Yakubu 3 047 Opublikowano 22 czerwca 2013 Opublikowano 22 czerwca 2013 ninja gaiden za miesiąc będzie a mutant blobs to popierdółka do zagrania na kibelku Cytuj
Figaro 8 219 Opublikowano 22 czerwca 2013 Opublikowano 22 czerwca 2013 Nie śmiać się, jestem młotkiem w sprawach bankowych 1. Mam kod na 30 dni Plusa. 2. PSN wymaga ode mnie danych do karty kredytowej aby aktywować kod. 3. Czytam w necie, iż wystarczy wirtualna karta z ING - prawda to? Założenie tego konta jak dobrze czytałem, jest darmowe? 4. Sony chyba pobiera chwilowo 5 zł z tego konta? Czyli po stworzeniu tego wirtualnego konta, muszę wpłacić te 5 zł bo inaczej nie pójdzie? Nie śmiać się. No. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 22 czerwca 2013 Opublikowano 22 czerwca 2013 konto jest darmowe ale ta karta juz nie. kosztuje dwie dychy i jest ważna na dwa lata 1 Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 22 czerwca 2013 Opublikowano 22 czerwca 2013 Figaro zrób sobie konto w mbanku. Tanie w utrzymaniu i nie mialem jeszcze zadnych problemow w zakupach internetowych Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Czy Playstation plus jest regionalizowane? Patrze na strone PS Plus w US i w PL i oferta z PL jakos bardziej mi pasuje... Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Tak. Moim zdaniem oferta w UE/PL jest dużo ciekawsza niż w USA. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Od jakiegoś czasu europejski ps + przewyższa jakością tytułów odpowiednika z USA. Sam posiadam obie subskrypcje I nadal zamierzam inwestować w europejczyka. Cytuj
Zeratul 415 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 To jak moge kupic wersje europejska? Musze miec konto na europe? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 Tak - musisz założyć konto np. na PL. Cytuj
Olsen 60 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 To jak moge kupic wersje europejska? Musze miec konto na europe?Poszukaj kogoś kto ci kupi zdrapke z kasą np 2x100 zł.Ciężka sprawa. Sam potrzebuje złotówek ale moje "kontakty" znikły. Amerykańska karta kredytowa nie jest akceptowana w europejskim ps store. Cytuj
Redmitsu 978 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 W ogole dlaczego jest problem z wrzuceniem niektorych pozycji np z psx'a z rynku usa na eu? Cytuj
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 To jak moge kupic wersje europejska? Musze miec konto na europe? kup na allegro ps plus za 2zl zalozyc nowe konto w PL i sciagasz plusa. I co 30 dni nowe konto tylko pamietaj aby zdeaktywowac automatyczne przedluzanie. Cytuj
Luqat 968 Opublikowano 24 czerwca 2013 Opublikowano 24 czerwca 2013 (edytowane) Nie śmiać się, jestem młotkiem w sprawach bankowych 1. Mam kod na 30 dni Plusa. 2. PSN wymaga ode mnie danych do karty kredytowej aby aktywować kod. 3. Czytam w necie, iż wystarczy wirtualna karta z ING - prawda to? Założenie tego konta jak dobrze czytałem, jest darmowe? 4. Sony chyba pobiera chwilowo 5 zł z tego konta? Czyli po stworzeniu tego wirtualnego konta, muszę wpłacić te 5 zł bo inaczej nie pójdzie? Nie śmiać się. No. Nie musisz zakładać wirtualnej karty (no chyba, że będziesz kupował w necie albo PSN store). Wystarczy, że masz kartę płatniczą i podasz jej numer(Visa/Mastercard). Sam tak robiłem i działało. Tylko oczywiście potem usuń dane karty i automatyczne doładowanie. Natomiast jeśli chcesz założyć kartę wirtualną to ja ostatnio wziąłem w BZWBK - kosztowało 5 zł założenie, a teraz w wakacje jest u nich za darmo -->http://blog.bzwbk.pl/2013/06/promocja-do-31-lipca-karte-internetowa-mozesz-otrzymac-za-darmo, także korzystaj. Wcześniej miałem w ING, ale właśnie minęły 2 lata i straciła ważność, więc rozejrzałem się no i lepiej dać 5 niż 20 pln za taką kartę. Jest jeszcze mBank, który ma wirtuala, ale tam jest 25 za założenie i drugi rok użytkowania też 25, więc słabo. Edytowane 24 czerwca 2013 przez Luqat Cytuj
Wielki K 94 Opublikowano 25 czerwca 2013 Opublikowano 25 czerwca 2013 Potwierdzam, niedawno zakładałem kartę wirtualną w ING- kosztuje 2 dychy, potem już bez opłat. Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 Ej mam takie pytanie. Ziomek ma +, a ja nie. Chciałbym, żeby dał mi swój login i hasło, żebym mógł się zalogować i ściągnąć sobie jakąś gierkę np. inFamous 2. Można tak zrobić? Czy on też będzie mógł ją ściągnąć? Czy to przeszkadza, że zaloguje się na jego konto z innej konsoli? Jak to działa? Cytuj
Gość Kyo Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 Można. Jedno konto (i wszystko co na nim jest) można "podzielić" na max dwie PS3 teraz. Cytuj
estel 806 Opublikowano 27 czerwca 2013 Opublikowano 27 czerwca 2013 Aha. Trochę przegięcie, ale widać tak działają składki. Dziękuje za odpowiedź Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 30 czerwca 2013 Opublikowano 30 czerwca 2013 Ma ktoś z Was taki problem z automatycznym przesyłaniem sejwów z gier (opcja dostępna dla abonamentu PS+), że ich przesłanie trwa wiecznie? ustawiłem sobie w konsoli godziny w jakich mają się przesyłać. Mam to w godzinach 20-22. Konsola w tym czasie jest wyłączona (również guzikiem z tyłu, więc sama z siebie nie może się włączyć). Gdy w tych godzinach włączam konsolę, to pierwsze co mnie wita - to informacja, że trwa przesyłanie. No i ten komunikat trwa wiecznie. Niemal za każdym razem muszę anulować wysyłanie... A potem i tak mam info o sejwach które się przesłały. Tak jakby się przesyłały - ale konsola zamiast przejść dalej to ciągle pokazuje komunikat o wysyłaniu. Też tak macie? A może zamiast sejwów coś mi tam jeszcze wysyła/ściąga w tle, dlatego to trwa "wieczność"? Cytuj
pawelgr5 1 460 Opublikowano 30 czerwca 2013 Opublikowano 30 czerwca 2013 Troche lipa jak ustawiasz zeby sie przesyłało a potem wyłaczasz konsolę nawet z trybu stand by. Zostaw ja w takim trybie i zobacz ile będzie trwało. Osobiscie bym nie ustawiał tego w ogole jak bym wyłaczał konsolę tym przyciskiem z tyłu. Cytuj
Emtebe 2 547 Opublikowano 30 czerwca 2013 Opublikowano 30 czerwca 2013 Wiem, że trochę lipa, ale w ten sposób za jednym zamachem przesyłają mi się wszystkie sejwy i nie muszę klikać pojedynczo. A konsolę wyłączam guzikiem celowo, bo używam ją raz na tydzień, czasem ze dwa razy Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 30 czerwca 2013 Opublikowano 30 czerwca 2013 ustaw sobie wtedy kiedy spisz i po problemie Cytuj
Nitro619 11 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Jak to jest z tym Tomb Raiderem, będzie w PS+ czy jak, bo zbytnio nie ogarniam tematu ale nie wiem czy kupować bo roczny abonament + teraz nie wiele droższy od TR Cytuj
Gość suteq Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Na razie TR nie będzie w plusie, przynajmniej nie w sierpniowym updejcie. Może kiedyś. Lepiej zrobisz jak kupisz używkę. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Square-Enix lubi dawać gry do Plusa, więc TR się kiedyś znajdzie. Oby Zawsze możesz kupić TR i Plusa. Anyway gry do dodania z dzisiejszego rostera są już w wyszukiwarce via PC, natomiast ciekawi mnie czy wraz z Plusowym BF-em 3 będzie możliwość zagrania w BF 1943, wszak EA posiadaczom tej gry miało umożliwiać ściągnięcie tego BF-a ... 2 1 Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Nie chcialbym teraz TR w Plusie bo dopiero co go kupilem Ale wpadnie na bank. Moim zdaniem do pol roku juz bedzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi