Kazub 4 584 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 A to niby czemu ? Przecież zassane gry możesz odpalić na swoim koncie. no ale uruchomienie gry wymaga aktywnego plusa 1 Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 22 marca 2013 Opublikowano 22 marca 2013 (edytowane) Robisz konto na Holandie -> aktywujesz plusa -> zasysasz gry -> możesz ciorać na swoim PL koncie bez problemu. Edytowane 22 marca 2013 przez XM. Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 23 marca 2013 Opublikowano 23 marca 2013 Kazub: Tylko nie wywalaj tego konta z Plusem na Holandie z konsoli bo wtedy gry przestaną działać. Od zawsze tak było że gra ściągnięta z jednego profilu działa na każdym innym na konsoli (są raptem dwa wyjątki gier które tak nie działają). Cytuj
MPBossu 1 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 Holandia ma te same gry co my ? Cytuj
Square 8 610 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 Przy zakładaniu konta na PSN ? Wpisz pierwszy lepszy hotel http://lmgtfy.com/?q=amsterdam+hotel Cytuj
Gość Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 Ja wpisywałem "wsfkjwhfwf" i weszło, polecam. Cytuj
Kazub 4 584 Opublikowano 24 marca 2013 Opublikowano 24 marca 2013 no dokładnie, tylko tam gdzie kod pocztowy muszą być chyba cyferki tylko teraz tak. rozumiem, że żeby móc pograć np. w doa5 na moim koncie po rotacji, to musze ją zaznaczyć w plusie na moim koncie czyli kupić plusa jeszcze przed rotacją ? Cytuj
MPBossu 1 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Opublikowano 2 kwietnia 2013 Moze to kogos zainteresuje. Rozpiska PS+ w USA . Cytuj
smoo 2 256 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Okami można już pobierać za pomocą wyszukiwarki. Pozostałe dwa tytuły jeszcze się nie pojawiły. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Okami można już pobierać za pomocą wyszukiwarki. Pozostałe dwa tytuły jeszcze się nie pojawiły. Pozostale dwa juz mozna pobierac. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Jest gdzies generator kodów na miesiac ale dla usa :> 1 Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Moze to kogos zainteresuje. Rozpiska PS+ w USA . Demon's Souls w Plusie był do przewidzenia. Obstawiam, że w którymś z kolenych miesięcy będzie również Bayonetta i The Walking Dead. Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Akurat The Walking Dead to dla mnie gwarant (wszystkie gry od Telltale Games chyba już były w PS+) a z soulsów to wolę "Dark", bo "Demon's" to już przecież staroć. Ogólnie europejski plus wymiata i cieszę się, że wreszcie ktoś dyma USA a nie EU. W tym miesiącu imo jakościowo nie jest jakoś mega ale przynajmniej żadnej z tych gier nie mam i wpadnie parę darmowych pucharków Cytuj
MPBossu 1 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Opublikowano 3 kwietnia 2013 Powiem tyle, Cave fajne, a LOTR lepszy niz sie spodziewalem moze nie ma rewelacji ale da sie milo spedzic czas Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 (edytowane) Akurat The Walking Dead to dla mnie gwarant (wszystkie gry od Telltale Games chyba już były w PS+) a z soulsów to wolę "Dark", bo "Demon's" to już przecież staroć. Ogólnie europejski plus wymiata i cieszę się, że wreszcie ktoś dyma USA a nie EU. W tym miesiącu imo jakościowo nie jest jakoś mega ale przynajmniej żadnej z tych gier nie mam i wpadnie parę darmowych pucharków Chodziło mi raczej o to, że Demon's Souls niedawno trafiło na PS Network. To ostatnia chwila by ktoś w nią jeszcze zagrał, póki moda na Dark Souls trwa. A Bayonette obstawiam z tego względu, że tak jak Demon's Souls niedawno trafiła na PSN. Pare miesięcy żeby gra jeszcze coś tam zarobiła a później pyk do Plusa. Edytowane 4 kwietnia 2013 przez dawdi17 Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Opublikowano 4 kwietnia 2013 Jest gdzieś lista gier, które były wrzucone w plusie od