Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Czy dwie osoby z dwóch konsol mogą być jednocześnie zalogowane i pobierać materiały, np w ramach współdzielenia konta na ps+ ?
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Czy dwie osoby z dwóch konsol mogą być jednocześnie zalogowane i pobierać materiały, np w ramach współdzielenia konta na ps+ ? Na żadnym koncie nie da się być zalogowanym na dwóch konsolach - jak drugi się będzie chciał zalogować to tego pierwszego automatycznie wyloguje. Ale jest też taka sprawa, że nie musisz być zalogowany cały czas na koncie aby ściągać jakieś materiały z plusa - wystarczy, że zaczniesz jakąś gierkę ściągać i potem możesz się wylogować, nie ma to wpływu już na pobieranie gry.
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Kupiłem dzisiaj plusa. Wszystkie pięknie ładnie, ale mam pytanie: Ściągnąłem 10 gier z zakładki PS+ (Infamous 2, Borderlands itd.) i myślałem że te gry to wszystko, co mi w tym miesiącu przysługuje. Potem przeglądałem jeszcze oferty w sklepie i zauważyłem Deus Ex'a, którego też jako posiadacz plusa mogę ściągnąć. I teraz tak: Jest jakiś powód czemu tej gry nie miałem do ściągnięcia w zakładce PS+? Czy jest więcej takich ukrytych gier? Jest może jakaś strona z listą? Na blogu PS na przykład też nie ma Deus Ex. Edytowane 28 sierpnia 201212 l przez ragus
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Powód jest taki, że teraz Deus kosztuje jakoś 26zł normalnie, do tego zniżka dla plusowców do 0zł i jest jak jest ;] a z takich za zero jeszcze ostatnio doszły Retro/Grade i Rock cośtam, jak wejdziesz w psstore w zakładke Plus to po lewej w zmieniających się reklamach można ją znależć.
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Retro/Grade polecam gorąco. Bardzo fajny, odstresowujący szpil, a'la legendarny REZ.
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Skonczyl mi sie ps+ i nie mam mam na liscie downloads pewnych gier z Plusa ktore sciagalem (mam je na dysku). Czy po wykupieniu subskrypcji wroca na liste? Tak, oficjalnie informuję, że wrócą wszystkie gry pobrane podczas korzystania z subskrypcji.
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Jak kupie teraz ps+ to na co mogę liczyć chodzi mi o to co dostane pobrania co bylo i jest w + ? Edytowane 28 sierpnia 201212 l przez tomci23
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Te pytania będą się teraz na każdej stronie pojawiać? Niektórzy chyba mają porażenie mózgowe, że nie potrafią wejść na blog Playstation lub w PSS do zakładki PS+ i sobie zobaczyć co jest. Edytowane 28 sierpnia 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l To może podaj mi konkretnie nr posta bo nie wiem gdzie ktoś to opisał Sry panie wszystko wiedzący z bytomia Edytowane 28 sierpnia 201212 l przez tomci23
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l No (pipi)a bez kitu. Na kazdej stronie ktos pisze czy jak skonczy mu sie Plus to czy bedzie mogl dalej grac w te gry, czy moze jeszcze sciagnac gry ze wczesniejszych miesiecy, itd. Nosz, cholera, wystarczy zerknac na 1 strone wczesniej by sie dowiedziec...
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l edycja pierwszego posta i dopisek do tematu by się przydał bo faktycznie robi się to denerwujące
Opublikowano 28 sierpnia 201212 l Ktoś wie jakie zyski z P+ ma Sony? Obstawiam, że pochwalą się tym na TGS.
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l edycja pierwszego posta i dopisek do tematu by się przydał bo faktycznie robi się to denerwujące Zrobione - jak coś mam dopisać, zmienić etc. to dajcie znać. Dobra - mam inny pomysł http://www.psxextrem...q/#entry2676178 - po południu jak wrócę z pracy zmienię żeby było bardziej czytelne. Edytowane 29 sierpnia 201212 l przez Kyo
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Jak kupie teraz ps+ to na co mogę liczyć chodzi mi o to co dostane pobrania co bylo i jest w + ? DEAD SPACE 2 ROCK OF AGE LBP2 MOTOSTORM APOCALIPSA inFAMOUS 2 SAINT ROW 2 OUTLAND LARA CROFT and the guardian of light oddworld stranger's wrath Borderlands na tą chwile nie pamiętam więcej ale była tam jeszcze jakaś pierdoła klasyk/strzelanka
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l @Kyo Napisałeś coś takiego: "co miesiąc ma być darmowy content, w postaci gier, minimum 4 w miesiącu; 2 Minis, 1 PSOne Classic, 1 zwykła gra z PSN". To jest oczywiście już nieaktualne. Teraz co miesiąc są minimum 3 gry PS3 (retail lub PSN). Minisów i gier z PS1 już nie dają.
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l To nie ja napisałem - ten post jest z okresu jak PS+ ruszał - wszystko pozmieniam jeszcze dzisiaj Miłe będą wszelkie uwagi E: @SzczurekPB - oki - dzięki za uwagi Muszę jeszcze o Chmurze dopisać E: MBeniek: OK. W ogóle zmienię go tak żeby było to czyste FAQ plus lista gier i myślę że będzie ok. Edytowane 29 sierpnia 201212 l przez Kyo
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l No to jak się za to weźmiesz to usuń ten wpis o darmowym LBP jeśli się szybko zapisze Napisz też o Instant Game Collection, czyli jak się dołączy do PS+, to będzie od razu 10 gier dostępnych do pobrania.
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Ktoś wie jakie zyski z P+ ma Sony? W sensie ile kasy na tym zarabiają czy ilu jest subskrybentów?
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l I warto w tym FAQ też dodać jakie obecnie gry są dostępne w Plusie, bo takie pytania też często padają - wiem, że przez to będzie trzeba co 2 tygodnie aktualizować temat, no ale przynajmniej unikniemy zaśmiecania tego tematu.
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l mozecie mi troszke rozjasnic temat? czy dzisiaj bedzie cos nowego czy czekamy do przyszlego tygodnia? Edytowane 29 sierpnia 201212 l przez SZ3RYF
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l mozecie mi troszke rozjasnic temat? czy dzisiaj bedzie cos nowego czy czekamy do przyszlego tygodnia? Aktualizacja gry miesiąca jest zawsze w pierwszą środę danego miesiąca, czyli dopiero za tydzień dostaniemy RDR.
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l OK, dzieki. zmylilo mnie, ze co 2 tygodnie cos wskakiwalo a tu w sierpniu 5 srod wypadlo
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Ktoś wie jakie zyski z P+ ma Sony? W sensie ile kasy na tym zarabiają czy ilu jest subskrybentów? W sensie kasy.