schabek 5 348 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 To normalne, że na początek, na przynęte dali parę tłustych kąsków. A jak już złapią na to odpowiednią liczbe łosi, to zacznie się chujnia z ofertą. Nie wiem czy wiesz ale na początku były takie tytuły jak Red Faction: Battlegrounds, Streets of Rage 2 czy Sonic The Hedgehog 2, a było to prawie 2 lata temu. Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 6 stycznia 2013 Opublikowano 6 stycznia 2013 Ja myslicie, skoro gry tj. Uncharted 3 czy GOW3 nie mozna zakupic na PSS (tylko płyta) to czy jest szansa na nie w PS+? Cytuj
grzybiarz 10 331 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 uncharted 3, heavy rain, czy gow3 zajmuja ponad 20gb. nie sadze by takie kolosy dawali w plusie. nie ograles jeszcze god of wara? czym predzej nadrob zaleglosc! nie czekaj az pojawi sie w plusie. Cytuj
SZ3RYF 11 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 bez przesady, inFamous 2 czy Ratchet tez zajmuja sporo miejsca. Ratchet chyba 15GB, takze nic straconego, kiedys w PSN sie pojawia. czy beda w Plusie to juz inna sprawa. Cytuj
astex 1 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 iF2 15, Ratchet 16gb. Skusilem sie na plusa i nie zaluje. Sa gierki ktorych bym normalnie nie kupil a tak charatam sobie ze swoją lubą z nudów teraz w LBP czy wlasnie Ratcheta. Obudzily się w Nas dzieci Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 No dobrze, a czy jest mozliwosc aby PS+ byla gra ktora nie jest obecnie do kupienia na PSS? Osobiscie interesuja mnie gry tj., Portal 2 czy Dark Souls, ale nie sa do kupienia na PSS. Czy zatem mozemy liczyc tylko na te ktore sa do kupienia na PSS? Akurat Uncharted 3 bardzo mi zalezy, ale z tego co widze to gra zajmuje 45GB, dlatego chyba faktycznie ciezko aby znalazla sie w ofercie PS+. Cytuj
Skotnik 655 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 No ciężko, żeby dali grę do Plusa, której w ogóle nie ma w storze. Cytuj
balon 5 387 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Akurat Uncharted 3 bardzo mi zalezy, ale z tego co widze to gra zajmuje 45GB, dlatego chyba faktycznie ciezko aby znalazla sie w ofercie PS+. Sorry za trochę OT ale do cholery jak mając PS3 i być napalonym na U3 nie zaliczyć go jeszcze, czekając kiedy będzie w plusie ? Używki chodzą, za śmieszne pieniądze. Sorry, że się zapytam ale w co ty grasz ? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Kurde od kiedy jest ten Plus to niektórym w d.upach się po przewracalo. "Proszę bardzo mi zależy na tej grze aby była w plusie" To jak ci kurna tak zależy to idź kup... Boże... Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Akurat Uncharted 3 bardzo mi zalezy, ale z tego co widze to gra zajmuje 45GB, dlatego chyba faktycznie ciezko aby znalazla sie w ofercie PS+. Sorry za trochę OT ale do cholery jak mając PS3 i być napalonym na U3 nie zaliczyć go jeszcze, czekając kiedy będzie w plusie ? Używki chodzą, za śmieszne pieniądze. Sorry, że się zapytam ale w co ty grasz ? Cóż, głownie to w Fifę, ale że zaliczyłem U1 i U2 to miałem nadzieje na U3 w ofercie PS+. Zdecydowalem sie na PS+, z myśla o nadrobieniu zaległości, dlatego liczę na U3. Do Skotnik: szczerze mówiąc to miałem nadzieję, że niektóre nowe gry pojawiają sie w ofercie PSS mając premiere w PS+ 1 Cytuj
schabek 5 348 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 (edytowane) Najpierw gra musi mieć 'premierę' na PSS, a dopiero potem może być w Plusie jak już. Poza tym nie ma szans żeby dali nam swoje flagowe exy. Trylogii Uncharted, GoW III i Heavy Rain w PS+ nie zobaczymy i jestem co do tego w 100% pewny. Nie chodzi tu o cenę, po prostu każdy szanujący się posiadacz PS3 ograł te tytuły. Jednostki może ich nie zaliczyły. Oczami wyobraźni już widzę tą falę hejtu po wybraniu na grę miesiąca takiego GoW'a/HR/Uncharted'a którego ograli prawie wszyscy Sam bym się nieźle w(pipi)ił bo miesiąc w dupę w zasadzie. Edytowane 7 stycznia 2013 przez schabek 2 Cytuj
