Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano (edytowane)

Przed chwilą 'paczałem', to nie było Tower of Guns. Ale Dishonored już się zasysa... i God of War Wstapienie z promocji:/ jedynie 35GB.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Tower of Guns nie ma na konsoli, ale jest z poziomu przeglądarki na pc. Kolejny raz taki błąd, i jak tu być kąsolowcem, jak mając Plusa potrzebny jest komputer?!

Zawsze możesz włączyć PS Store w przeglądarce internetowej z Konsoli  :sorcerer:  

• Plusik 1
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cisza w temacie ps3, bo wszyscy już grają na ps4:/

A ja mam starą konsole i stare problemy. Nie mogę się zalogować, mimo że gierki się pobierają, cxy patche. Przez to, nie mogę wejść do sklepu i pobrać nowe gry. Skasowałem apkę sklepu, zainstalowałem na nowo i dalej błąd. Coś czytałem, że od jakiegoś czasu trza zmienić ustawienia neta na IP stałe, czy tam dynamiczne? Nie wiem, czy to chodzi o to, czy o to, że wypisalem się z listy mailingowej Sony, a co za tym idzie, nie akceptuję ich regulaminu

Opublikowano (edytowane)

PRQc, na profilu fejsowym PlayStation Polska, w którymś z komentarzy czytelnik napisał, że taska zmiana to dodatkowe koszty u jego dostawcy internetu. Tylko nie mogę znaleźć i nie wiem, czy to nie dotyczyło PS4. Cholera, przeczytałem to nieuważnie, bo myślałem, że probl;em mnie nie dotyczy:/

Raven: nie no spoko, mam 300 gier na stimie, tylko mam plusa na pół z kumplem, który ma jedynie lapotopa za 999 złotych i on by chętnie pograł w te gierki z komórek na dużej konsoli.

-----------

Dobra, dzisiaj już idzie normalnie się zalogować. Pewnie był kłopot z serwerami Sony, które nie wytrzymały zbyt dużej ilości zalogowań, w celu pobrania plusowych gierek.

Widzę, że Dishonored nie mogę odpalić, bo mam czarny ekran i konsola się resetuje. Żle mi się patch zainstalował, nie widzę go nawet zainstalowanego, a mimo to mam wersję 1.04. Brak tu opcji "sprawdź spójność plików", co na stimie jest normą od chyba początku. Coraz bardziej mnie wkurza ten sprzęt i myślę, by w dużym pokoju po prostu podłączyć kompa, albo kupić Wii U.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Ten Ether One to dosyć dobra giera, która nie ciągnie nas, za rączkę, jak współczesne produkcje. Puzzle trzeba rozwiązywać samemu i wszystkiego dociekać. Podoba sie :)

Opublikowano

Ja od jakiegoś czasu mailem ochotę na tego łabędzia w wersji pre-alpha. Ma coś w sobie ta gra. Grając odnoszę wrażenie jakby za sterami produkcji siedział sam Antoine de Saint-Exupery. Coś niesamowitego.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Czy to normalne, że gry z PS plus dodane do biblioteki znikają z niej kiedy Plus wygasa? Jak miałem Plusa to wszystkie były, ale z pół roku nie sprawdzałem listy rzeczy do pobrania i się zdziwiłem. Co ciekawe, na liście widnieje gra Escape Plan mimo, że Plusa już nie mam, innych gierek z Plusa nie ma. Przepadły czy pojawią się jak odnowię subskrypcję?

Edytowane przez Pure Bladestone
Opublikowano

no własnie.. gdzie rozpiska(juz po środzie dawno)?

Chyba z tego co mnie pamięc nie myli to powinni rozpiske podaćdzisiaj ok, 16.00

przez ta robotę po nocach daty/dni mi sie mylą -racja.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam taki problem.Mam z ziomkiem podzielone konto na niemieckim psn.Mieliśmy abonament na rok potem ponad rok przerwy .Dziś załadował 3-miesięczny abonament ,gry które były ściągnięte za poprzedniego użytkowania plusa nie chcą działać .Nie powinno być tak że po ponownym aktywowaniu abonamentu gry z plusa z automatu stają się aktywne ?

Opublikowano

Musisz odnowic licencje. odpal pobieranie z kazdej gry na kilka sekund i powinny dzialac

• Plusik 1