Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Featured Replies

Opublikowano

Znana jest polska cena AC:R dla plusa?

\/: Tyle to ja już dzień po sam wiem

Edytowane przez sentryandy

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 214,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Co prawda dotyczy to amerykańskiego plusa ale ostatnio niektóre gry dawali takie same/podobne i w europejskim.

W każdym bądź razie kwietniowy update (US), mała masakra się szykuje, imo. Shift 2, Silent Hill oraz Shank 2 za darmo i beta Ghost Recon Future Soldier. Betę raczej bankowo dostaniemy i w Europie, a najbardziej liczę na Shifta drugiego.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Pytanie mam... czy dobrze rozumiem, jak kupie teraz PLUSA to nie będę miał dostępu do np. darmowych gier z poprzednich miesięcy ?

Opublikowano

Tak.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Po wygasnieciu PLUSa trace wszystkie darmowe gry.Co bedzie z nimi jesli wykupie abonament na nastepny rok , przed wygasnieciem starego?

Opublikowano

Rozpiska na Maj:

PS3 Games

Awesomenauts – 100% off

Hamsterball – 100% off until July 4th

Wakeboarding HD – 100% off until July

4thMahjong Tales: Ancient Wisdom – 100% off until July 4th

Sky Fighter – 100% off until July 4th

Ricochet HD – 100% off until July 4th

Mushroom Wars – 100% off until July 4th

Magic Orbz – 100% off until July 4th

Smash Cars – 100% off until July 4th

Classics

Silent Hill (PSone Classic) – 100% off

Max Payne (PS2 Classic) – 100% off

Reszta na stronie: http://blog.eu.playstation.com/2012/04/24/heads-up-playstation-plus-update-2nd-may-2012/

Opublikowano

doje.bali grami za free...masakra...ogólnie ps plus w 2012 się mega poprawił.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

chyba czas się zastanowić nad odnowieniem subskrypcji

Opublikowano

Dostep do grania w gry z ps2 na gaikai to bedzie ;)

Opublikowano

no właśnie jeśli coś takiego to ja dziękuje wole mieć we wspomnieniach te stare gierki

Opublikowano

Mam nadzieje, ze nadal najlepszy pakiet będzie mnie kosztował max 199zł rocznie. Ewentualnie mogę coś do tego jeszcze dopłacić żeby miec darmowe rzeczy na PSV, tylko co niby mięli by na ten sprzęt zaoferować jak nawet kupić nie ma co :P

Edytowane przez pawelgr5

Opublikowano

jako posiadacz plusa czekam z niecierpliwością. Ten rok i tak już był świetny - min trine2, shift2 itp a teraz zapowiada się już całkiem mega, na twitterze szef europejskiego oddziału plusa pochwalił się,że zmiany będą rewolucyjne i ludzię będą dla nich wykupywać choćby 3 miesięczne subskrycje.

Niestety boję się rozwarstwienia cen - tzn co najmniej dwóch rocznych różniących się zawartością pakietów - na to co dotychczas, i droższy z funkcjami z gaikai.

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

A n konferencji Sony dostaniecie bombę i się okaże że na PS3 będziecie mogli zagrać nie tylko w klasyki z PS2 ale w Wiedzmina 2 dzięki Gaikai :)

Opublikowano

jakby to dało możliwość odpalania gier z pc to szok w trampkach....choć technologicznie jest to w zupełności możliwe to nie wiem czy prawnie ktoś by do tego nie miał pretensji.

Opublikowano

jakby to dało możliwość odpalania gier z pc to szok w trampkach....choć technologicznie jest to w zupełności możliwe to nie wiem czy prawnie ktoś by do tego nie miał pretensji.

Gaikai to super rzecz na swoim lapku które nie wydala minercrafta i rozbudowanych gier flashowych grałem w Snajpera 2 :) ale tak jak powiedziałeś prawnie raczej to jest nie możliwe, ale pamiętajcie jak coś to ja pierwszy o tym pisałem :)