początku akcji? Bo już się gubię z tym co mam xD Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Opublikowano 5 kwietnia 2013 Jest gdzieś lista gier, które były wrzucone w plusie od początku akcji? Bo już się gubię z tym co mam xD Lista gier z całego Plusa 2.0 na PS3: Infamous 2 LittleBigPlanet 2 Motorstorm: Apocalypse Virtua Fighter 5: Final Showdown Outland Oddworld: Stranger's Wrath HD Scott Pilgrim vs. The World Dead Space 2 Red Dead Redemption Deus Ex: Human Revolution Darksiders Borderlands Resident Evil 5: Gold Edition Hell Yeah!: The Wrath of the Dead Rabbit Sleeping Dogs Saints Row 2 Bioshock 2 Just Cause 2 Guardians of the Middleearth Mortal Kombat (2011) Crysis 2 Bulletstorm Lara Croft and the Guardian of Light Quantum Conundrum Renegade Ops Vanquish Warhammer 40,000: Space Marine Batman: Arkham City Chime Super Deluxe Cubixx HD F1: Race Stars Limbo Ratchet & Clank: All 4 One Dead or Alive 5 Mass Effect 3 Okami HD Lord of the Rings: War in the North The Cave Joe Danger 2 Starhawk (Solo Campaign) God of War HD Double Dragon Neon Rock of Ages Magic Orbz Smash Cars Wakeboarding HD Sky Fighter Retro/Grade Hamsterball Mahjong Tales: Ancient Wisdom Ricochet HD Mushroom Wars Knytt Underground Big Sky Infinity Machinarium Play Memories (aplikacja) Jeśli coś pominąłem, to dajcie znać Update'owałem o listę gier z tego miesiąca. Wrzuciłem też do pierwszego posta. 1 Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 (edytowane) SCEE ogłosiło już, że w maju w PS+ będzie Hitman Absolution Pozostałe 4 tytuły ogłoszą w przyszłym tygodniu. http://blog.eu.playstation.com/2013/04/10/playstation-store-declassified-sale-begins-today/ A poza tym, Virtue's Last Reward na Vite jest już dostępny za free. Edytowane 10 kwietnia 2013 przez SzczurekPB Cytuj
BasteKSG 42 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 (edytowane) Z tym Hitmanem niezlezaskoczyli. Byl to kolejny tytul mojej w kolejce zakupowej, wiec nie kyrje zadowolenia Edytowane 10 kwietnia 2013 przez BasteKSG Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 masakra, przeciez ta gra ma z pół roku...PLUS jak zwykle na plusie Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 No, to już druga gra (Sleeping Dogs) Square Enix, która ląduje w Plusie pół roku po premierze. Czyli we wrześniu można się spodziewać Tomb Raidera jeśli dalej będą szli tym schematem Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Plotki o nim były od jakiegoś czasu - sytuacja podobna jak ze Sleeping Dogs. Duża gra, która gdzieś jakby nie do końca spełniła oczekiwania, choć przecież nie jest to crap i nie sprzedała się specjalnie słabo. Square-Enix chętnie wrzuca gry do Plusa, a nawet godzi się na zniżki (typu ten Tomb Raider za 120 PLN). Pewnie Tomb też za parę miechów do Plusa zawita. S-E musiało wziąć sobie tego Plusa za priorytet, a może przy okazji chcą sobie narobić profitów u Sony. Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 łoooo rozyebują system :o mass effect 3, sleeping dogs, batman: ac, mortal kombat teraz hitman przechuy :o i to za niecałe dwie stówki rocznie w wakacje może w końcu ogram tomb raidera xD Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 10 kwietnia 2013 Opublikowano 10 kwietnia 2013 Plotki o nim były od jakiegoś czasu - sytuacja podobna jak ze Sleeping Dogs. Duża gra, która gdzieś jakby nie do końca spełniła oczekiwania, choć przecież nie jest to crap i nie sprzedała się specjalnie słabo. Square-Enix chętnie wrzuca gry do Plusa, a nawet godzi się na zniżki (typu ten Tomb Raider za 120 PLN). Pewnie Tomb też za parę miechów do Plusa zawita. S-E musiało wziąć sobie tego Plusa za priorytet, a może przy okazji chcą sobie narobić profitów u Sony. To raczej wina SE, że stawiają wysoko poprzeczke. Wg nich ponad 2mln Hitmana czy 3mln Tomb Raidera to nie wystarczający wynik lol Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi