Skocz do zawartości

Mortal Kombat 9

sprite

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te obrażenia pewnie szybko się znudzą, prawdopodobnie nie są jakoś specjalnie zaawansowane i w każdej walce zawodnicy będą podobnie zdewastowani, już teraz to zaobserwowałem.

Opublikowano

Mam nadzieje że czas na posadzenie fatala w finalne wersji będzie odpowiednio krótszy niż w tym filmiku.

Nie sądzę. Oprócz wyjadaczy, którzy zjedli zęby na MK1-3, producenci chcą też chyba łyknąć nowych graczy (w tym casuali). Nie zdziwiłbym się też opcji "one button fatality" ;)

Opublikowano (edytowane)

No dokładnie powinna wyjść kosteczka jak w filmie RE. Mam nadzieję, że to poprawią bo kiepsko to wygląda.

Jeszcze nigdy nie oglądałem fatali na yt przed zrobieniem ich heh.

Edytowane przez SłupekPL
Opublikowano

Tak trochę z innej beczki.

Jakby ktoś chciał umilić sobie czas w oczekiwaniu na tego Mortala to zapraszam do składki (w odpowiednim temacie) na MK2 z psstore ;].

Ja juz posiadam od jakiegos czasu, chetnie pogram w oczekiwaniu na nowa czesc.

Opublikowano

Wszystko OK, ale animacje ciosów są ciągle sztuczne i kiepsko wykonane (od 8 lat trenuje Kick Boxing więc coś na ten temat wiem), daleko pod tym względem takiemu MK do Tekkena. Grafika też raczej nie zachwyca.

Opublikowano

to jest fatality shreddera z rzułfi nindża

swoją droga to mogli by lepiej zrobić to gdzie zamraża nogi i wyrywa korpus, bo widać jak totlanie nieralistycznie ciało obraca mu sie w ręce (najpierw je trzyma twarzą w twarz po wyrwaniu a potem czarodziejsko odwraca sie plecami, dziwnie to wygląda)

tak czy siak mogli by zrobić że po wyrwaniu korpusu trzyma go sekundke i patrzy w oczy, a drugą ręką twoży na ziemi ostry "sopel" lodu (mniejwiecej do pasa) , i po tej chwili patrzenia bierze zamach przez głowe i nadziewa ten urwany korpus na "sopel"

cos tego typu

subzeroq.jpg

Opublikowano

Hehe, Yano. Słuszna wizualizacja ;)

I fakt, jakość zaprezentowanych do tej porty fatali to - moim zdaniem - takie 6,5 na 10. Tzn. nie są złe, ale cała reszta nowego MK podoba mi się zdecydowanie bardziej.

Opublikowano

Szkoda że fatal Kung Lao wzięty z Shaolin Monks straszy wykoaniem w jednym momencie. Ten materiał z przodu przyczepiony do pasa (nie wiem jak to się nazywa), opada na wirujący kapelusz, przenika przez niego i jest cały. Może to poprawią, bo razi w oczy.