Opublikowano 29 sierpnia 201212 l Beta R&C załoga Q dla plusowcow http://blog.eu.playstation.com/2012/08/29/ratchet-clank-qforce-beta-opens-to-ps-plus-members-2/ Edytowane 29 sierpnia 201212 l przez LionelPL
Opublikowano 29 sierpnia 201212 l ooo sprawdzę...ogólnie bety fajna sprawa, np wiem że na dust514 nie wydałbym nawet złotówki
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l Beta R&C załoga Q dla plusowcow http://blog.eu.plays...plus-members-2/ ale chyba nie dla wszystkich będzie dostępna: "I’m pleased to inform you that the beta will be made available for a limited time to some lucky PS Plus members from 4.00pm GMT today, Wednesday 29th August.
Opublikowano 30 sierpnia 201212 l całe szczęście ze ten dust będzie w modelu F2P to jedynie go ratuje, choć jak będzie zajmować dużo miejsca na hdd to nawet chyba go nie ściągnę. Całkowicie do mnie nie trafia.
Opublikowano 4 września 201212 l przyśniło mi się czy we wrześniu ma być zniżka na playstation plus....szukam szukam na ps blog i znależć tego nie umiem a nie pamiętam od kiedy ona ma być i ile wtedy ma plus kosztować.
Opublikowano 4 września 201212 l Jeśli wiesz o niesamowitych rabatach, wspaniałych grach i ekskluzywnych ofertach dostępnych co miesiąc dla subskrybentów PlayStation Plus i chcesz włączyć się do akcji, nie możesz przegapić tej niesamowitej oferty specjalnej. Od 5 września 2012 możesz otrzymać ogromny, 25-procentowy rabat na roczną subskrypcję. Oznacza to, że możesz mieć dostęp do wszystkich korzyści płynących z uczestnictwa w PlayStation za jedyne 146,25 zł. Możesz bezpłatnie otrzymywać gry, takie jak Red Dead Redemption, a także korzystać z przechowywania w chmurze online, automatycznych aktualizacji oraz innych dodatków dostępnych często dla subskrybentów PlayStation Plus na ich systemy PlayStation 3. 25-procentowy rabat obowiązuje tylko do 19 września 2012 roku, więc skorzystaj z tej oferty, której nie wolno przegapić - dowiedz się, jak dokonać subskrypcji PlayStation Plus pod adresem eu.playstation.com/playstationplus. http://pl.playstatio...ayStation-Plus/
Opublikowano 4 września 201212 l Tak na marginesie: Ross McGrath już nie zarządza europejskim PS+, więc raczej koniec zgadywanek z obrazkami na jego twitterze. Pewnie wykorzystał roczny budżet i go wywalili Edytowane 4 września 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 września 201212 l pewnie go japońska lub amerykańska centrala wywalila bo pierwszy raz europejscy użytkownicy playstation mieli lepsze usługi( w tym przypadku darmowe gry) niż inne kontynenty
Opublikowano 4 września 201212 l Mam nadzieję, że to nie oznacza pogorszenie oferty Plusa . @Szczurek, skąd ty tak szybko bierzesz takie "złe" news'y?? Podpisałeś cyrograf czy jak ?
Opublikowano 4 września 201212 l Na blogu jest już informacja o aktualizacji w tym miesiącu: Gra miesiąca: Red Dead Redemption 5 września: Machinarium 12 września: Scott Pilgrim vs. The World Double Dragon Neon http://blog.eu.plays...-4th-september/ Hm, nie ma nic o zniżce na DLC do Red Dead Redemption. Mam nadzieję, że jednak będzie bo chciałem kupić Undead Nightmare.
Opublikowano 4 września 201212 l Najciekawsza produkcja z tego update to Machinarium od dawna się zbieralem aby kupić. Ale bez jaj jak nie będzie zniżki to trochę słabo. Miałem nadzieję że będzie zniżka i kupię UN troche taniej
Opublikowano 4 września 201212 l Dobra, jednak będzie zniżka na DLC: Legends and Killers Pack Was – €9.99/£7.99 Now – €4.99/£3.99 Liars and Cheats Was – €9.99/£7.99 Now – €4.99/£3.99 Undead Nightmare Was – €9.99/£7.99 Now – €4.99/£3.99 Undead Nightmare Collection Was – €19.99/£15.99 Now – €9.99/£7.99 http://blog.eu.plays...tarts-tomorrow/ Edytowane 4 września 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 4 września 201212 l Nie bedzie znizki bo Undead Nightmare powinno sie kupowac w pelnej cenie. Chvjowo ze RDR jest gra miesiace, musze czekac do pazdziernika. Ale Machinarium wpadnie do kolekcji gier PSN do ogrania ;]
Opublikowano 4 września 201212 l mam pytanko jak z przedluzeniem plusa przed końcem czasu,mam po prostu kupić plusa z poziomu pss czy jakoś inaczej?
Opublikowano 4 września 201212 l mam pytanko jak z przedluzeniem plusa przed końcem czasu,mam po prostu kupić plusa z poziomu pss czy jakoś inaczej? No inaczej nie da się kupić jak przez PSS, nie? Chyba że masz wybrane auto odnowienie - jeśli będziesz mieć srodki na karcie to sami Ci pobiorą opłatę. Ale imo opłacać się będzie od 5 września już przedłużyć jeśli planujesz w ogóle to robić - na rocznnego plusa będzie rabat 25% od jutra. @kubanczyk: nie, nie ma co liczyć - ta gra nigdy nie miała PL napisów. Edytowane 4 września 201212 l przez Kyo
Opublikowano 4 września 201212 l zniżka będzie tylko przy wykupie subskrypcji na rok czy obejmie również tą za 90 dni?
Opublikowano 5 września 201212 l Nie to, żebym miał coś do Machinarium (oprócz tego, że gra wyszła na pc ponad 2 lata temu i kosztuje śmieszne pieniądze), ale będąc szczerym, liczyłem po cichu na małą rekompensatę z strony Sony i darmowego CS'a w plusie.... o ile sieroty z Europejskiego PSN, kiedyś ogarną temat Fajnie chociaż, że tego 12.09 Dają Scotta Pilgrima i Double Dragon. Scotta zawsze chciałem dłużej ograć. Teraz jest świetna ku temu okazja, gdyż ostatnio doczekał się patcha pozwalającego na wspólną grę po sieci, a DD rozważałem nawet zakup Edytowane 5 września 201212 l przez C-Boy
Opublikowano 5 września 201212 l Dadzą CS:GO to będą chyba musieli Valve opłacić serwery, które obsłużą tylu graczy A poważnie, to zapewne będzie zniżka i tyle. Edytowane 5 września 201212 l przez SzczurekPB
Opublikowano 5 września 201212 l Ładnie oferta amerykańskiego PS+ jest biedna w porównaniu z naszym - przecież oni teraz jako grę miesiąca dostali Borderlands(1). Obawiam się, że po odejściu (czy tam zwolnieniu) Ross'a europejski plus też znacznie się pogorszy .
Opublikowano 5 września 201212 l Ross'a wywalili z Sony czy przenieśli na inne stanowisko? Dziwna sprawa bo chłop miał genialne podejście do klientów czyli nas, odpisywał na każde pytania, bawił się w te podchody na twitterze itp a przede wszystkim nadzorował to by europejczycy mieli najlepszego plusa Edytowane 5 września 201212 l przez Ficuś
Opublikowano 5 września 201212 l Fred Flintstone na blogu napisał: Nothing sinister! People change jobs the whole time – and I guess Ross just figured it was time for a change! http://blog.eu.playstation.com/2012/09/04/heads-up-playstation-plus-update-4th-september/#comment-264630