Gość kufir Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Te obrażenia pewnie szybko się znudzą, prawdopodobnie nie są jakoś specjalnie zaawansowane i w każdej walce zawodnicy będą podobnie zdewastowani, już teraz to zaobserwowałem. Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 (edytowane) http://www.gametrailers.com/video/pax-10-mortal-kombat/704071 PAX 10: Tag-Team Walkthrough (Cam) Edytowane 5 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 września 2010 Autor Opublikowano 5 września 2010 Tag-Team Battle w nowym MK to będzie po prostu miazga. Atak serca po obejrzeniu tego filmiku gwarantowany . Szkoda jedynie, że jeszcze tyle czasu do premiery...ahh Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Ten sam fatal, ale w lepszej jakości, tym razem na Scorpionie. :] http://www.youtube.com/watch?v=iJHfMJDvmzs Mam nadzieje że czas na posadzenie fatala w finalne wersji będzie odpowiednio krótszy niż w tym filmiku. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Mam nadzieje że czas na posadzenie fatala w finalne wersji będzie odpowiednio krótszy niż w tym filmiku. Nie sądzę. Oprócz wyjadaczy, którzy zjedli zęby na MK1-3, producenci chcą też chyba łyknąć nowych graczy (w tym casuali). Nie zdziwiłbym się też opcji "one button fatality" Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 http://www.gametrailers.com/video/pax-10-mortal-kombat/704071 PAX 10: Tag-Team Walkthrough (Cam) po prostu kosmos. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Fatality Night Wolfa, takie sobie. Cytuj
Tiny 60 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 (edytowane) Drugi Fatal Cyrax'a. MOC! Edytowane 5 września 2010 przez Tiny Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Trochę dziwnie to wygląda, leci siatka a rozcina go na kilka kawałków. Jak narazie to Sub-zero i Scorpion mają najlepsze fatale, no i Kung Lao. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 bardzo dziwnie to wygląda, powinno go pociąć w kostke jak w resident evil jeden (film) w korytarzu z laserami Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Tak patrzę na te fatale do tej pory zaprezentowane i chyba mimo wszystko nic nie przebije cięcia Kung Lao z Shaolin Monks, jeszcze Sub- Zero ze swoim daje radę, gdzie tekst "ale urwał!" pasuje idealnie. http://www.youtube.com/watch?v=Zz_vrbUCCvg Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 (edytowane) No dokładnie powinna wyjść kosteczka jak w filmie RE. Mam nadzieję, że to poprawią bo kiepsko to wygląda. Jeszcze nigdy nie oglądałem fatali na yt przed zrobieniem ich heh. Edytowane 5 września 2010 przez SłupekPL Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 (edytowane) Spora lista fatali, są i nowe jak drugi fatal Sub-Zero. http://www.youtube.com/watch?v=26On1WBeABs Edytowane 5 września 2010 przez Zwyrodnialec Cytuj
Słupek 2 143 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Tak trochę z innej beczki. Jakby ktoś chciał umilić sobie czas w oczekiwaniu na tego Mortala to zapraszam do składki (w odpowiednim temacie) na MK2 z psstore ;]. Cytuj
sprite 1 787 Opublikowano 5 września 2010 Autor Opublikowano 5 września 2010 Fatality Sub-Zero jak wyrywa kręgosłup wymiata Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 5 września 2010 Opublikowano 5 września 2010 Tak trochę z innej beczki. Jakby ktoś chciał umilić sobie czas w oczekiwaniu na tego Mortala to zapraszam do składki (w odpowiednim temacie) na MK2 z psstore ;]. Ja juz posiadam od jakiegos czasu, chetnie pogram w oczekiwaniu na nowa czesc. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Fatality Sectora. :] Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Wiecie co podoba mi się w tym MK najbardziej? Areny! Niektóre z nich są kapitalne po prostu. Na YT poniewiera się filmik, na którym walka toczy się w trakcie ulewnego deszczu. Miodzio. Cytuj
Gość kufir Opublikowano 6 września 2010 Opublikowano 6 września 2010 Wszystko OK, ale animacje ciosów są ciągle sztuczne i kiepsko wykonane (od 8 lat trenuje Kick Boxing więc coś na ten temat wiem), daleko pod tym względem takiemu MK do Tekkena. Grafika też raczej nie zachwyca. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Szkoda, że nie zmodyfikowali tego fatala z Deception dla Sub-Zero i byłby zdecydowanie najlepszy. http://www.youtube.com/watch?v=J3ixAML6aHQ Modyfikacja miałaby oczywiście polegać na tym, że głowę miażdży butem. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 to jest fatality shreddera z rzułfi nindża swoją droga to mogli by lepiej zrobić to gdzie zamraża nogi i wyrywa korpus, bo widać jak totlanie nieralistycznie ciało obraca mu sie w ręce (najpierw je trzyma twarzą w twarz po wyrwaniu a potem czarodziejsko odwraca sie plecami, dziwnie to wygląda) tak czy siak mogli by zrobić że po wyrwaniu korpusu trzyma go sekundke i patrzy w oczy, a drugą ręką twoży na ziemi ostry "sopel" lodu (mniejwiecej do pasa) , i po tej chwili patrzenia bierze zamach przez głowe i nadziewa ten urwany korpus na "sopel" cos tego typu Cytuj
Amer 1 371 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Hehe, Yano. Słuszna wizualizacja I fakt, jakość zaprezentowanych do tej porty fatali to - moim zdaniem - takie 6,5 na 10. Tzn. nie są złe, ale cała reszta nowego MK podoba mi się zdecydowanie bardziej. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Jak dla mnie fatality są na najwyższym poziomie i chyba tylko MK2 może się pochwalić tak dobrymi. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 Szkoda że fatal Kung Lao wzięty z Shaolin Monks straszy wykoaniem w jednym momencie. Ten materiał z przodu przyczepiony do pasa (nie wiem jak to się nazywa), opada na wirujący kapelusz, przenika przez niego i jest cały. Może to poprawią, bo razi w oczy. Cytuj
Zwyrodnialec 1 715 Opublikowano 7 września 2010 Opublikowano 7 września 2010 W Neo Plus w wywiadzie z Boonem było pytanie o Noob Saibota i Boon powiedział, że są duże szanse, że ta postać się pojawi. Oby tak się stało. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi