Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Na AppStore już dawno był pierwszy epizod za free.

Ostatnio wszedłem na amerykański sklepik, a tam Uncharted 1 & 2 w plusie, plus:) seriale w HD za 0,99 dolara - 2,99$ za odcinek. Kurde, a u nas lipa. W Anglii jeszcze mają teledyski. U nas nie mogą dogadać się z Zaiksem. Co dziwne bo na smart telewizorze są jakieś stacje tematyczne i teledyski działają w Polsce. Ponadto co mi się jeszcze nie podoba na naszym sklepiku, to to, że nie ma kawałków z Rock Banda 3 - musiałem założyć fałszywe konto na Anglię i tam przelać siano. Sony Polska odpisali mi, żebym zapytał u EA..., a poza tym zakładanie kont na fikcyjne dane jest zabronione. Ok, takie nieco offtopowe marudzenie.

Edytowane przez grzybiarz
Opublikowano

Bardzo mnie cieszy ten deal.

W piątek ujawnią zawartość IGC plusa na kwiecień... Howe zasugerował też że jedną z gier miesiąca w najbliższym czasie może być Okami HD lub Skullgirls. Tę pierwszą przyjąłbym z niekrytą radością.

Opublikowano

Też bym bardzo chciał Okami, szkoda jedynie że nie da się wykorzystać spolszczenia zrobionego przez Beriona i resztę ekipy :D Przyjemniej mi się grało z polskimi ogonkami.

Opublikowano

Kurna, niedługo to będą aktualizować plusa 2 razy w miechu. Mega szacun za to co wrzucają, nawet jeśli nie jest w moim guście/mam ograne.

Opublikowano

Bo to jest na PS+ US. U nas sa zupelnie inne gry. W sumie ogralbym te roslinki vs zombiaki na Vicie. Placic za to nie chce (zwlaszcza ze mam wersje na PS3) wiec jak kiedys wpadnie w EU do oferty plusa to z przyjemnoscia sciagne.

Opublikowano

Dragons Dogma na pewno nie bedzie szybko (w jedym z komentarzy na blogu Howe napisal ze sie nie udalo jak narazie wynegocjowac z Capcom umowy). Nad Amalurem "pracuja"  wiec jest nadzieja. 

Opublikowano

Zwabiają jak mogą i kogo tylko mogą wszelkimi sposobami, aby później na PS4 sprzedać więcej tych mniej-już-korzystnych-dla-nas abonamentów PS+.

Opublikowano

Raczej próbują nabić ludzi, żeby potem negocjować lepsze umowy z wydawcami, którzy będą bardziej chętni do udostępniania swoich gier. Maszyna musi się sama napędzać, a paliwem jest właśnie masówka graczy.

Opublikowano

I Twoje i moje sprowadzają się właściwie do jednego, wiadomo o co chodzi.