Opublikowano 22 grudnia 201212 l deus ex za friko dla plusowiczow wyparowal czy jestem slepy? (sklep polski) Dawno już zabrali.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l deus ex za friko dla plusowiczow wyparowal czy jestem slepy? (sklep polski) Dawno już zabrali. Ja ściągałem to raptem parę dni temu. Wyszukaj deus ex poprzez wyszukiwarkę.
Opublikowano 22 grudnia 201212 l wlasnie tak szukalem, miesiac temu ją tak znalazlem przez wyszukiwarke jak jeszcze nie mialem plusa bo kodzik chcialem uzyc sobie na swieta. teraz mam zonka
Opublikowano 22 grudnia 201212 l Deusa już nie ma - na 100% był 12 Grudnia jeszcze za free - up listy robiłem. Teraz kosztuje kikanaście złotych.
Opublikowano 23 grudnia 201212 l Ściągnąłem sobie Limbo z plusa ale nigdzie go nie ma ? Ocb ? Bo pobrałes odblokowanie do pełnej wersji. Ściagnij traila teraz Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć ocb i jak to pobrać ?
Opublikowano 23 grudnia 201212 l A wcześniej pobierałeś triala Limbo? Jak tak to teraz z plusa ściągnąłeś tylko sam klucz który z triala robi full version. Teraz wejdz w liste pobierania i ściągnij jeszcze raz triala.
Opublikowano 23 grudnia 201212 l A wcześniej pobierałeś triala Limbo? Jak tak to teraz z plusa ściągnąłeś tylko sam klucz który z triala robi full version. Teraz wejdz w liste pobierania i ściągnij jeszcze raz triala. Dokladnie - ja musialem gre (trail version) pobrac raz jeszcze wlasnie w ten sposob.
Opublikowano 2 stycznia 201312 l To zależy, np. na allegro znajdują się dwa rodzaje kodów - z datą aktywacji do 14 stycznia 2013 ALBO do 17 grudnia 2013.
Opublikowano 2 stycznia 201312 l To oni te 30 dniowe kody,które dostali ZA DARMO sprzedają teraz na alledrogo?
Opublikowano 2 stycznia 201312 l Można już pobierać styczniowe gry z Plusa. Przez pomyłkę udostępnili nam też Gotham City Impostors, więc jeśli ktoś chce, to niech zasysa zanim to naprawią.
Opublikowano 2 stycznia 201312 l Ściągnąłem sobie Limbo z plusa ale nigdzie go nie ma ? Ocb ? Bo pobrałes odblokowanie do pełnej wersji. Ściagnij traila teraz Może mi ktoś łopatologicznie wytłumaczyć ocb i jak to pobrać ? Podbijam, bo tego Limbo nie ma. Koleś mi truje od paru dni (tygodni?) co z tym Limbo, przeszukał sklep i nie ma wersji trial. Jest tylko unlock. WTF?
Opublikowano 2 stycznia 201312 l Wbić na sklep przez www https://store.sonyen.../search/q=limbo zalogować się na dane konta z którego chcesz pobrać, wyszukać Limbo, dodać Trial do Download List i potem już na konsoli pobierz Triala z listy. Przed chwilą sprawdzałem i przez wyszukiwarkę znajduje i klucz i Triala.
Opublikowano 2 stycznia 201312 l trial jest w tej samej zakładce co unlock.... jak dobrze pamiętam to po lewej stronie (w zakładce limbo) będzie button z pamięci nie powiem dokładnie ale też szukałem Edytowane 2 stycznia 201312 l przez dApo
Opublikowano 2 stycznia 201312 l W tamtym tygodniu testowalem ściąganie z PSS i sprawdzałem to na Limbo właśnie. Jego obecność potwierdzili Kyo i dApo. Edytowane 2 stycznia 201312 l przez Square
Opublikowano 2 stycznia 201312 l Można już pobierać styczniowe gry z Plusa. Przez pomyłkę udostępnili nam też Gotham City Impostors, więc jeśli ktoś chce, to niech zasysa zanim to naprawią. już naprawili. No ale Mortal, Bioshock i cośtam jeszcze się ściąga.
Opublikowano 2 stycznia 201312 l W sumie nie ma co naprawiać dalej, bo Mortal i Bio 2 miały być od 2 stycznia.
Opublikowano 2 stycznia 201312 l To wiem. Chodziło mi o to, że gotham już naprawili i znów jest za 54.