vip77 250 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 moga dac te gry co wymieniles na tej zasadzie co teraz sa if2, lbp2 czyli pewniaki dostepne przez rok ale ogolnie czekanie na jakas gre w ktora sie chce zagrac az moze bedzie w plusie to... troche dziwne Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Niekoniecznie, ponieważ usługą PS+ Sony chce zachęcić do zakupu PS3 nowe osoby. Na swiecie rozeszło się ponad 70mln sztuk PS3, natomiast U3 rozeszło się w ilosci troche ponad 6mln, a GOW3 4,5mln sztuk. Czy nie są to gry które mogłyby zachecic do kolejnego inwestowania w PS3? Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Problemem przy U3 i GOWie III jest chyba rozmiar tych gier. Kto chciałby ściągać 40-45 GB, żeby zagrać w jedną grę? Cytuj
nemix 36 Opublikowano 7 stycznia 2013 Opublikowano 7 stycznia 2013 Kto chciałby ściągać 40-45 GB, żeby zagrać w jedną grę? Ja,pod warunkiem ze było by to GTA V Cytuj
SZ3RYF 11 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 U2 czy GoW moze sie pojawic, tak jak to bylo z innymi tytulami. Kiedy? Przed premiera ich nowej czesci by zachecic. Takze pierwszy sensowny termin kiedy _MOZNA_ sie spodziewac GoWa to luty/marzec... ale oczywiscie nikt Ci nie obieca, ze bedzie. Cytuj
Emtebe 2 578 Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 Mam problm z Crysis 2, który kiedyś dawali w PS+. Otóż po paru miesiącach chciałem pograć ponownie a tu wita mnie komunikat, że materiał utracił ważność. Klikam więć trójkąt na ikonie z grą, a tam, że ważność była do 26 listopada 2012. I teraz dupa, nie da się pograć. A dodam, że konto PS+ mam ważne do przyszłego roku. Czy gra może nie działać przez to, że na razie mam konsolę offline? Czy jak zaloguj się na niej do PSN i włącz grę, to ważność się wydłuży? To jedyna gra z PS+ z którą mam taki problem, że jak kliknętrójkąt na ikonie gry i wezmę "informację" to pojawia się info od jakiej daty do jakiej gra jest ważna. Dziwna akcja. Ktoś może coś poradzić? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 8 stycznia 2013 Opublikowano 8 stycznia 2013 Tak, albo się wydłuży automatycznie albo trzeba będzie na pozycji w Download List kliknąć jeszcze raz pobieranie i zaraz potem anulować. Prawdopodobnie przedłużałeś Plus'a a od zmiany PSS niestety niekiedy gry które mamy się same nie aktualizują. Cytuj
TylerDurden 2 Opublikowano 10 stycznia 2013 Opublikowano 10 stycznia 2013 Z GOW III jeszcze jest taka kwestia ,że gra ma już za chwilę 3 lata a jak na gry miesiąca ps+ to trochę dużo. Wystarczy spojrzeć na ostatnie aktualizacje złotego konta- gry się sprzed około 12-14 miesięcy : MK, Batman AC, Crysis 2, Deus EX. Uncharted w sumie terminowo pasuje ale jeśli faktycznie zajmu 45GB to byłoby nieporozumieniem gdyby się znalazł w ofercie. Poza tym mam z niego platynę i bym się wkurzył Cytuj
Haro 78 Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 Zamówiłem sobie PS+, za fajne pieniądze był w PSS i aż żal było nie skorzystać. Mam natomiast problem. Ściągnąłem darmowe gry grając w Batman AC w prawym górnym rogu pojawiła mi się informacja o tym, że "Materiał straci ważność za 30 minut". Nie byłem podłączony do sieci, dodam. Po upłynięciu tego czasu wyoutowało mnie z gry. Musiałem zalogować się do PSN, żeby móc dalej grać. To normalne? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 14 stycznia 2013 Opublikowano 14 stycznia 2013 Pobrałeś traila pełnej wersji Cytuj
Haro 78 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 No bez jaj. Ściągnąłem full. Po ponownym zalogowaniu się problem znika, ale za jakiś czas ponownie się pokaże. Zaczyna mnie to osłabiać. Cytuj
grzybiarz 10 331 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 haro pobrales gre z zakladki playstation plus/oferta od zaraz czy wszedles w dzial testowania godzinnego triala. ten nowy sklepik jest porypany i nie powiem Ci z pamieci jak sie pobiera, ale zamiast dwoch klikniec robisz 10. niezly krok wstecz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi