Oldboy 984 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-zelda-skyward/715139 Gampley z tego co jeszcze nie widzieliśmy. Szykują się spore zmiany ...Jaram się ! :potter: Edytowane 9 czerwca 2011 przez Bushisan Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 9 czerwca 2011 Opublikowano 9 czerwca 2011 Nie tylko Ty, bo ta Zelda prezentuje się jeszcze ciekawiej niż rok temu, - ale to było do przewidzenia... Niech tylko pojawią się pre-ordery z dodatkowym padzikiem i zamawiam . Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 17 sierpnia 2011 Opublikowano 17 sierpnia 2011 (edytowane) Oficjalnie premiera 18 listopada 2011 Yeah ! ...choć wolałbym na święta bo nie wiem szczerze za która grę się brać, tyle tego wychodzi Edytowane 17 sierpnia 2011 przez Bushisan Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 No i wykrakałem. Teraz tylko trzeba poczekać, aż pre-ordery pojawią się w sklepach i można zamawiać... http://uk.wii.ign.com/articles/119/1191301p1.html Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Jako fan stwierdzam ----> Must Have a, że nie posiadam jeszcze motion'a to wezmę z chęcią wersję z nim i OST Cytuj
C-Boy 51 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Opublikowano 30 sierpnia 2011 Do Want. Preorder z thehut tak ładnie się do mnie uśmiecha, że nie wiem ile jeszcze wytrzymam Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 1 września 2011 Opublikowano 1 września 2011 A można wiedzieć, gdzie składałeś zamówienie? Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 13 września 2011 Opublikowano 13 września 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7YgfOpjd8AE&feature=player_embedded Ciekawie się zapowiada Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 14 września 2011 Opublikowano 14 września 2011 (edytowane) A można wiedzieć, gdzie składałeś zamówienie? P-chan składaj pre order na bundle'a w Ultimie bo mają na sprzedaż i to po przystępnej cenie, ja właśnie dzisiaj swój pre-order złożyłem(fakt że miałem całą kasę odkładać na kurs prawka ale no cholera czekałem na tą Zeldę 5 lat to raz mi można chyba odpuścić) wiem że się nie zawiodę, bardzo emanuje tutaj energia z mojego kochanego Wind Wakera, ahhh no totalny must have! http://www.gametrailers.com/video/tgs-11-zelda-skyward/720649 Edytowane 14 września 2011 przez chrno-x Cytuj
saptis 620 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 (edytowane) Wlasnie zlozylem zamowienie na edycje z kontrolerem - i tak musze go kupic, a ten zestaw to swietna okazja. Kontroler jest zloty i ma bardzo fajny motyw, do tego jest tam jeszcze soundtrack, a wszystko jest zapakowane w ladne pudelko. Pierwsza gra jaka kupilem na Wii byla Zelda: Twilight Princess, dla mnie kolejna czesc to must-have, zreszta The Legend Of Zelda: Skyward Sword to niestety ostatnia wielka gra na Wii. Troche szkoda, ze Nintendo nie wydalo na 25-lecie Zeldy jakiegos fajnego zestawu w stylu Super Mario All-Stars. Edytowane 4 października 2011 przez saptis Cytuj
S_600 252 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 właśnie, gdzie składaliście zamówienie na tego bundla i za ile? ;] Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 4 października 2011 Opublikowano 4 października 2011 W Ultimie jest i zwykła wersja i limitowana Cytuj
Fryderyk B 0 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 (edytowane) Również ultima, wersja z willotem za 256.40 zł. Edytowane 8 października 2011 przez Fryderyk B Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 W końcu wyjdzie gra, dla której warto kupić Wii... Cytuj
saptis 620 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 (edytowane) Juz dawno wyszly gry dla ktorych warto kupic Wii: Zelda: Twilight Princess, Super Mario Galaxy 1 i 2, Metroid Prime Trilogy, New Super Mario Bros. Wii i inne. Zelda: Skyward Sword to ostatnia wielka gra na Wii, jesli ktos jeszcze go nie ma to wlasnie teraz jest dobra okazja zeby kupic ta konsole - wychodzi nowa Zelda, a poza tym jest jeszcze kilka swietnych gier. Kto wie moze bedzie nawet jakis specjalny zestaw konsola + Zelda: Skyward Sword, niestety na premiere jeszcze nic nie zapowiedzieli, ale moze za jakis czas sie pojawi. Edytowane 8 października 2011 przez saptis 1 Cytuj
Hum 3 699 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 Zelde TP, Metroidy zaliczyłem już dawno temu na GC, Mario do mnie zupełnie nie przemawia... Lecz dla nowej zeldy jestem skłonny wydać troszkę pieniędzy, tymbardziej, że uzywane Wii wcale drogie nie jest. Tymczasem pora na powrót do Gyrosów. Cytuj
chrno-x 901 Opublikowano 8 października 2011 Opublikowano 8 października 2011 No na pewno zwłaszcza pewnie przeszedłeś Corruption na GaCka no nie ;p Wii to nie tylko Nintendowskie pozycje : Silent Hill: Shattered Memories, Sin & Punishment 2, Monster Hunter Tri, No More Heroes dwie części, Zack & Wiki, Muramasa, Fragile, Another Code R i mogę tak wymieniać i wymieniać. Kwestia tego czy zna się daną platformę czy pieprzy się tylko to co się usłyszało od innych lub w tandetnych magazynach serwisach. Zresztą Zelda SS to nie ostatni wielki tytuł: The Last Story od Sakaguchiego, Pandora's Tower, niedawno wydane Xenoblade, Kirby Adventure's Wii, Dragon Quest X. A kto wie może i jeszcze wydadzą na zachód prawdziwy remake Fatal Frame II: Crimnson Butterfly który jest w produkcji. 3 Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 21 października 2011 Opublikowano 21 października 2011 To się nazywa okładka. Edge dał dyszkę. Official Nintendo Magazine 98%. Są też nowe filmiki. Nie polecam trailera bo pokazuje mnóstwo fajnych akcji które lepiej odkryć samemu. Jeszcze nie cały miesiąc i gramy. Fajnie że jest tu tylu fanów serii. Co do Wii to jeszcze nie posiadam bo priorytet miały u mnie ps360, ale właśnie dla Zeldy zakupię i mam zamiar zapoznać się z hitami które tu wymieniliście. No i jeszcze The Last Story, od dawna się na to napalam. 2 Cytuj
ogqozo 6 544 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 DYCHA W EDGE'U DZI'WKO Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 22 października 2011 Opublikowano 22 października 2011 (edytowane) Ja i tak nie spodziewam się innej średniej jak 10, tylko zastanawia mnie to czy przebije na gamerankings Mario Galaxy i Zelde OoT ? Edytowane 22 października 2011 przez Bushisan Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 (edytowane) Game Informer również sypnął oceną dziesięć na dziesięć. Edytowane 4 listopada 2011 przez ragus Cytuj
Velius 5 704 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Takie glupie pytanie,skyward sword jest jakos powiazany fabularnie z poprzednimi zeldami? Jedyne w co gralem to phantom hourglass na DS i nie wiem czy moge zagrac w to z marszu czy powinieniem przejsc ktoras poprzednia zanim zabiore sie za skywarda. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 (edytowane) Śmiało możesz walić, nawet do góry nogami Czy to zaczniesz od SS,OoT czy WW nie ma różnicy ale warto a nawet trzeba zaznajomić się z każdą, która ujrzała światło dzienne. Edytowane 5 listopada 2011 przez Bushisan Cytuj
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 listopada 2011 Opublikowano 5 listopada 2011 Takie glupie pytanie,skyward sword jest jakos powiazany fabularnie z poprzednimi zeldami? Jedyne w co gralem to phantom hourglass na DS i nie wiem czy moge zagrac w to z marszu czy powinieniem przejsc ktoras poprzednia zanim zabiore sie za skywarda. Nawiązania fabularne wprawdzie się pojawiają, ale to głównie w formie drobnych nawiązań do kultowej Okaryny Czasy (Hero of Time, wtajemniczenie więdzą co mam na myśli). Warto jednak zagrać, żebyś zaznajomił się z gameplay''em ale nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś zaczął od Skyward Sword. Miyamoto chyba nie rzucał słów na wiatr twierdząc, że będzie to najlepsza Zelda... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi