Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak się przez chwilę zastanowić, to nie wiem co mogą jeszcze dać za gierki, sporo hitów juz było i tylko żal, że często dostawaliśmy dwie gry z trylogii. Generalnie czuje się jak z 20 lat temu, czyli masa gier i nie ma w co grać :)

Swoją drogą, sporo lego ostatnio, przeczuwam, że pierwszą grą aaa na ps4 będzie jakieś lego właśnie :)

Opublikowano

EA ma pierwszeństwo w ps plus, kwestia umowy z Sony. EA chce, Sony daje. EA szykuje się do E@ Access, więc chce świeże słupki ze ściągnięć abonamentowych. Ciekawe czy w kolejnym miesiącu też coś od EA dostaniemy ;)

Opublikowano

Jak wam sie ogolem podoba oferta plusa? Jak dla mnie biorac pod uwage, co juz ogralem to jest coraz gorzej z miesiaca na miesiac. Chyba sobie dam spokoj z tym abonamentem, przynajmniej do czasu zakupu ps4.

Mam abonament do października jeśli dobrze pamiętam. Do tego czasu mam plan ograć wszystko co ciekawsze było w poprzednim roku (Mafię II, DMC, MGR itd.), ale raczej nie przedłużę dalej. No chyba, że nie będę wiedział co zrobić z nadmiarem pieniędzy, ale nie podejrzewam takiego rozwoju wypadków.

Opublikowano

Jak wam sie ogolem podoba oferta plusa? Jak dla mnie biorac pod uwage, co juz ogralem to jest coraz gorzej z miesiaca na miesiac. Chyba sobie dam spokoj z tym abonamentem, przynajmniej do czasu zakupu ps4.

Mam abonament do października jeśli dobrze pamiętam. Do tego czasu mam plan ograć wszystko co ciekawsze było w poprzednim roku (Mafię II, DMC, MGR itd.), ale raczej nie przedłużę dalej. No chyba, że nie będę wiedział co zrobić z nadmiarem pieniędzy, ale nie podejrzewam takiego rozwoju wypadków.

No mnie się wczoraj skończył abonament i zaczynam odczuwać syndrom odstawienia bo nie mam w co grać teraz  :P Ale obecna oferta jakoś mnie nie zachęca do przedłużania. Wolę uciułać kasę na TLoU.

Opublikowano

Nie rób tego, EA wtedy stwierdzi: "O patrzcie, jednak ściągają tego crapa, haha cebula zawsze na propsie" i EA zyska kolejny powód by wydawać crapy i sprzedawać je marketingiem, a najwyżej potem: "Wrzucimy do Plusa/EA Acess/GwG/humble bundle". I jeszcze inni będą naśladować, już Ubi wypuściło Watch Dogsy i co? Patrzcie jak się sprzedały.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Rozpiska na wrzesień

Leaving PS Plus:

3rd September: Road Not Taken
3rd September: FEZ
3rd September: Crysis 3
3rd September: Proteus
3rd September: Metrico
3rd September: LEGO Harry Potter 5-7 Years

Entering PS Plus:
3rd September: Velocity 2X
3rd September: Sportsfriends
3rd September: PlayStation Allstars Battle Royale
3rd September: Hoard
3rd September: TxK
3rd September: Joe Danger PS Vita

Opublikowano

Dla jasności:
Rozpiska CROSS BUY

PS 4:

-Velocity 2X
-Sportsfriends
PS 3:
-Sportsfriends
-PlayStation Allstars Battle Royale
-Hoard
-Joe Danger(nie potwierdzono)
PS VITA:
-Velocity 2X
-PlayStation Allstars Battle Royale
-TxK
-JoeDanger 

Opublikowano

Kupiłem sobie znowu Plusa na trzy miesiące, a tu taką żenadę puszczają...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mam zamiar sprzedać PS3, na którym mam chyba ze 40 gier kupionych w cyfrowej dystrybucji i jakieś 70 z PS+. Dopóki kupujący nie wywali mojego konta to będzie mógł grać w każdą zakupioną grę. No ale teraz pytanie co z tymi grami z Plusa. Ważny jest on do grudnia, a potem będę go przedłużać już na PS4. Czy na PS3 w jakiś magiczny sposób (bez logowania się na moje konto) konsola będzie wiedziała, że Plus dalej aktywny i gry nadal będą działać? 

• 3 tygodnie później...