dApo 313 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 http://www.ps3site.pl/sony-dzieli-sie-wynikami-ankiety-odnosnie-zawartosci-playstation-plus/149967 W lutym, Sony zorganizowało ankietę w której zapytało użytkowników usługi PlayStation Plus o to, jaki gatunek gier powinien być bardziej reprezentowany w tej usłudze. Głosy miały być podpowiedzią Sony w którym kierunku obrać kurs i z kim rozmawiać, by jeszcze bardziej zachęcać ludzi do korzystania z tej usługi. Dzisiaj poznaliśmy jej wyniki, dla których podstawą było ponad 75 tysięcy głosów. Cytuj
Figaro 8 220 Opublikowano 22 kwietnia 2013 Opublikowano 22 kwietnia 2013 powyższą ankietę mogę skomentować tylko w jeden sposób Cytuj
sakiu 83 Opublikowano 23 kwietnia 2013 Opublikowano 23 kwietnia 2013 (edytowane) Wow, shootery nie wygrały, jestem w szoku, albo i nie... widać, że z plusa korzystają dojrzali gracze Edit: Catherine fajnie, szkoda że save'y mam do wersji US... boję się jeszcze raz grać wszystkie plansze na hard :S Edytowane 23 kwietnia 2013 przez sakiu Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Opublikowano 24 kwietnia 2013 Dość klarowna odpowiedź dla Sony. Mi osobiście wyniki ankiety bardzo się podobają. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko popierdółek do grania z dziewczyną, bo odkąd kupiłem Plusa i wrzucają tam coś do lokalnego coopa albo jakąś bijatykę to mam wielki spokój i brak tekstów typu "przestań wydawać kasę na te głupie gierki". Nawet dość optymistycznie zapatruje się na potencjalny zakup PS4 jeśli ta usługa będzie w podobnej formie. Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 (edytowane) Majowe gry są już dostępne do pobrania: Hitman: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/hitman-absolution/cid=EP0082-NPEB00993_00-HITMANABSOLUTION Catherine: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/catherine/cid=EP4062-NPEB00875_00-CATHERINEGAMEEUR Malicious: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/malicious/cid=EP9000-NPEA00366_00-GAMEPURCHASE0001 Prawie 17 GB (34 żeby ściągnąć) dla Hitmana... mój biedny dysk 80 GB :empathy2: PS. Wydawca Catherine ładnie pojechał translatorem w polskim opisie gry: Poznaj przyjemności i okrucieństwa miłości i wybory, jakich dokonujemy go w tej grze action-adventure/puzzle odróżnieniu od innych. Jako Vincent, masz trudny wybór, aby: poślubić swoją dziewczynę długoletni Katherine lub przenieść się do fantastycznego blondynka po prostu obudził się obok - o nazwie Katarzyny! Ale uwaga! Źle się wybrało, imoże skończyć się żyje! Edytowane 1 maja 2013 przez SzczurekPB 4 Cytuj
Haro 78 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 (edytowane) Z poziomu sklepu gier w dalszym ciągu nie ma. Edit: po wyszukaniu widzę, że można już pobrać Catherine, chociaż w "Kolekcji gier od zaraz" żadnej z majowych gier nie ma. Hitman dalej płatny. Edytowane 1 maja 2013 przez Haro Cytuj
diolek 43 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Hitman darmowy juz od dobrych dwoch godzin, wersja absolution, obawiam sie ze bedzie po angielsku 1 Cytuj
Haro 78 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 U mnie w sklepie dalej za 239zł... Wróóóóóć! Rzeczywiście Hitman Absolution jest do ściągnięcia. Szukałem pod Hitman Rozgrzeszenie - tam gra dalej jest płatna! Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Z poziomu sklepu gier w dalszym ciągu nie ma. Edit: po wyszukaniu widzę, że można już pobrać Catherine, chociaż w "Kolekcji gier od zaraz" żadnej z majowych gier nie ma. Hitman dalej płatny. Jak nie ma jak jest Cytuj
Haro 78 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Wiem wiem. Wyżej napisałem w czym tkwi problem. Jak widać dostaliśmy tańszą, nie spolonizowaną wersję, co mi osobiście wcale nie przeszkadza. :-) Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 1 maja 2013 Opublikowano 1 maja 2013 Da radę jeszcze rzutem na taśmę ściągnąć Okami? Cytuj
A.L.I 9 Opublikowano 3 maja 2013 Opublikowano 3 maja 2013 Sejwy z infamous 2 PSS działają z wersja pudełkową? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 Czy jak wklepie triala na 30 dni Plusa na jednym koncie to na innych tez bede mogl grac w gry z Plusa? Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 4 maja 2013 Opublikowano 4 maja 2013 (edytowane) tak, oczywiscie jak te inne konta masz na tej samej konsoli Edytowane 4 maja 2013 przez Ficuś Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 5 maja 2013 Opublikowano 5 maja 2013 (edytowane) Ogłoszono już ofertę na czerwiec: LittleBigPlanetWipeout HDField Runners (minis),Age of Zombies (minis)Destruction Derby (PSOne)... czerwiec 2010 . Z takimi gierkami ruszył "Plus", prawie trzy lata temu. Pełniak - przeważnie mały z PSN + 2 minisy i do tego gierka z PSX'a. Od razu zapowiadano gierki na dwa miesiące. Poniżej sierpień 2010:Zen PinballBlast-Off (minis),Alien Zombie Death (minis)Medievil (PSOne) 1 wrzesień 2010Sam and Max: Devil’s PlaygroundVector Tower Defense (minis)Echoes (minis)Oddworld: Abe’s Oddysee (PSOne) I jak? Duuużo się zmieniło. Szkoda, że już hitów z PSXa nie wrzucają, ale oferta jak najbardziej poszła "na plus" . Edytowane 5 maja 2013 przez grzybiarz Cytuj
Emtebe 2 549 Opublikowano 6 maja 2013 Opublikowano 6 maja 2013 Dokładnie, mogliby dalej dodawać co miesiąc grę z PSX'a. Szkoda, że z tego zrezygnowali. Cytuj
dawdi17 57 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Też bym tego chciał, bo kurcze masa tego jest, ale nie są w hd więc większość by się oburzyła. Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Panowie a ja bym chciał hity z atari np. HERO :-). nie przesadzajcie w psn gry z psone nie są drogie i spokojnie można sobie kupić. Ja się dziwię tylko dlaczego w psn gry z ps2 to same ścierwa praktycznie... Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Panowie a ja bym chciał hity z atari np. HERO :-). nie przesadzajcie w psn gry z psone nie są drogie i spokojnie można sobie kupić. Ja się dziwię tylko dlaczego w psn gry z ps2 to same ścierwa praktycznie... Bo hity wydawane są jako reedycje HD żeby zarobić jeszcze więcej (z nielicznymi wyjątkami jak np. GTA: SA które jest zwykłą wersją). Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 7 maja 2013 Opublikowano 7 maja 2013 Poza tym, musza jeszcze zarobic na gierkach z ps2, ktore zostaly w magazynach. Szkoda ze na piracie idzie odpalic gry z ps2, a inni nie maja takiej mozliwosci (procz starych fatow, ale raczej wiekszosc jest po YLODzie:/). Chetnie zrobilbym swoja pudelkowa kolekcje gier z Ps2. Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 Istnieje jakiś sposób na dostanie darmowego 30dniowego traila na eu/us ? Cytuj
zte 13 Opublikowano 8 maja 2013 Opublikowano 8 maja 2013 W czerwcu w plusie Ico and Shadow of the Collossus HD i Demon Souls Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi