Ludwes 1 682 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 U wszystkich. Beta będzie trwała od godziny 8 do 11. W tę niedzielę. Cytuj
Cikul 0 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 (edytowane) Co jest z tą grą Guacamelle dla subskrybentów PS+? http://pl.playstation.com/playstationplus/#select-tab-gamecollection Na oficjalnej stronie PS+ jest, że gra jest za darmo. Jak próbuję ściagnąc to tylko rabat. Jak to wygląda u Was? Chyba trzeba będzie maila do Sony wysłać albo zadzwonić bo w kulki lecą. Coś tam wreszcie znalazłem, idę sprawdzić. http://www.thesixthaxis.com/2013/10/24/guacamelee-joins-playstation-plus-instant-games-collection/ Wczoraj też mój kolega kupił PS+ żeby dostać Far Cry 3 i mimo że gra była w ofercie przez ponad godzinę to już chcieli żeby płacić. Edytowane 24 października 2013 przez Cikul Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 to guacamele to musiał być jakiś błąd póki co nie było i nie ma guacamele za darmo Cytuj
Cikul 0 Opublikowano 24 października 2013 Opublikowano 24 października 2013 to guacamele to musiał być jakiś błąd póki co nie było i nie ma guacamele za darmo Też tak pomyślałem.To niech poprawią w jedną albo w drugą stronę . No cóż, poczekamy. Może odblokują za parę dni. Bo mam już jakiś czas subskrypcje i takiego czegoś nie widziałem. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 na tej stronce plusa co podałeś to jeszcze nie było żeby się wszystko zgadzało, zawsze jest coś nie tak. jakieś gry brakuje w zestawie, inna gra widnieje jest choć jej nie ma już w kolekcji itp. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 drinkbox na twitterze zrobiło wraz z sony niespodziankę wszystkim europejskim posiadaczom ps plus od dziś do listy gier z listopadowej rozpiski dochodzi jeszcze quacamelle i to ponoc w opcji crossbuy brać bo genialny szpil!!!!!! 1 Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 ja pier.dole, kupiłem za ponad dwie dyszki tydzień temu xD miało nie być gierek zaraz po promocji Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Cebula aż szczypie w oczy Pogralem trochę na pc i jakoś nie czuję tego hajpu. Najlepiej pewnie gra się na Vicie, ale ta leży zapakowana. No nic, trza bedzie na ps3 obczaić. Do dwóch poważnych gier, Guacamele pasuje idealnie. Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 na vicie ogrywalem i uwazam ze to jedna z najlepszych gier na ten system, pasuje pod niego idealnie Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 nom gra się bardzo sympatycznie, ale się zaciąłem w pewnym etapie i nie wiem co zrobić. gierka potrafi nieźle dać w kość i nie wiem czy ją ukończę na vicie, bo nie ogarniam tych małych gałek Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Ja nie miałem do niej cierpliwości i po kolejnej przegranej walce zrobiłem rage delete Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 z leopardem xavierem może? ja skonczyłem qucaa i zdanie nie zmienie - jest super, a elementy platformowe super zaprojektowane i trudne jak za starych czasów Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 Od kiedy ma być darmowe to guacamelee ? Bo dalej wisi w cenie 27,34 zł Cytuj
Daffy 10 547 Opublikowano 25 października 2013 Opublikowano 25 października 2013 na twiterze napisali, że jest błąd i są w kontakcie z sony by go naprawili jak najszybciej, normalnie powinien juz byc do ściągnięcia za free od kilkunastu godzin Cytuj
MEVEK 3 462 Opublikowano 26 października 2013 Opublikowano 26 października 2013 (edytowane) Czy stroj gray foxa do MGR:R jest dodawany w ofercie PS+(DLC?) Bo jezeli nie to jak go zdobyc teraz? Edytowane 26 października 2013 przez MEVEK Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 26 października 2013 Opublikowano 26 października 2013 Panowie, jak to jest z tymi kodami na 14 dni ? Od dawna noszę się z zamiarem wykupienia abonamentu PS+, jednak nie posiadam i w najbliższym czasie nie zamierzam wyrabiać karty kredytowej. Chciałem wypróbować tę wersje 14-dni z MG:R ale po wpisaniu kodu wyskakuje mi informacja że kod jest nie właściwy. Czy to wina braku karty kredytowej ? Cytuj
Cikul 0 Opublikowano 26 października 2013 Opublikowano 26 października 2013 Od kiedy ma być darmowe to guacamelee ? Bo dalej wisi w cenie 27,34 zł I chyba tak zostanie. Na necie znalazłem artykuł gdzie pisali że muszą się najpierw dogadać z Sony. I chyba się nie dogadali , gra wyleciała z oferty na oficjalnej stronie PS Plus. Panowie, jak to jest z tymi kodami na 14 dni ? Od dawna noszę się z zamiarem wykupienia abonamentu PS+, jednak nie posiadam i w najbliższym czasie nie zamierzam wyrabiać karty kredytowej. Chciałem wypróbować tę wersje 14-dni z MG:R ale po wpisaniu kodu wyskakuje mi informacja że kod jest nie właściwy. Czy to wina braku karty kredytowej ? Musisz im podać dane karty płatniczej, bez tego nie przejdzie. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 jakby ktos przegapil to wczorajsza aktualizacja przyniosla mozliwosc sluchania radia internetowego na ps3 i vicie. pisze w tym temacie bo aplikacja dla plusowiczow jest bezplatna (dla reszty cztery zeta) Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Ten system operacyjny plejaka, jest taki zje.bany..., że nawet słuchając na nim mp3, nie widać którą godzina i trza zamknąć odtwarzanie. I każą płacić cztery złote za radio internetowe, które normalnie jest darmowe. Cytuj
Square 8 567 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 nawet słuchając na nim mp3, nie widać którą godzina i trza zamknąć odtwarzanie. A PS Button wciskałeś podczas odtwarzania? Cytuj
vip77 237 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 @grzybiarz ostanio widzialem avatar w sklepiku za jedyne 19 zl to te cztery zetki to mozna powiedziec ze jak za darmo hehe Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 nawet słuchając na nim mp3, nie widać którą godzina i trza zamknąć odtwarzanie. A PS Button wciskałeś podczas odtwarzania? Wciśnięcie buttona, pyta czy zakończyć odtwarzanie. Dopiero trza przytrzymać, pojawia się ekran wyłączenia na którym jest zegarek. Tak być nie powinno:), a właśnie wczoraj słuchałem muzy i musiałem specjalnie sięgać po pada, by sprawdzić godzinę <pan wygodnicki>. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 grzybiarz - chyba musisz w ustawieniach muzyki dać 48 ghz czy jak to tam się nazywało, wtedy ps button wciskasz i git Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 31 października 2013 Opublikowano 31 października 2013 Amerykany w końcu mają dobry miesiąc w Plusie PS4 - Contrast, Resogun PS3 - DD: Dark Arisen, Binary Domain, ibb & obb PSV - Oddworld: Strangers Wrath, Soul Sacrifice http://blog.us.playstation.com/2013/10/31/playstation-plus-november-preview/ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi