balon 5 342 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Ja tam czekam na Far Cry 3 bo nie mogę w dobrej cenie wyrwać. Z innej beczki ściągam właśnie Saints Row 3 z Plusa, to jest wersja PL ? Cytuj
Janush 224 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Wiem, że to raczej dosyć oczywiste, ale wolę mieć pewność. Kupując zdrapkę na rok na ps plus będzie mi on działał na ps4 ? Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 (edytowane) Ściągnąłem UNIT13 i grałem już nawet ale nie mam w psstore pokazanego go jako PURCHASED.Co może być przyczyną?Gdy dodaję grę do koszyka pojawia się następujący komunikat "you are not eligible to purchase or download this content" Edytowane 3 lipca 2013 przez szarku123 Cytuj
vip77 237 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Ja tam czekam na Far Cry 3 bo nie mogę w dobrej cenie wyrwać. Z innej beczki ściągam właśnie Saints Row 3 z Plusa, to jest wersja PL ? btw. ale juz FC3 w sklepiku wersji PL nie bedziesz mial Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 A co Ubi nie daje wersji pl do pss? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 Dawno temu pobralem triala BF3, przeszedłem trochę kampanii, wpadły 3 trofea, któe nie naliczyło mi do konta. Ostatnio pobralem drugi raz tego triala, by nie trzeba bylo pobierac dzis calego bf. Przechodzę kampanię na hardzie, i te trofea mi nie wpadly! dla sprawdzenia zagralem w multi i trophy za zdobycie niesmiertelnika wpadlo! ale przed wpadnieciem tego trophy z niesmiertelnikiem jak wchodzilem w kolekcje trofeow nie bylo tam battlefield 3 0%, a na innych kontach normalnie bylo. w dodatku kiedy wchodze w kolekcje trofeow podczas wpisywania do mojego konta są te 3 trofea zdobyte z triala, a gdy ponownie wchodzę już zalogowany, jest tam tylko 1 % z niesmiertelnikiem. co muszę zrobić by zebrać te 3 trofiki z kampanii? pobrac calego bf3 od nowa nie triala z unlockiem? teraz męcze harda i zobaczę, czy trofeum po misji powstanie (dawno temu triala skończyłem gdzieś w połowie tej misji) wpadnie, jak nie to pie... kampanię idę do multi, bo i tak zrypana, gdyby nie trofea to bym ją olał. jak trophy po powstaniu wpadnie, to przemęczę kampanię, co najwyżej strację 3 trofea, lub potem coś wykombinuję Cytuj
tomci23 55 Opublikowano 3 lipca 2013 Opublikowano 3 lipca 2013 gry od Ubi nie są po PL na PSS.Mam Ac3,F3 i bodajże Future Soldier wszystkie są po ENG Cytuj
ds 29 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 mam pytanie co do którego nie mogłem znaleźć odpowiedzi w FAQ - jeśli usunę grę z PS+ z dysku lub "zakupię ją" ale jej nie ściągnę po czym zniknie ona z oferty gier dostępnych od zaraz to czy będę mógł mimo wszystko ją później ściągnąć? wczoraj latając po ustawieniach znalazłem Hitmana, którego nie ściągnąłem, nie ma już go w ofercie ale wydaje mi się, że jak kliknąłem w jego ikonę to zaczęło przygotowywać ściąganie. i mały tip - okres pozostały do zakończenia abonamentu chyba najłatwiej sprawdzić najeżdżając na dowolną grę ściągniętą w ramach PS+, wciśnięcie trójkąta i w "informacjach" widnieje data do kiedy gra jest dostępna Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 No jak masz grę w Download List to możesz ją później pobrać w dowolnej* chwili. Skoro usunąłeś z dysku czy też "zakupiłeś" to powinieneś ją mieć na liście. * - mając PS+ Cytuj
ds 29 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 dzięki za odpowiedź. to świetnie, ps+ jest jeszcze lepsze niż myślałem;] Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Ok mam pytanie,chce kupić plusa na 3miechy czy te gry,Dark souls,ico itp.są dostępne cały czas puki mam ps+ czy tylko przez ten miesiąc? Cytuj
Gość suteq Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Jak już zakupisz to masz cały czas, ale używać ich możesz tylko jak masz aktywny abonament. Cytuj
Mendrek 571 Opublikowano 4 lipca 2013 Opublikowano 4 lipca 2013 Tylko musisz je dodać do listy pobierania (tj. po prostu kliknąć w pozycję w PSS jak masz ikonkę "bezpłatne" - jeśli jest "wybierz wersję" to pamiętaj by zwrócić uwagę czy czasami nie wybierasz "wersji testowej"). Aktywuje się wtedy pobieranie, ale jak dasz anuluj, to tak czy owak ikonka przy pozycji powinna zmienić się na "zakupione". Od tej pory gra jest Twoja i powinna bć dostępna na liście pozycji do pobrania (czasami wywala ją dalej, ja nie mam bodajże chronologicznie). Wtedy będziesz mógł je ściągać (i grać) w każdej chwili, w której masz aktywny abonament, nawet jeśli pewnego razu przerwiesz go, a po jakimś czasie wrócisz do niego. 1 Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Coś jest nie tak z BF3 z plusa.. a konkretnie z patchem do niego (2GB). Już drugi raz próbuję go ściągnąć i (pipi). Dochodzi do 85-90% i staje praktycznie w miejscu (90% ściąga się powiedzmy w 15 minut, a później każdy kolejny % trwa 50-10 minut. Chyba po(pipi)e tego patcha.. najwyżej jeszcze raz spróbuje, a jak nie pójdzie to (pipi) z nim.. (bo oczywiście patch z wersji płytowej, który miałem na dysku nie działał). Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 mi się ściągneło i gra działa choć nie próbowałem jeszcze zagrać w multi. nie patrzyłem w tv, ale rzeczywiście końcówka chyba dłużej się ściąga. wystarczy poczekać aż się wszystko ściągnie chyba Cytuj
Emet 1 089 Opublikowano 5 lipca 2013 Opublikowano 5 lipca 2013 Za trzecim razem w końcu poszło normalnie bez przestojów. Ciekawy jestem czy te patche są trzymane na serwerach sonowskich czy danego wydawcy.. Ale mniejsza z tym.. to trochę nie na temat Cytuj
adamst85 96 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 Jakieś przecieki co w sierpniu w Plusie? Spec Ops the Line potwierdzony?? Cytuj
ds 29 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 chyba w czerwcu był taki przeciek: i jak dotąd się sprawdza w miarę. mam nadzieję, że jednak z sierpniem się mylili:) Cytuj
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 A dlaczego? Gry wg Ciebie są słabe, czy już je ograłeś? Zostaje jeszcze jedna niewiadoma ale z tych 4 nie grałem w DMC i LKS więc jak dla mnie OK. Cytuj
ds 29 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 nie ograłem, nie wiem czy słabe - po prostu mnie nie interesują (mówię o tytułach na ps3 bo vity nie mam) Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 DmC ograne przy okazji premiery, ale Spec Opsa bardzo chętnie przytulę - demko, choć słabe graficznie, robiło wrażenie i jestem ciekaw całej historii. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 17 lipca 2013 Opublikowano 17 lipca 2013 ja chyba bym nie miał nic przeciwko wobec DmC i Spec Opsa. Dawno nie grałem w żadnego slashera, a i tps z dobrą fabułą nie zawadzi. Ciekawe jaka będzie 3 gra, o ile to prawda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi