nero2082 787 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 DOA5...rzeźnia, i jeszcze Mass Eff 3, eheheh złapałem się za głowe jak to zobaczyłem Cytuj
Emtebe 2 524 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 DOA5 cieszy bardzo, tez mialem brac niedawno. A nie rozumiem ludzi, ktorzy beda sie przekonywali do serii zaczynajac od trzeciej czesci i nie znajac wydarzen z poprzednich odslon. I spytam przy okazji - przy kazdej aktualizacji oferty plusa dodaje sobie te gry w kolejke pobierania, tak aby byly w 'download list'. Sciagnalem wczoraj RE5 (wyszukujac je w 'download list') i okazalo sie, ze nie mam dostepu do pelnej wersji, tylko do tego ograniczonego czasowo triala (przy ikonie gry w XMB mam ten zolty wskaznik ukazujacy 'zuzycie gry'). To samo z RDRem. Ktos tak mial? A może złą wersję wybrałeś przed pobraniem? Niektóre gry mają różne wersje do wyboru: demo, trial albo full. Trzeba zwracać uwagę przed pobraniem, by dobrą wersję ściągnąć. Cytuj
Square 8 568 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 @Qvstra Dzwoń do Sony i mów, że mialeś pełne wersje, a jak chciałeś pobrac drugi raz to masz triale. Może będą mogli to zmienić. Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 (edytowane) Ściągnąłeś pewnie triala, a nie "Unlock full wersion" z Plusa (to drugie waży ok. 100kb). ME3 zapewne będzie bez dodatków, a te zwalają z nóg ceną w PSstore, także trochę pewnie zarobią. BTW zniżka chyba nie obejmuje ME1. Edytowane 22 lutego 2013 przez smoo Cytuj
kica 4 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Szkoda że w tej wersji MGS na Vitę nie ma Peace Walker'a Cytuj
Haro 78 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Z jednej strony bardzo się cieszę z hitów jakimi częstują nas w Plusie. Z drugiej martwię, bo co miesiąc liczba pozycji, które leżą i czekają na swoją kolej piętrzy się na dysku. Zdecydowanie jest w co grać! Jak tak dalej pójdzie to wiekszość tych gier zniknie z dysku nietknięte po zakończeniu abonamentu Plusa. Cytuj
Kyonesu 4 Opublikowano 22 lutego 2013 Opublikowano 22 lutego 2013 Jejku moja kupka wstydu nigdy nie była taka wielka, teraz mam wyrzuty sumienia, że wszystkiego nie ogrywam... Sony to twoja wina Cytuj
adi 189 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 (edytowane) No nie...miesiąc temu kupilem Mass 3, jakiś czas temu MGS HD i Lumines na Vitę,demo Puddle absolutnie mnie nie przekonało-nie trafione gry w tym miesiącu,czekam na nastepny... Edytowane 23 lutego 2013 przez adi Cytuj
Haro 78 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 (edytowane) Dlatego ja przestałem kupować sobie gry. Jedyną pudełkową pozycją na jaką wydam w tej generacji pieniądze będzie GTA 5, na resztę pozycji, które mnie interesują poczekam w Plusie. Wiem, że to trochę naiwne i nie wszystko wpadnie, ale przynajmniej nie będę sobie pluć w brodę, że kupiłem coś co na następny dzień ukaże się w do pobrania. Poznałem tego smak jak zobaczyłem w zeszłym miesiącu Sleeping Dogs. Edytowane 23 lutego 2013 przez Haro Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Można liczyć w takim razie na jakąś obniżkę dwóch pierwszych części ME w marcu? Czy raczej pucowaliby się już tym? Cytuj
Haro 78 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Ktoś tutaj wspomniał o tym, że 1 i 2 dostanie jakąś zniżkę, ale nie wiem czy to potwierdzone info czy tylko pobożne życzenia. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Ktoś tutaj wspomniał o tym, że 1 i 2 dostanie jakąś zniżkę, ale nie wiem czy to potwierdzone info czy tylko pobożne życzenia. info z playstation blog: "we’ve teamed up with our friends at publisher EA to offer great discounts on both Mass Effect 2 and Mass Effect 3, for both Plus members and standard users. We’ll confirm details shortly." o 1 nikt nie wspomina. Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 No DoA5 super, prawie kupiłem tydzień temu bo chciałem jakąś nową mordoklepkę... niezła niespodzianka od sony oO. ME3, może ogram... Jedynkę i dwójkę ograłem na wszelkie możliwe sposoby już dawno temu, ale nie wiem... o trójce słyszałem i czytałem wiele złego ;p Tak czy siak super atualizacja, tylko MGS HD kupiłem z tych gier do tej pory. Cytuj
assassine 1 724 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 jedynka swego czasu była na originie do kupienia za śmieszną cenę jaką jest 5 zł :potter: fakt, że wolałabym na konsoli, ale jak za darmo dają to nie ma co wybrzydzać. Cytuj
ciwa22 856 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Pewnie to pytanie padalo już kilkakrotnie w temacie, no ale on ma 70 stron więc wybaczcie, iż kogoś uśpie zadając je znowu, mianowicie: Czy save z darmowych gier z Plusa będzie działał w wersjii pudelkowej gry po wygaśnięciu subskrypcji na wersję pobraną? W moim przypadku chodzi o MK9 pobrane z Plusa. Jeśli skończy mi się subskrypcja i zakupię wersję pudełkową, to będę mógł dalej bawić się na sejwie z zablokowanej już wtedy wersji pobranej? Z góry dzięki za pomoc. Cytuj
Haro 78 Opublikowano 23 lutego 2013 Opublikowano 23 lutego 2013 Oczywiście. Gry z cyfrowej dystrybucji i te z pudełkowej dzielą te same save'y. Wygaśnięcie Plusa nic tu nie zmieni. 1 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 24 lutego 2013 Opublikowano 24 lutego 2013 DUST 514 Starter Pack jest za free dla ps+ Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 DOA5 cieszy bardzo, tez mialem brac niedawno. A nie rozumiem ludzi, ktorzy beda sie przekonywali do serii zaczynajac od trzeciej czesci i nie znajac wydarzen z poprzednich odslon. No normalnie trafiłeś z miejsca w moje prywatne top10 najlepszych tekstów z forum. Tekst prawie tak samo mnie zabił jak tekst z jednego ze skeczy Kabaretu Moralnego Niepokoju: - Obejrzymy film, dobry... no... "Gorące wargi 5"! Co?! No to co, że nie widziałeś poprzednich czterech części... ja ci mogę streścić! Jedno wielkie pier... A jak ktoś kupił DoA5 dla fabuły, to ja się kładę na podłogę od razu, żeby jak najbardziej bezboleśnie zaliczyć beton Jak tak dalej pójdzie, to za niedługo w plusie zobaczymy DmC i Most Wanted. Oj coraz głośniej o tej usłudze, coraz głośniej... pytanie czy to aby nie jest jedynie promo na parę miechów, a potem znów zejdą z tonu, jak się odpowiednia ilość abonamentów sprzeda. Oczywiście. Gry z cyfrowej dystrybucji i te z pudełkowej dzielą te same save'y. Wygaśnięcie Plusa nic tu nie zmieni. Na 100% nie jestem pewien, ale chyba kręcisz... Jak masz na płytach 2 różne wersje gry, z dwoma kodami BLES to co - sejw z wersji elektronicznej będzie pracował z obiema wersjami płytowymi, choć sejwy pomiędzy płytami nie chcą się zamieniać? Cytuj
Figaro 8 206 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 DOA5 cieszy bardzo, tez mialem brac niedawno. A nie rozumiem ludzi, ktorzy beda sie przekonywali do serii zaczynajac od trzeciej czesci i nie znajac wydarzen z poprzednich odslon. No normalnie trafiłeś z miejsca w moje prywatne top10 najlepszych tekstów z forum. Tekst prawie tak samo mnie zabił jak tekst z jednego ze skeczy Kabaretu Moralnego Niepokoju: - Obejrzymy film, dobry... no... "Gorące wargi 5"! Co?! No to co, że nie widziałeś poprzednich czterech części... ja ci mogę streścić! Jedno wielkie pier... A jak ktoś kupił DoA5 dla fabuły, to ja się kładę na podłogę od razu, żeby jak najbardziej bezboleśnie zaliczyć beton Ale on mówi o Mass Effect 3. Tam fabuła jest raczej ważna, a nie, że jakieś pjerdolenie. Cytuj
mr_pepeush 96 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 ano to chyba, że tak w takim razie zwracam autorowi honor co nie zmienia faktu, że uśmiałem się zdrowo a na upartego, w ME3 można grać od trójki; gra jest specjalnie zrobiona tak, by była spójna dla osoby, która nie grała we wcześniejsze wersje; ale nie zagrać w jedynkę i dwójkę to niemal grzech śmiertelny! Cytuj
Observer 10 398 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 (edytowane) Czy save z darmowych gier z Plusa będzie działał w wersjii pudelkowej gry po wygaśnięciu subskrypcji na wersję pobraną? W moim przypadku chodzi o MK9 pobrane z Plusa. Zależy od gry, np. Motorstorm: Apokalipsa ma oddzielny save na pudelkową i ściąganą wersję. Nie wiem jak jest z MK. Edytowane 25 lutego 2013 przez Observer Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Granie w ME od ME3 to nie to samo...Nie wczujesz się w to jakże rozbudowane uniwersum. A i chyba z góry będziesz mial dokonane wybory... Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Mortala zacząłem na wersji pudełkowej, kontynuowałem na tej ściągniętej z Plusa. Save działał. 1 Cytuj
yaczes 14 478 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Co do fabuly DOA, to jest duzo dobrze animownych wielkich cycow, polecam. 1 Cytuj
XM. 10 868 Opublikowano 25 lutego 2013 Opublikowano 25 lutego 2013 Nadal falują w każdą stronę od byle pierdnięcia? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi