MEVEK 3 510 Opublikowano 14 grudnia 2015 Opublikowano 14 grudnia 2015 Gdzie najszybciej dostane kod na darmowego PS+ na kilka dni? Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 23 grudnia 2015 Opublikowano 23 grudnia 2015 Wie ktoś dlaczego jak chce zakupić plusa na jeden miesiąc to musze mieć zarejestrowana karte?Wyzsze kwoty tego nie wymagają.Mam kase ze zdrapek na konce i jestem w tylku, idzie to jakos obejsc? Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 24 grudnia 2015 Opublikowano 24 grudnia 2015 Wie ktoś dlaczego jak chce zakupić plusa na jeden miesiąc to musze mieć zarejestrowana karte?Wyzsze kwoty tego nie wymagają.Mam kase ze zdrapek na konce i jestem w tylku, idzie to jakos obejsc? tak, wpisać jakiekolwiek dane karty z czapy. 1 Cytuj
blakuś 597 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Opublikowano 20 kwietnia 2016 Witam. Czy ma ktoś z was plusową wersję Uncharted 3 na PS3 zainstalowaną? Prosiłbym by ktoś sprawdził czy w menu głównym gry też wam tak dysk zamula i ścina się muzyka. Pozdrawiam Cytuj
Gość kufir Opublikowano 31 maja 2016 Opublikowano 31 maja 2016 Takie pytanie. Zaprzestałem kupowac Plusa a na dysku PS3 mam ściągnięta grę zaczasów abonamentu Duke Nukem 3D (i kilka innych) czy bez wykupionego abonamentu można jakoś w nie zagrać? Może jakieś tymczasowe kody do PS plus itp ? Da się to jakość obejśc ? Cytuj
snejkiPL 8 Opublikowano 14 listopada 2016 Opublikowano 14 listopada 2016 Ten Dirt 3 na PS3 to gola gra czy dodaja jakies dodatki do tego? Jesli tak to jak je pobrac? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi