Skocz do zawartości

Twisted Metal

Featured Replies

• Odpowiedzi 149
  • Wyświetleń 21 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Nie interesuje mnie ta gierka, ale czytajac wasze wypowiedzi ciesze sie, ze TM daje rade - przekonalo mnie to, ze Jaffe jednak umie jeszcze robic gry, bo od wielu lat tylko pierdzielil od rzeczy

• Do ludzi narzekających, co oczekiwaliście od TM? : D Co do online, to tak jak pisałem wcześniej, nie mam żadnych problemów.

• Dla mnie to też must have. Biore w dniu premiery i mam wielką nadzieję, że gra będzie równie dobra co TM2 i Black...Że wciągnie mnie znów tak samo.

Opublikowano

Na czym w tej grze polega tryb rozgrywki dla jednego gracza ?

Opublikowano

Na czym w tej grze polega tryb rozgrywki dla jednego gracza ?

Twój post tylko potwierdza, że ten gatunek gier umarł.

Tryb dla jednego gracza polega na rozwaleniu innych przeciwników poruszających się po arenie/mieście. Do tego dojdą pewnie jakieś wariacje jak np. ochrona jakiegoś obiektu. Praktycznie to samo co w multi tylko z botami, fabułą i cutscenkami.

Nowy Twisted Metal wygląda tak samo jak 10 lat temu. Dostajemy jedynie lepszą grafikę i multiplayer. Ta gra ma zbyt specyficzny klimat aby dotarła do szerszego grona graczy. To co podobało się ludziom wtedy, niekoniecznie musi podobać się dzisiaj.

Edytowane przez rkBrain

Opublikowano

A no właśnie, ta gra bardziej jest nastawiona na multi, ewentualnie walkę z botami. No chyba, że wymyślą jakis lepszy tryb single.

• 7 miesięcy temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ok pierwszy trailer/gameplay który mi się podoba z TM. Może dlatego, że wygląda jak skrzyżowanie z Transformersami ;p tylko graficznie słabiutkooo.

Opublikowano

Oprawa do tej rzeźni jest wystarczająca, poza tym Twisted Metal nigdy na żadnej platformie nie było wyznacznikiem jakości wizualnej.

Opublikowano

Oby nie położyli nacisku na te Transformersy, bo to może zepsuć grę.

Zwyrodnialec, TM: Black jak na swoje czasy było piękne, ale reszta - prawda - nigdy nie powalała.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Ale zadyma ale konkret w końcu jak dla mnie:

Tylko nie kumam czy wszystkie pojazdy będą się mogły transformować czy tylko Sweet Tooth?

Opublikowano

Ta walka robotów jak z Transów. xD Trochę mało podatne na zniszczenia jest środowisko.

Opublikowano

Tylko nie kumam czy wszystkie pojazdy będą się mogły transformować czy tylko Sweet Tooth?

Tylko Sweet Tooth będzie mógł transformować i lecieć.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Nie mogę się przekonać do tej części. :/ Jakaś taka dziwna jest, też macie to wrażenie? Te roboty psują jakoś klimat gry.

• 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Coś TM nie cieszy się u nas zbyt dużym zainteresowaniem (a premiera już 17 lutego) :huh:

Ale może zmieni się to po premierze dema (multiplayer), które wyląduje już podczas nadchodzącej aktualizacji PSS ;)

źródło

Opublikowano

Bo Twisted Metal jest znany glównie w USA. W Europie jest mało popularny.

Ale demo chętnie sprawdzę ;)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

Dla mnie jest to must have, ale boję się że będzie zbyt randomowa, zobaczymy jak to będzie na demówce wyglądało.

Opublikowano

Dla mnie to też must have. Biore w dniu premiery i mam wielką nadzieję, że gra będzie równie dobra co TM2 i Black...Że wciągnie mnie znów tak samo.