napisy. Lekko mnie to irytuje.
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Tower of Guns nie ma na konsoli, ale jest z poziomu przeglądarki na pc. Kolejny raz taki błąd, i jak tu być kąsolowcem, jak mając Plusa potrzebny jest komputer?!
Opublikowano 9 kwietnia 201510 l Tower of Guns nie ma na konsoli, ale jest z poziomu przeglądarki na pc. Kolejny raz taki błąd, i jak tu być kąsolowcem, jak mając Plusa potrzebny jest komputer?! Zawsze możesz włączyć PS Store w przeglądarce internetowej z Konsoli
Opublikowano 6 maja 20159 l Cisza w temacie ps3, bo wszyscy już grają na ps4:/ A ja mam starą konsole i stare problemy. Nie mogę się zalogować, mimo że gierki się pobierają, cxy patche. Przez to, nie mogę wejść do sklepu i pobrać nowe gry. Skasowałem apkę sklepu, zainstalowałem na nowo i dalej błąd. Coś czytałem, że od jakiegoś czasu trza zmienić ustawienia neta na IP stałe, czy tam dynamiczne? Nie wiem, czy to chodzi o to, czy o to, że wypisalem się z listy mailingowej Sony, a co za tym idzie, nie akceptuję ich regulaminu
Opublikowano 6 maja 20159 l Grzybiarz weź Ci odpalę jakiś nieużyty klucz z któreś humble bundle bo aż mi Cię żal jak męczysz się żeby pograć w te crapy z komórek ;/.
Opublikowano 7 maja 20159 l Grzybiarz mam ten sam problem z zalogowaniem do psn/store. Gdzie czytałes o tej zmianie ip?
Opublikowano 7 maja 20159 l PRQc, na profilu fejsowym PlayStation Polska, w którymś z komentarzy czytelnik napisał, że taska zmiana to dodatkowe koszty u jego dostawcy internetu. Tylko nie mogę znaleźć i nie wiem, czy to nie dotyczyło PS4. Cholera, przeczytałem to nieuważnie, bo myślałem, że probl;em mnie nie dotyczy:/ Raven: nie no spoko, mam 300 gier na stimie, tylko mam plusa na pół z kumplem, który ma jedynie lapotopa za 999 złotych i on by chętnie pograł w te gierki z komórek na dużej konsoli. ----------- Dobra, dzisiaj już idzie normalnie się zalogować. Pewnie był kłopot z serwerami Sony, które nie wytrzymały zbyt dużej ilości zalogowań, w celu pobrania plusowych gierek. Widzę, że Dishonored nie mogę odpalić, bo mam czarny ekran i konsola się resetuje. Żle mi się patch zainstalował, nie widzę go nawet zainstalowanego, a mimo to mam wersję 1.04. Brak tu opcji "sprawdź spójność plików", co na stimie jest normą od chyba początku. Coraz bardziej mnie wkurza ten sprzęt i myślę, by w dużym pokoju po prostu podłączyć kompa, albo kupić Wii U. Edytowane 7 maja 20159 l przez grzybiarz
Opublikowano 7 maja 20159 l Ten Ether One to dosyć dobra giera, która nie ciągnie nas, za rączkę, jak współczesne produkcje. Puzzle trzeba rozwiązywać samemu i wszystkiego dociekać. Podoba sie
Opublikowano 7 maja 20159 l Ja od jakiegoś czasu mailem ochotę na tego łabędzia w wersji pre-alpha. Ma coś w sobie ta gra. Grając odnoszę wrażenie jakby za sterami produkcji siedział sam Antoine de Saint-Exupery. Coś niesamowitego.
Opublikowano 28 lipca 20159 l Czy to normalne, że gry z PS plus dodane do biblioteki znikają z niej kiedy Plus wygasa? Jak miałem Plusa to wszystkie były, ale z pół roku nie sprawdzałem listy rzeczy do pobrania i się zdziwiłem. Co ciekawe, na liście widnieje gra Escape Plan mimo, że Plusa już nie mam, innych gierek z Plusa nie ma. Przepadły czy pojawią się jak odnowię subskrypcję? Edytowane 28 lipca 20159 l przez Pure Bladestone
Opublikowano 29 lipca 20159 l no własnie.. gdzie rozpiska(juz po środzie dawno)? Chyba z tego co mnie pamięc nie myli to powinni rozpiske podać dzisiaj ok, 16.00 Edytowane 29 lipca 20159 l przez zawiszakapy
Opublikowano 29 lipca 20159 l no własnie.. gdzie rozpiska(juz po środzie dawno)? Chyba z tego co mnie pamięc nie myli to powinni rozpiske podaćdzisiaj ok, 16.00 przez ta robotę po nocach daty/dni mi sie mylą -racja.
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Mam taki problem.Mam z ziomkiem podzielone konto na niemieckim psn.Mieliśmy abonament na rok potem ponad rok przerwy .Dziś załadował 3-miesięczny abonament ,gry które były ściągnięte za poprzedniego użytkowania plusa nie chcą działać .Nie powinno być tak że po ponownym aktywowaniu abonamentu gry z plusa z automatu stają się aktywne ?
Opublikowano 15 sierpnia 20159 l Musisz odnowic licencje. odpal pobieranie z kazdej gry na kilka sekund i powinny dzialac
Opublikowano 17 sierpnia 20159 l Wystarczy ze odpalisz dana gre bedac online czyli zalogowanym do psn.