Haro 78 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 (edytowane) Pobrałem z zakładki "Gry od zaraz". Edytowane 15 stycznia 2013 przez Haro Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Dziwne. Wez sporobuj usunac gre i pobrac raz jeszcze. Upewnij sie, ze pobierasz pelna wersje z PLUSA (nie trial). Ja nigdy takich klopotow nie mialem. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 W razie czego zadzwoń do Centrum Obsługi Klienta, oni tam serio znają się na rzeczy. Problem materiału tracącego ważność to głównie chyba triali dotyczy. Tyle, że nie pamiętam AC w trialach (jedynie AA). Może faktycznie zadzwoń do nich. Numer: 0 801 230 000 Cytuj
Haro 78 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Chyba będę musiał. Sprawa jest o tyle dziwna, że w momencie kiedy jestem połączony z siecią to problem nie występuje. Informacja o tym, że za moment wygaśnie lub o tym, że już wygasło wyświetla się w chwili, kiedy wcale z siecią nie jestem połączony. Dotyczy to nie tylko Arkham City, ale wszystkich gier ściągniętych z zakładki "Gry od zaraz". Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Wygląda na to że w te gry możemy grać tylko gdy jesteśmy podłączeni do neta? To byłby niezły epic fail. Zaraz powinienem sprawdzić odłączając neta u siebie, tylko laska potrzebuje neta akurat teraz. Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Można grać offline we wszystko z PS+. Odinstalować sklep i zainstalować od nowa. Taka pierdoła naprawde pomaga z różnymi problemami. Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Nie masz co sprawdzać bo oczywiście, że tak nie jest i wszystkie gry działają bez konieczności wpisywania się do PSN. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Niby nie ma co sprawdzać, a mimo wszystko u mnie wygląda to właśnie tak, że bez połączenia robi się taki cyrk, więc WTF? Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 (edytowane) To zadzwoń do Sony,może tam cos pomogą. Mają na pewno większą wiedzę niż my biedne kĄsolomaniaki Edytowane 15 stycznia 2013 przez Lionel Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Próbowałeś pobrać jeszcze raz aktywacje ? Prawdopodobnie jakiś błąd przy ściąganiu. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Z tego co pamiętam to w przypadku Arkham City nie było żadnej aktywacji, tylko pełna wersja gry. Jutro będę musiał przedzwonić do Sony. Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 15 stycznia 2013 Opublikowano 15 stycznia 2013 Jak nie ma osobnej aktywacji to ściągnij całość jeszcze raz. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 (edytowane) dobra ja dzisiaj sprawdze. moze nie trzeba byc zalogowanym do psn, ale musi byc polaczenie z internetem. nie chce w to uwierzyc zeby tak bylo. Edytowane 16 stycznia 2013 przez grzybiarz Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Nigdy nie trzeba było i teraz nic pod tym wzgędem się nie zmieniło. Nie trzeba być zalogowanym, podłączonym etc. Można spokojnie wyjąć kabel/odłączyć od WiFi i wszystko będzi działać normalnie ponieważ gry z PS+ mają swój osobny licznik dni ważności który jest zsynchronizowany z zegarem wewnętrznym konsoli (więc nawet zmiana daty nic nie da). Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 (edytowane) Wejdź na tego Batmana w XMB, daj trójkąt > informacje i zobacz do kiedy masz ważność; jak się skończyła i nadal masz plusa to idź do sklepu, albo listy pobierania, daj na batmana > pobierz i jak tylko zniknie activating z ekranu przerwi kółkiem. Wróc do Batmana i jeszcze raz informacje i teraz jaka jest data ważności? jeśli nic się nie zmieniło to do głowy przychodzi tylko trial :S EDIT: Jest jeszcze jedna prosta metoda do sprawdzenia czy to TRIAL, ikona od gry ma dodatkowy pasek jeśli TRIAL, nie da się nie zauważyć. EDIT2: Metoda z ściągaj > aktywowanie na ekranie > przerwij działa na bank, ja tak zawsze co roku przedłużam wszystkie zainstalowane gry bo coś same nie chcą tego robić.... Edytowane 16 stycznia 2013 przez sakiu Cytuj
Haro 78 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Tak teraz kminię, i wydaje mi się, że Batmana kupiłem jeszcze na 30 dniowym darmowym Plusie. Później miałem chwilę przerwy od niego i niedawno zdecydowałem się zakupić na rok. Może dlatego takie jajca się dzieją? Na pewno sprawdzę wszystkie zaproponowane tu opcje i dam znać która zdała egzamin. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Być może, ale podczas abonamentu z Plusa gry aktywują się wszystkie z okresów kiedy Plusa mieliśmy. Nie wiem jak działały triale 30-dniowe (ale na logikę - na zasadach takich jak te z Welcome Back), natomiast np. mi z Welcome Back wszystkie gry chodzą normalnie (tam też był 30-dniowy trial za darmo). Serio, dzwoń do Sony, oni tam mają jakieś centrum dowodzenia PS3-jkami i mogą aktywować co trzeba Cytuj
Haro 78 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Przyjęli zgłoszenie, w ciągu 7 dni roboczych uzyskam pomoc, ale mam się kontaktować wcześniej. Sic! Cytuj
Kszaqu 12 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło 5 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 Far Cry 2 to ten nudny sandbox,gdzie go nie ukończyłem bo był strasznie monotonny? Far Cry 3 to jest dopiero szpil Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 To jest z zeszłego roku. 3 Cytuj
grabipl 150 Opublikowano 16 stycznia 2013 Opublikowano 16 stycznia 2013 z tym wygaśnięciem batmana to coś a la bug, sam tak miałem raz wczoraj, ale problem sie nie powtarza, byłem podłaczony do pleja przez wi-fi, ale niezalogowany Cytuj
Haro 78 Opublikowano 17 stycznia 2013 Opublikowano 17 stycznia 2013 z tym wygaśnięciem batmana to coś a la bug, sam tak miałem raz wczoraj, ale problem sie nie powtarza, byłem podłaczony do pleja przez wi-fi, ale niezalogowany Ja dokładnie tak samo. Jak tylko udzielą mi odpowiedzi z infolinii to napiszę tutaj rozwiązanie problemu. Cytuj
Gość Opublikowano 17 stycznia 2013 Opublikowano 17 stycznia 2013 Ale, że to EU PSS? byłoby pięknie, dzięki FC3 zastanawiam się własnie nad FC2 No i te oldschoole, mmm. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 17 stycznia 2013 Opublikowano 17 stycznia 2013 FC2 to straszna kiszka. Wiadomo, zależy kto co lubi, ale dla mnie była niesamowicie monotonna. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi