grzybiarz 10 294 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Tak, to sumuje, możesz naraz kupić 5 x 365 dni i będziesz miał Plusa na pięć lat + te swoje 14 dni. Cytuj
K@kTuUuS 1 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Dzieki w takim razie klikam Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 @K@kTuUuS, po kiego grzyba (bez urazy grzybiarz ) pytasz o to samo w tym temacie skoro już wczoraj dostałeś odpowiedź w temacie PS+ w dziale PS4? Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Panowie, przedłużyłem plusa, w opcjach konta widzę, że aktualnie jest do końca 2014 roku, ale gdy najeżdżam na informacje gier z plusa widnieje, że mam je "ważne" do dnia jutrzejszego tego roku, a nie przyszłego. Jak to, się pytam? Kiedy minie mi pierwsza aktywacja plusa w dniu jutrzejszym automatycznie przeskoczy o następny rok czy co? Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Panowie, przedłużyłem plusa, w opcjach konta widzę, że aktualnie jest do końca 2014 roku, ale gdy najeżdżam na informacje gier z plusa widnieje, że mam je "ważne" do dnia jutrzejszego tego roku, a nie przyszłego. Jak to, się pytam? Kiedy minie mi pierwsza aktywacja plusa w dniu jutrzejszym automatycznie przeskoczy o następny rok czy co? Musisz odpalic gre z plusa z wlaczonym online, aby przedluzyc jej okres waznosci zgodnie z okresem pzedluzonego abonamentu. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 To samo, bez względu na to czy odpalam grę, gram w single'a czy online, jest do jutra. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Chodzi o to, żebyś odpalił ją po aktywacji okresu kolejnej subskrypcji. Wtedy zmieni się tam też termin. Jest to istotne o tyle, że jakbyś tego nie zrobił i byś nie miał netu (albo PSN by padł) to byś jej nie odpalił. Dlatego warto po każdym przedłużeniu abonamentu powłączać (choćby i po to by zaraz wyłączyć) gry na dysku, by mogły w nich aktywować się nowe licencje Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Wejdź do sklepu - wybierz grę z Download list albo ze strony sklepu - wyskoczy komunikat Aktywowanie i rozpocznie się pobieranie - anuluj pobieranie - powinna pojawić się nowa data U mnie nie wiem dlaczego ale 90% gier aktywowało się na nowy okres automatycznie - tylko kilka pozycji ręcznie musiałem odpalać. Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 (edytowane) Ogólnie to durnota, te chwilowe spędzenie paru sekund w sklepie przez fantastyczne lagi zmieni się w 10 minut na poklikanie ponownego ściągania/wyłączania ściągania.Dzięki za wyjaśnienie.E:O, a najbardziej denerwuje mnie to, że po aktywacji plusa cała lista ściągania została poddana roszadom i nie jest już tak czytelna jak wcześniej. Wcześniej gry dodawane miesiącami łatwo było ogarnąć, a teraz porażka. Szkoda, że nie ma jakiegoś segregowania gier na miesiące... Edytowane 21 grudnia 2013 przez XM. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 (edytowane) Mi się same nie przedłużały (chyba), albo to po jakimś czasie wskakuje. Wiem, że jak nie miałem netu a byłem świeżo po przedłużeniu Plusa, to gier których ostatnio nie grałem (tych z Plusa) nie mogłem odpalić. Od tamtej pory sobie je aktywuje ręcznie włączając i wyłączając, nigdy nie wiadomo kiedy ochota przyjdzie, a kiedy neta braknie albo PSN wywali. Może jednak te automatyczne patchowanie coś daje... Tak czy owak jak jest Plus to gra zawsze z Plusa odpali Edytowane 21 grudnia 2013 przez Mendrek Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Czy gry dostępne w PSPLUS po ściągnięciu można w nie grać tylko dopóki one są dostępne do pobrania? Jak w pss zostaną zastąpione następnymi to już nie da się w nie zagrać? jak to jest? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 Czytaj FAQ. Będą działać tak długo jak będziesz miał wykupionego plusa. Jak skończy Ci się abo i po np miesiącu kupisz ponownie to wszystko co dodałeś do Download List będzie działać. Cytuj
Kazub 4 583 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 jak ściągniesz to grasz w nie nawet jak znikną, dopóki masz aktywnego plusa Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 21 grudnia 2013 Opublikowano 21 grudnia 2013 no właśnie tak mi się wydawało. odnowiłem ostatnio psplus i nie mogę odpalić gier z przed paru miesięcy, jak je włączam to przenosi mnie do pss, abym odnowił subskrypcję Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Są jakieś przecieki, informacje t. jakiejś promocji na Plusa ? 26.12 kończy mi się abonament i chcę zapodać sobie roczny. Z drugiej strony wiem, że często na święta były w tym temacie jakieś promocje. Od razu mówię, że podobne pytanie zamieszczę też w dziale PS4, bo wiem, że niektórzy już praktycznie tu nie zaglądają. Cytuj
cwieri 92 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Na plusa raczej nie będzie zniżki. Na blogu piszą że podobno Last of Us ma być jako ostatnia okazja. 1 Cytuj
Daffy 10 568 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Są jakieś przecieki, informacje t. jakiejś promocji na Plusa ? 26.12 kończy mi się abonament i chcę zapodać sobie roczny. Z drugiej strony wiem, że często na święta były w tym temacie jakieś promocje. Od razu mówię, że podobne pytanie zamieszczę też w dziale PS4, bo wiem, że niektórzy już praktycznie tu nie zaglądają. ten glowny od plusa jakis czas temu napisal ze w najblizszym czasie nie przewiduja promocji na ps+ 1 Cytuj
Stinkmeaner 12 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Dzisiaj automatycznie mi odnowiło plusa, chociaż wcale tego nie chciałem. -200 zł na koncie. Da się z tym coś zrobić, czy raczej walka z wiatrakami? Gdzieś tam miałem pewnie automatyczne odnawianie zaznaczone... Więc zaraz wypalą, że moja wina. Ależ jestem w(pipi)iony. Cytuj
Sqtr78 1 038 Opublikowano 23 grudnia 2013 Opublikowano 23 grudnia 2013 Nie da sie, tez to mialem ), ciesz sie z plusa i kup tanszy prezent i kurczaka zamiast kaczki 1 Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Dzisiaj automatycznie mi odnowiło plusa, chociaż wcale tego nie chciałem. -200 zł na koncie. Da się z tym coś zrobić, czy raczej walka z wiatrakami? Gdzieś tam miałem pewnie automatyczne odnawianie zaznaczone... Więc zaraz wypalą, że moja wina. Ależ jestem w(pipi)iony. Wystarczyło usunąć informacje o rachunku.... Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Jest gdzieś tam opcja którą należy odznaczyc. Nie trzeba kasować numeru karty itp. Przy kupnie Plusa, jest domyślnie włączona, ale jak sie ciągle wciska x przy umowach licencyjnych, to tak jest:). Lipa, ale możesz dzwonić do Sony, może Ci anuluja. Oni w tym centrum obsługi klienta, mogą prawie wszystko. Cytuj
kidnappa 269 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Dzisiaj automatycznie mi odnowiło plusa, chociaż wcale tego nie chciałem. -200 zł na koncie. Da się z tym coś zrobić, czy raczej walka z wiatrakami? Gdzieś tam miałem pewnie automatyczne odnawianie zaznaczone... Więc zaraz wypalą, że moja wina. Ależ jestem w(pipi)iony. Da się. W opcjach na swoim koncie można to odznaczyć. I tak to twoja wina, bo przy kupowaniu plusa, dostałeś komunikat o tym, że po skończonym plusie automatycznie ci przedluży plusa oraz informacje gdzie można to wyłączyć. Cytuj
Ins 5 756 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 Mozna juz przez strone dodac do pobierania DmC i Borderlands 2 Cytuj
Luk248 104 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 no ja mam problemy z Border. Ciagle pokazuje ze nie kwalifikuje sie do zakupu. Mam PS+ Cytuj
Bzduras 12 520 Opublikowano 24 grudnia 2013 Opublikowano 24 grudnia 2013 DmC i Bordery nadal płatne. Daj linka albo parę grzybków, które jadłeś. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi