Dahaka 1 878 Opublikowano 25 grudnia 2011 Opublikowano 25 grudnia 2011 No leci leci, ale nadal nie na tyle szybko aby można było przewinąć to szybko bez irytowania się. No cóż, muszę się jakoś przyzwyczaić. Cytuj
mateuszu4 0 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Chciałbym się spytać o jedną rzecz, bo ostatnio na necie przeczytałem że nintendo wypuściło kanał który naprawia błędy w nowej zeldzie i chciałbym sie spytać co to za błędy. w jednym artykule przeczytałem ze pod koniec gry są do wyboru trzy misje w dowolnej kolejności i jeśli się weźmie pustynię jako pierwszą to blokują się wtedy dwa pozostałe. Czy to prawda ? Cytuj
mateuszu4 0 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Sorki.Tak mi się wydawało że gdzieś to widziałem ale gdzieś też widziałęm że jest coś takiego że jak się weźmie pierwszą pustynię to się reszta blokuje, a tu ragus napisał żeby pustyni nie robić jako ostatniej więc jak to jest w końcu ?? http://stacjakultura.pl/6,30,25029,Paskudny_bug_w_Skyward_Sword,artykul.html tu widziałem coś takiego to wreszcie jaki jest ten bug ?? Cytuj
Pious 8 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Nie rób pustyni na start w tym queście i tyle. Jeśli zrobisz to w Wii Channels w sklepie masz ratunkowy kanał. Tyle w temacie. Cytuj
Dahaka 1 878 Opublikowano 27 grudnia 2011 Opublikowano 27 grudnia 2011 Nie rób pustyni na start w tym queście i tyle. Jeśli zrobisz to w Wii Channels w sklepie masz ratunkowy kanał. Tyle w temacie. Na start? Wcześniej ktoś napisał, żeby nie robić jej na końcu... To jak ma być w końcu? Cytuj
mateuszu4 0 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 No właśnie Ragus napisał żeby pustyni nie robić na koniec, więc jak to jest ? Cytuj
mateuszu4 0 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 A tak na marginesie ile razy udało się Wam przeciąć tego bambusa na wysepce?? Cytuj
Pious 8 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 A tak na marginesie ile razy udało się Wam przeciąć tego bambusa na wysepce?? 33 razy. Pustynia nie może być zrobiona na początku, bo wymaga to dialogu z tym Goronem w jaskini i aktywuje się glitch. Zresztą jest już kanał, który to naprawia, więc można robić jak się chce. Cytuj
S_600 252 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 Ładuje miecz (wiilot w górę) i nakur....iasz w pionie. Udało mi się 67 cięć zrobić Cytuj
mateuszu4 0 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 To czyli trzeba zrobć misję na pustyni na końcu tak ?? Sorki że tak drążę ten temat ale nie mam neta na wii i nie chce zrobićżadnego błędu Cytuj
Pious 8 Opublikowano 28 grudnia 2011 Opublikowano 28 grudnia 2011 Nie, nie wolno zrobić jej na początku. Cytuj
mateuszu4 0 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Chciałbym się spytać o te questy o których była mowa wcześniej, czyli o rozwożenie zupy i ratowanie zaginionego dziecka gdzie one są (te questy) ? Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 30 grudnia 2011 Opublikowano 30 grudnia 2011 Pierwszy jest na Pumpkin Island, tylko, że najpierw musisz strącić duży żyrandol ^_^, byś mógł zacząć rozwozić zupę. Drugi w Skylof'cie, i Ci sam wyskoczy, jego nie da się pominąć (o ile o ten Ci chodzi)... Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 (edytowane) Ten quest rozpoczyna się u Berniego czyli gościa który non toper miesza w kotle i ma dzieciaka na plecach. Edytowane 31 grudnia 2011 przez chrno-x Cytuj
mateuszu4 0 Opublikowano 31 grudnia 2011 Opublikowano 31 grudnia 2011 Ej Panowie a jak można podłączyć do Wii internet ?? Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 3 stycznia 2012 Opublikowano 3 stycznia 2012 Nic nie musisz podłączać ,wystarczy,że masz router(najlepiej położyć go blisko konsoli),a jeżeli chcesz podłączyć się przewodowo,to musisz podpiąć LAN adaptora do kompa,czy też router-a ,no i pogrzebać w ustawieniach(settings). Cytuj
mateuszu4 0 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Ile czasu zajęło wam przejście gry ?? Pochwalcie się Cytuj
darkgamer 43 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Cóż,trochę mniej niż w przypadku Twilight princess (tam 60 godzin),a mianowicie ok 50 godzin,z tym,że grałem powoli, chłonąłem tą opowieść jak zaczarowany,zresztą zawsze tak robię jak gram w Zelde. Cytuj
Pious 8 Opublikowano 20 stycznia 2012 Opublikowano 20 stycznia 2012 Mi jakoś 42h chyba, a 100% z Hero's Mode w sumie jakoś 70h. Cytuj
mateuszu4 0 Opublikowano 21 stycznia 2012 Opublikowano 21 stycznia 2012 Mi Twilight Princess zajęło 35 h, a Skyward Sword jeszcze gram Narazie 3 świątynia i 12 godzin. Cytuj
django 549 Opublikowano 22 stycznia 2012 Autor Opublikowano 22 stycznia 2012 Backtracking w tej grze jest tragiczny. Okej, mam wrocic do lasu. Spoko, da rade. Shadow Realms, ok, super, podoba mi sie. O, troche nowego terenu. A pozniej? Mam isc znowu do lochu na sam dol. ZNOWU znalezc klucz i walczyc z bossem? Kogos chyba po(pipi)alo zdrowo. Podobne akcje niby zawsze byly, ale jako klamry gdzie pod koniec gry znowu odwiedzialismy poczatkowy teren ktory skrywal jakas tajemnice. Takie cos? Niewybaczalne. Cytuj
saptis 620 Opublikowano 22 stycznia 2012 Opublikowano 22 stycznia 2012 (edytowane) Niestety, ale w Zeldzie takie rzeczy to norma i nikt rowniez w reckach nie widzi w tym nic zlego, a inne gry sa za to krytykowane. Po raz drugi walczylem w Ghirahimem i znowu walka byla po prostu slaba. Co jak co, ale Zelda zawsze miala fajnych bossow, ktorych najpierw trzeba bylo wyczaic zeby pozniej trafic w ich slaby punkt. Tutaj dwa razy byla po prostu lipa i tyle, bardzo lubie ta serie, ale ten boss w ogole mi nie pasuje do tej gry. Edytowane 22 stycznia 2012 przez saptis Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi