Opublikowano 31 lipca 201311 l może za miesiąc też uda się przycebulakować xD lego na vitę się ściąga <3 Edytowane 31 lipca 201311 l przez Yakubu
Opublikowano 31 lipca 201311 l Niby fajnie, ale jak Sony zacznie płacić kary za takie wtopy, to może się negatywnie odbić w przyszłości na zawartości plusa. Podejrzewam, że jutro ktoś robotę i tak straci.
Opublikowano 31 lipca 201311 l Sony dogada się z Take2/2K na pewno i odda standardową prowizję, ale jeśli to wpadka, to ktoś pewnie w Plusie poleci. Oby nie odbiło się to na jakości tej usługi...
Opublikowano 31 lipca 201311 l wcześniej do plusa za darmo wpadły przez przypadek między innymi jak and daxter i gotham city impostor i póki co żadnej afery nie było. usługa też na tym nie ucierpiała
Opublikowano 31 lipca 201311 l Masakra - NFS: MW waży tylko 4GB ale jest też łatka... 2060 MB xD DLC Ci się ściąga przy okazji, żebyś kupując je, pobrał 100/200 KB
Opublikowano 31 lipca 201311 l Sam nie wiem dlaczego te gry tak wolno się ściągają na uj mi szybki internet jak Sony dało ciała. I jak tu się nie cieszyć na płatny online może wtedy usługa będzie na poziomie ?
Opublikowano 31 lipca 201311 l Przez te NBA to pewnie cebula rasa zapchała serwery, ale dobrym sposobem jest wstrzymanie pobieranie i wznowienie, po czym obserwowanie czy jest na "szybkim serwerze", i jeśli nie to powtórzyć.
Opublikowano 31 lipca 201311 l Mi się MW pobrało w jakieś 20 minut - ostatnie 3% za to strasznie zamulały że musiałem tak jak Mendrek mówi zatrzymać i włączyć pobieranie jeszcze raz. Patch też już się instaluje. Bardzo szybko się pobrał.
Opublikowano 31 lipca 201311 l A jak teraz wstrzymam ściąganie NBA i wznowię jutro to Sony może jakoś zablokować mi ściąganie ?
Opublikowano 31 lipca 201311 l błąd z NBA wynikł z tego, że dla UAE miała być zamieniona zamiast Spec Ops, dali dla całego EU...miło
Opublikowano 31 lipca 201311 l A jak teraz wstrzymam ściąganie NBA i wznowię jutro to Sony może jakoś zablokować mi ściąganie ? Nie może. Co masz na liście pobierania - jest Twoje (póki masz plusa w przypadku NBA)
Opublikowano 31 lipca 201311 l Masakra - NFS: MW waży tylko 4GB ale jest też łatka... 2060 MB xD dobrze wiedziec ze czeka jeszcze latka do pobierania btw. byly lepsze przypadki pay day wazy cos 3gb a latka tez ponad dwa giga wynosila, albo na odwrot te wartosci bo nie pamietam juz dokladnie
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Masakra - NFS: MW waży tylko 4GB ale jest też łatka... 2060 MB xD dobrze wiedziec ze czeka jeszcze latka do pobierania btw. byly lepsze przypadki pay day wazy cos 3gb a latka tez ponad dwa giga wynosila, albo na odwrot te wartosci bo nie pamietam juz dokladnie Właśnie łatki ważą więcej niż sam Payday dla tego niezła beka z tym jest. Ogólnie to mogliby wsadzić te patche razem z instalką jak już dodają te gry do Plusa, bo ściąganie łatek i tak już jest upośledzone na tej konsoli. Tak trudno dodać opcje "pobieraj w tle"?
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l dokładnie, strasznie mnie to wkurza, dlatego wszystkie łatki pobierają mi się w automatycznej aktualizacji w nocy bo w innym wypadku nie chce mi się czekać
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l Ostatnio odkryłem że łatki da się chyba ściągać w tle. Jak anulowałem automatyczną aktualizację pojawiły mi się jakieś dwa pliki do ściągnięcia. Były to chyba łatki do GOW:A i LBP, ściągnęło mi je, zainstalowałem i wszystko śmigało. Już kiedyś się dziwiłem że miałem jakieś pliki do gier, które wzięły się nie wiadomo skąd, ale przy instalacji wyskakiwał błąd.
Opublikowano 1 sierpnia 201311 l No oczywiście, że tak można ale 1) musisz mieć do tego Plusa 2) musisz najpierw ustawić auto aktualizację, czekać do ustalonej godziny a później ją anulować, co się zupłenie mija z celem. Działa wam ten NFS? Bo mi zalicza zwiechę przy logu tych złodzieji. W pizdu, jeszcze tą durną łatkę sciągnąłem, ja pyer.dole. P.S: We wrześniu na bank dadzą jakiegoś FPS'a bo dawno nie było. Obstawiam KZ3 albo któregoś CoD'a.