Skocz do zawartości

PlayStation Plus

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

No to już wiadomo co dostaniemy w sierpniu:

31 lipca:

NFS Most Wanted (Gra miesiąca)

Mafia 2

Spec Ops: The Line

Lego Lord of The Rings (Vita)

When Vikings Attack (Vita)

http://blog.eu.playstation.com/2013/07/17/playstation-plus-in-august-need-for-speed-most-wanted-mafia-ii-more/

In summary
Leaving PS Plus in July/August:

31st July: Battlefield 3
    31st July: Catherine
    31st July: Malicious
    31st July: Ninja Gaiden Sigma Plus
    31st July: Unit 13
Edytowane przez SzczurekPB
Opublikowano

Ta, jeszcze (pipi) niech 10 osób napisze co dadzą. :P Updejt jak dla mnie świetny, Mafie ograłem na PC ale z checią jeszcze raz zagram na PS3, nie kupowałem ( a miałem taki zamiar), bo przeczuwałem, że dadzą do Plusa. A NFS? Też żaden szok, EA już sporo gier dało do Plusiora.

Opublikowano

Dla mnie re-we-la-cja.

3 gry których nie miałem ale chciałbym pograć. Mafia II w szczególności i NFS - w koncu większy racer na plusie.

Opublikowano

Sierpień jak najbardziej na plusie. Fajnie, że jest dobry TPS, Mafię się przeszło, ale nie pogardzi się trofeami, a NFS. Wolę Hot Pursuit, ale w miarę świeżynkę dali więc też się nie pogardzi :).

Saint's Row 3 nadal nie skończone więc nie ma co gnać :-).

Opublikowano

ja jestem zadowolony, bo jeszcze w żadnego nfsa tej generacji nie grałem (no może Carbon dawno temu, Hot Porsuit 2 rlz), Mafia 2 super

Opublikowano

Świetny miesiąc i chyba pierwszy w którym jest wszystko to czego jeszcze nie grałem / nie miałem. Most Wanted sie nie spodziewałem więc in plus :)

Opublikowano

Heh, ciekawe co sprawiło, że DMC zastąpione zostało grą EA...

ea_money.jpg

W każdym bądź razie ścigałka to miła odmiana, widać że dbają o różnorodność.

Opublikowano (edytowane)

NFS kompletnie mi lata, jedyna ścigałka arcade jaką toleruje to Burnout, natomiast Spec Ops'a i Mafie z miłą chęcią przejdę.

E:
Bodajże już w grudniu posiadacze US PS+ mogli ściągnąć SSFIVAE, ciekawe czy eu dostanie niedługo swoją wersję, akurat przed premiera Ultra.

Edytowane przez XM.
Gość Orzeszek
Opublikowano

Ps plus jest przeyebany. Ja jeszcze sleeping dogs nie ogralem :/ chyba bede musial ogeaniczyc sen z 4h do 2h :(

Opublikowano

Mafie dostajemy za free, to chociaz dodatek pobierzmy za kase. Z tego co pamietam, to ukonczylem gre wieki temu na piracie, ale gra zle sie konczyla i polecali pobrac dlc...:/

Chyba kazda gra w plusie ma jakies dlc, by na niej dodatkowo zarobic.

Gość suteq
Opublikowano

Nie kupujcie DLC. Ja się naciąłem i strasznie żałuję. Straszne (pipi). 

Gość yaczes
Opublikowano

NFS kompletnie mi lata, jedyna ścigałka arcade jaką toleruje to Burnout,

to wlasnie jest burnout

Gość DonSterydo
Opublikowano

Dla mnie na plus. Spec Ops miałem ograć, a Most Wanted można obadać. Mafia II: Speszal Trawnik Edyszyn mam na Xklocka :D

Opublikowano

Ps plus jest przeyebany. Ja jeszcze sleeping dogs nie ogralem :/ chyba bede musial ogeaniczyc sen z 4h do 2h :(

Chyba skorzystam - lbp karting, bf3, s.dogs :)

chlopaki jednym slowem daja czadu !!!

Opublikowano

W stanach nie zabardzo opłaca sie mieć P+, nie wiedziałem ze USA maja gorsza zawartość :)

Ja z P+ jestem póki co zadowolony tylko ze nie mam czasu tych gier odgrywać :) chętnie obadać NFS i pewnie kolejny raz przejdź Spec Ops mimo ukończenia na 360