Opublikowano 3 lipca 201410 l Stridera ogarnąłem - ściągnałem demo i poprzez opcje Unlock Full Game udało się odblokować za 0,00 Z Batmanem ciagle problem
Opublikowano 3 lipca 201410 l W Anglii to samo...jest wszystko oprocz batmana....ten stoi na Vicie £19.99
Opublikowano 3 lipca 201410 l Panowie czy aby skorzystać z tego darmowego 14 dniowego okresu Play Station Plus musze najpierw dodać karte kredytową? bo chciałem pobrać te 2 gierki za darmo, ale nie mam możliwości http://www.playstation.com/pl-pl/legal/legal-10 tutaj coś doczytałem w punkcie 13 karty kredytowej nawet nie posiadam, nie moge z tego skorzystać w żaden sposób? chyba, że coś źle robie
Opublikowano 3 lipca 201410 l no ale podam i za 14dni mi pobiorą kase automatycznie, to już wolałbym na allegro wykupić kod wiec tych 2 gierek bez podawania numerów karty nie pobiore?
Opublikowano 3 lipca 201410 l Nie pobiorą kasy jak wyłączysz automatyczne odnawianie i dodatkowo możesz potem też tą kartę usunąć z konta.
Opublikowano 15 lipca 201410 l Czy jak przerwę ściąganie gry to czy po ponownym podłączeniu konsoli ściąganie pójdzie dalej czy od nowa?
Opublikowano 15 lipca 201410 l Pójdzie dalej, ale jeśli wyłączysz konsolę przez wyjęcie wtyczki z kontaktu to podczas instalacji wyskoczy błąd i będziesz musiał ściągać od nowa. Jeśli prawidłowo wyłączysz konsolę to będzie wszystko ok.
Opublikowano 15 lipca 201410 l Jak dasz Cancel to chyba trzeba ściągać wszystko od nowa, poprawcie jeżeli jest inaczej
Opublikowano 15 lipca 201410 l No niestety ale w 2014 roku na nowej generacji, Sony jeszcze nie wpadło na opcję pauzowania ściągania. Pewnie poczekamy na to jeszcze długo xD
Opublikowano 15 lipca 201410 l No niestety ale w 2014 roku na nowej generacji, Sony jeszcze nie wpadło na opcję pauzowania ściągania. Pewnie poczekamy na to jeszcze długo xD Na nextgenie od 2 lat ( Vita).
Opublikowano 15 lipca 201410 l No a na PS3 chyba od premiery. Więc czemu tego nie ma na PS4? Tego nie wie nikt :]
Opublikowano 17 lipca 201410 l Nie wiem czy Was dobrze rozumiem ale przeciez jest opcja wstrzymania pobierania.
Opublikowano 17 lipca 201410 l A mi się wydaje, że jest włąsnie. Znaczy nie możesz kliknąć "wstrzymaj" czy coś takiego, ale jak wyłączysz konsole i potem ją właczysz to ci po prostu zacznie ściągać od tego momentu gdzie przerwało i tyle.
Opublikowano 17 lipca 201410 l Dla jasności - na PS3 można bez problemu "zapauzować" pobieranie (Wstrzymaj).
Opublikowano 17 lipca 201410 l Dokladnie, nieraz sam z tego korzystam jak sciagam z innych urzadzen oprocz ps3.
Opublikowano 21 lipca 201410 l lukasowi chodzilo raczej o to kiedy sie dowiemy co w tej nowej ofercie w pierwsza srode przyszlego miesiaca bedzie
Opublikowano 21 lipca 201410 l Lukas zapytal sie kiedy oferta wchodzi, na co Szczurek mu odpowiedzial. To balon zapytal o przecieki odnosnie nadchodzacej oferty.