Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Featured Replies

Opublikowano

http://www.ps3site.pl/sony-dzieli-sie-wynikami-ankiety-odnosnie-zawartosci-playstation-plus/149967

W lutym, Sony zorganizowało ankietę w której zapytało użytkowników usługi PlayStation Plus o to, jaki gatunek gier powinien być bardziej reprezentowany w tej usłudze. Głosy miały być podpowiedzią Sony w którym kierunku obrać kurs i z kim rozmawiać, by jeszcze bardziej zachęcać ludzi do korzystania z tej usługi. Dzisiaj poznaliśmy jej wyniki, dla których podstawą było ponad 75 tysięcy głosów.

8670854993_ebe3e299c0_o.png

• Odpowiedzi 3,2 tys.
  • Wyświetleń 217,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• a ja myślałem, że plus to oferta raczej dla tych nienormalnych graczy, nie kupujących regularnie premierówek, z życiem osobistym i paroma innymi zajęciami poza graniem na konsoli. zresztą, dobrych gie

• Ciekawe czy to prawda, wszędzie w necie powielają się informacje na temat Lutego na PS+, oby się sprawdziło

• NBA 2k13 od 15 minut jest za free do pobrania przez pomylke.   Moze sie jeszcze zalapiecie

Opublikowano

Wow, shootery nie wygrały, jestem w szoku, albo i nie... widać, że z plusa korzystają dojrzali gracze :)

Edit:

Catherine fajnie, szkoda że save'y mam do wersji US... boję się jeszcze raz grać wszystkie plansze na hard :S

Edytowane przez sakiu

Opublikowano

Dość klarowna odpowiedź dla Sony. Mi osobiście wyniki ankiety bardzo się podobają. Do pełni szczęścia brakuje mi tylko popierdółek do grania z dziewczyną, bo odkąd kupiłem Plusa i wrzucają tam coś do lokalnego coopa albo jakąś bijatykę to mam wielki spokój i brak tekstów typu "przestań wydawać kasę na te głupie gierki". Nawet dość optymistycznie zapatruje się na potencjalny zakup PS4 jeśli ta usługa będzie w podobnej formie.

Opublikowano

Majowe gry są już dostępne do pobrania:

Hitman: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/hitman-absolution/cid=EP0082-NPEB00993_00-HITMANABSOLUTION

Catherine: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/catherine/cid=EP4062-NPEB00875_00-CATHERINEGAMEEUR

Malicious: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/pl-pl/gry/malicious/cid=EP9000-NPEA00366_00-GAMEPURCHASE0001

Prawie 17 GB (34 żeby ściągnąć) dla Hitmana... mój biedny dysk 80 GB :empathy2:

PS. Wydawca Catherine ładnie pojechał translatorem w polskim opisie gry:

Poznaj przyjemności i okrucieństwa miłości i wybory, jakich dokonujemy go w tej grze action-adventure/puzzle odróżnieniu od innych. Jako Vincent, masz trudny wybór, aby: poślubić swoją dziewczynę długoletni Katherine lub przenieść się do fantastycznego blondynka po prostu obudził się obok - o nazwie Katarzyny! Ale uwaga! Źle się wybrało, imoże skończyć się żyje!

:D

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Z poziomu sklepu gier w dalszym ciągu nie ma.

Edit: po wyszukaniu widzę, że można już pobrać Catherine, chociaż w "Kolekcji gier od zaraz" żadnej z majowych gier nie ma. Hitman dalej płatny.

Edytowane przez Haro

Opublikowano

Hitman darmowy juz od dobrych dwoch godzin, wersja absolution, obawiam sie ze bedzie po angielsku :/

Opublikowano

U mnie w sklepie dalej za 239zł...

Wróóóóóć! Rzeczywiście Hitman Absolution jest do ściągnięcia. Szukałem pod Hitman Rozgrzeszenie - tam gra dalej jest płatna!

Opublikowano

Z poziomu sklepu gier w dalszym ciągu nie ma.

Edit: po wyszukaniu widzę, że można już pobrać Catherine, chociaż w "Kolekcji gier od zaraz" żadnej z majowych gier nie ma. Hitman dalej płatny.

Jak nie ma jak jest :)

Opublikowano

Wiem wiem. Wyżej napisałem w czym tkwi problem. Jak widać dostaliśmy tańszą, nie spolonizowaną wersję, co mi osobiście wcale nie przeszkadza. :-)

Opublikowano

Da radę jeszcze rzutem na taśmę ściągnąć Okami? 

Opublikowano

Juz nie.

Opublikowano

Czy jak wklepie triala na 30 dni Plusa na jednym koncie to na innych tez bede mogl grac w gry z Plusa?

Opublikowano

tak, oczywiscie jak te inne konta masz na tej samej konsoli

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ogłoszono już ofertę na czerwiec:

LittleBigPlanet
Wipeout HD
Field Runners (minis),
Age of Zombies (minis)
Destruction Derby (PSOne)

... czerwiec 2010 :) . Z takimi gierkami ruszył "Plus", prawie trzy lata temu. Pełniak - przeważnie mały z PSN + 2 minisy i do tego gierka z PSX'a. Od razu zapowiadano gierki na dwa miesiące. Poniżej sierpień 2010:
Zen Pinball
Blast-Off (minis),
Alien Zombie Death (minis)
Medievil (PSOne)

1 wrzesień 2010
Sam and Max: Devil’s Playground
Vector Tower Defense (minis)
Echoes (minis)
Oddworld: Abe’s Oddysee (PSOne)

I jak? Duuużo się zmieniło. Szkoda, że już hitów z PSXa nie wrzucają, ale oferta jak najbardziej poszła "na plus" :).

Edytowane przez grzybiarz

Opublikowano

Dokładnie, mogliby dalej dodawać co miesiąc grę z PSX'a. Szkoda, że z tego zrezygnowali.

Opublikowano

Też bym tego chciał, bo kurcze masa tego jest, ale nie są w hd więc większość by się oburzyła. 

Opublikowano

Panowie a ja bym chciał hity z atari np. HERO :-). nie przesadzajcie w psn gry z psone nie są drogie i spokojnie można sobie kupić. Ja się dziwię tylko dlaczego w psn gry z ps2 to same ścierwa praktycznie...

Opublikowano

Panowie a ja bym chciał hity z atari np. HERO :-). nie przesadzajcie w psn gry z psone nie są drogie i spokojnie można sobie kupić. Ja się dziwię tylko dlaczego w psn gry z ps2 to same ścierwa praktycznie...

Bo hity wydawane są jako reedycje HD żeby zarobić jeszcze więcej (z nielicznymi wyjątkami jak np. GTA: SA które jest zwykłą wersją).

Opublikowano

Poza tym, musza jeszcze zarobic na gierkach z ps2, ktore zostaly w magazynach. Szkoda ze na piracie idzie odpalic gry z ps2, a inni nie maja takiej mozliwosci (procz starych fatow, ale raczej wiekszosc jest po YLODzie:/). Chetnie zrobilbym swoja pudelkowa kolekcje gier z Ps2.

Opublikowano

W czerwcu w plusie Ico and Shadow of the Collossus HD i  Demon Souls