Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Featured Replies

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 214,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Stridera ogarnąłem - ściągnałem demo i poprzez opcje Unlock Full Game udało się odblokować za 0,00 Z Batmanem ciagle problem :/

Opublikowano

W Anglii to samo...jest wszystko oprocz batmana....ten stoi na Vicie £19.99

Opublikowano

Panowie czy aby skorzystać z tego darmowego 14 dniowego okresu Play Station Plus musze najpierw dodać karte kredytową?

bo chciałem pobrać te 2 gierki za darmo, ale nie mam możliwości

http://www.playstation.com/pl-pl/legal/legal-10

tutaj coś doczytałem w punkcie 13

karty kredytowej nawet nie posiadam, nie moge z tego skorzystać w żaden sposób?

chyba, że coś źle robie

Opublikowano

Wystarczy karta do płatności w necie, nie musi być kredytowa.

Opublikowano

no ale podam i za 14dni mi pobiorą kase automatycznie, to już wolałbym na allegro wykupić kod

wiec tych 2 gierek bez podawania numerów karty nie pobiore?

Opublikowano

Nie pobiorą kasy jak wyłączysz automatyczne odnawianie i dodatkowo możesz potem też tą kartę usunąć z konta.

Opublikowano

ok dzięki

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy jak przerwę ściąganie gry to czy po ponownym podłączeniu konsoli ściąganie pójdzie dalej czy od nowa?

Opublikowano

Pójdzie dalej, ale jeśli wyłączysz konsolę przez wyjęcie wtyczki z kontaktu to podczas instalacji wyskoczy błąd i będziesz musiał ściągać od nowa. Jeśli prawidłowo wyłączysz konsolę to będzie wszystko ok.

Opublikowano

Jak dasz Cancel to chyba trzeba ściągać wszystko od nowa, poprawcie jeżeli jest inaczej :)

Opublikowano

No niestety ale w 2014 roku na nowej generacji, Sony jeszcze nie wpadło na opcję pauzowania ściągania. Pewnie poczekamy na to jeszcze długo xD

Opublikowano

No niestety ale w 2014 roku na nowej generacji, Sony jeszcze nie wpadło na opcję pauzowania ściągania. Pewnie poczekamy na to jeszcze długo xD

Na nextgenie od 2 lat ( Vita).

Opublikowano

No a na PS3 chyba od premiery. Więc czemu tego nie ma na PS4? Tego nie wie nikt :]

Opublikowano

W PS4 ? Nope. Do tego pobiera wszystko naraz.

Opublikowano

A mi się wydaje, że jest włąsnie. Znaczy nie możesz kliknąć "wstrzymaj" czy coś takiego, ale jak wyłączysz konsole i potem ją właczysz to ci po prostu zacznie ściągać od tego momentu gdzie przerwało i tyle.

Opublikowano

Dla jasności - na PS3 można bez problemu "zapauzować" pobieranie (Wstrzymaj).

Opublikowano

Jakieś przecieki odnośnie nowej oferty? Szczurek ? Ktoś, coś?

Opublikowano

lukasowi chodzilo raczej o to kiedy sie dowiemy co w tej nowej ofercie w pierwsza srode przyszlego miesiaca bedzie :D

Opublikowano

Lukas zapytal sie kiedy oferta wchodzi, na co Szczurek mu odpowiedzial. :)

To balon zapytal o przecieki odnosnie nadchodzacej oferty.