Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Co jest z tą grą Guacamelle dla subskrybentów PS+?

http://pl.playstation.com/playstationplus/#select-tab-gamecollection

Na oficjalnej stronie PS+ jest, że gra jest za darmo. Jak próbuję ściagnąc to tylko rabat. Jak to wygląda u Was?

Chyba trzeba będzie maila do Sony wysłać albo zadzwonić :) bo w kulki lecą.

Coś tam wreszcie znalazłem, idę sprawdzić.

http://www.thesixthaxis.com/2013/10/24/guacamelee-joins-playstation-plus-instant-games-collection/

Wczoraj też mój kolega kupił PS+ żeby dostać Far Cry 3 i mimo że gra była w ofercie przez ponad godzinę to już chcieli żeby płacić.

Edytowane przez Cikul
Opublikowano

to guacamele to musiał być jakiś błąd ;) póki co nie było i nie ma guacamele za darmo

Też tak pomyślałem.To niech poprawią w jedną albo w drugą stronę :yes: . No cóż, poczekamy. Może odblokują za parę dni. Bo mam już jakiś czas  subskrypcje i takiego czegoś nie widziałem.

Opublikowano

na tej stronce plusa co podałeś to jeszcze nie było żeby się wszystko zgadzało, zawsze jest coś nie tak. jakieś gry brakuje w zestawie, inna gra widnieje jest choć jej nie ma już w kolekcji itp.

Opublikowano

drinkbox na twitterze zrobiło wraz z sony niespodziankę wszystkim europejskim posiadaczom ps plus

od dziś do listy gier z listopadowej rozpiski dochodzi jeszcze quacamelle i to ponoc w opcji crossbuy

brać bo genialny szpil!!!!!!

• Plusik 1
Opublikowano

Cebula aż szczypie w oczy :)

Pogralem trochę na pc i jakoś nie czuję tego hajpu. Najlepiej pewnie gra się na Vicie, ale ta leży zapakowana. No nic, trza bedzie na ps3 obczaić. Do dwóch poważnych gier, Guacamele pasuje idealnie.

Opublikowano

nom gra się bardzo sympatycznie, ale się zaciąłem w pewnym etapie i nie wiem co zrobić. gierka potrafi nieźle dać w kość i nie wiem czy ją ukończę na vicie, bo nie ogarniam tych małych gałek :/

Opublikowano

z leopardem xavierem może? ja skonczyłem qucaa i zdanie nie zmienie - jest super, a elementy platformowe super zaprojektowane i trudne jak za starych czasów

Opublikowano

na twiterze napisali, że jest błąd i są w kontakcie z sony by go naprawili jak najszybciej, normalnie powinien juz byc do ściągnięcia za free od kilkunastu godzin :/

Opublikowano

Panowie, jak to jest z tymi kodami na 14 dni ? Od dawna noszę się z zamiarem wykupienia abonamentu PS+, jednak nie posiadam i w najbliższym czasie nie zamierzam wyrabiać karty kredytowej. Chciałem wypróbować tę wersje 14-dni z MG:R ale po wpisaniu kodu wyskakuje mi informacja że kod jest nie właściwy. Czy to wina braku karty kredytowej ?

Opublikowano

Od kiedy ma być darmowe to guacamelee ? Bo dalej wisi w cenie 27,34 zł

I chyba tak zostanie. Na necie znalazłem artykuł gdzie pisali że muszą się najpierw dogadać z Sony. I chyba się nie dogadali :), gra wyleciała z oferty na oficjalnej stronie PS Plus.

Panowie, jak to jest z tymi kodami na 14 dni ? Od dawna noszę się z zamiarem wykupienia abonamentu PS+, jednak nie posiadam i w najbliższym czasie nie zamierzam wyrabiać karty kredytowej. Chciałem wypróbować tę wersje 14-dni z MG:R ale po wpisaniu kodu wyskakuje mi informacja że kod jest nie właściwy. Czy to wina braku karty kredytowej ?

Musisz im podać dane karty płatniczej, bez tego nie przejdzie.

Opublikowano

jakby ktos przegapil to wczorajsza aktualizacja przyniosla mozliwosc sluchania radia internetowego na ps3 i vicie. pisze w tym temacie bo aplikacja dla plusowiczow jest bezplatna (dla reszty cztery zeta)

Opublikowano

Ten system operacyjny plejaka, jest taki zje.bany..., że nawet słuchając na nim mp3, nie widać którą godzina i trza zamknąć odtwarzanie. I każą płacić cztery złote za radio internetowe, które normalnie jest darmowe.

Opublikowano

nawet słuchając na nim mp3, nie widać którą godzina i trza zamknąć odtwarzanie.

A PS Button wciskałeś podczas odtwarzania?

Wciśnięcie buttona, pyta czy zakończyć odtwarzanie.

Dopiero trza przytrzymać, pojawia się ekran wyłączenia na którym jest zegarek.

Tak być nie powinno:), a właśnie wczoraj słuchałem muzy i musiałem specjalnie sięgać po pada, by sprawdzić godzinę <pan wygodnicki>.