Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Taa, już to widzę. Kogoś za bardzo wyobraźnia poniosła. Edytowane 15 sierpnia 201311 l przez DonSterydo
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Co nie eliminuje faktu, że jedna z tych gier rzeczywiście może być Grą Miesiąca. Wolałbym RM od Metro...
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Tak, gry mają 3 miesiące max i trafią do plusa. Kogoś chyba posrało ostro. Jak już to może wpaść RM, ale na grida czy o zgrozo Metro bym nie liczył.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Chociaż z drugiej strony to, że są nowsze raczej nie ma większego znaczenia w przypadku, gdy Remember Me i Grid 2 były komercyjną porażką.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Mogli już iść po całości i dopisać The Last of Us i Killzone Mercenary. A co, jak się bawić to się bawić Europejski Plus jest świetny, ale nie aż tak. Edytowane 15 sierpnia 201311 l przez SzczurekPB
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l TLOU nie było przecenione, więc nawet nie ma co rozmawiać o trafieniu tej gry do Plusa.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Powiem tak, już kilka miesięcy dostaliśmy naprawde grubych. Mamy gamescom, więc nie zdziwiłbym sie w cale, jakby takie gry wpadły.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l Powiem tak, już kilka miesięcy dostaliśmy naprawde grubych. Mamy gamescom, więc nie zdziwiłbym sie w cale, jakby takie gry wpadły. No jedna gra z tej listy to rozumiem, ale żeby trzy grube tytuły, plus jeden na vitę?! Nawet Sony takiego Caritasu by nie odwaliło.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l nie ma szans xD Tyle w temacie. Z innej beczki. Ciekawe czy wrzuca Castlevanie LoS w okolicach grudnia/stycznia z okazji nadchodzacej czesci drugiej. Chcialbym.
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l nie badzmy az tak naiwni, jeszcze wszystko w jednym miesiacu bedzie dmc
Opublikowano 15 sierpnia 201311 l nie ma szans xD Tyle w temacie. Z innej beczki. Ciekawe czy wrzuca Castlevanie LoS w okolicach grudnia/stycznia z okazji nadchodzacej czesci drugiej. Chcialbym. Biorąc pod uwagę, że Konami planuje wydaćzbiorcze wydanie w październiku razem z demkiem LoS2 i MoF HD - wątpię, bo bym im sprzedaż uciekła. Chyba, że zaraz przed premierą gry, ale wtedy może im czasu braknąć. Co do listy z Hiszpanii - nie wiem dlaczego nikt tam nie wpisał GTA V albo innego hitu
Opublikowano 16 sierpnia 201311 l Ja bym przygarnal jakiegos jrpg - z tego co pamietam, nigdy wczesniej nie dawali nic z tego gatunku, a ludzie raczej o to prosza. Moze Tales of Graces F?
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l W nowym miesiącu będzie DmC lub stacjonarny Rayman Origins. Wspomnicie moje słowa.
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Ja bym wolał jakiegoś "kilera" by porządnie zachęcić ludzi do wykupienia PS+.
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Myślę, że już nikogo specjalnie nie muszą zachęcać do wykupienia Plusa. Kilerów było już zatrzęsienie, kolejne w drodze - norma w PS+
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l Ja bym wolał jakiegoś "kilera" by porządnie zachęcić ludzi do wykupienia PS+. jak dotychczasowe gry nie zachecily ciebie do kupna plusa to lepiej sprzedaj ps3
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l No mnie nie zachęciły do plusa, bo je ograłem. Natomiast GOTG i Beyond trzeba jeszcze ograć na tym szrocie.
Opublikowano 17 sierpnia 201311 l O ile wiem, ta gra ma przydatny poradnik w formie książki, więc nie wiem czy jest w ogóle szansa na cyfrowe Ni no Kuni, a co dopiero w Plusie. Grida 2 myślę że spokojnie dadzą, jego już dodają do kart graficznych o ilę się nie mylę