Skocz do zawartości

Mortal Kombat 9

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 181,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Gość Orzeszek87
    Gość Orzeszek87

dla MNIE POMYSŁ ZA(pipi)ISTY! czekam na Jasona z piątku 13-tego   edit: rozumiem że nie mozna miec własnego zdania skoro lecą mi minusiki :* edit 2: :*

• To nie graj ...

• Zwyrodnialec
    Zwyrodnialec

Żeby była możliwość blokowania postaci przy fatalu (jak w Deception i Shaolin Monks), tak by się nie ruszał w trakcie wklepywania sekwencji.

Opublikowano
  • Autor

Mnie za to strasznie ciekawi jak trudne będą kombos challenge w nowym MK. Te z MK vs DC Universe były hardkorowe, choć muszę przyznać, że udało mi się zaliczyć większość. Ale ile przy tym nerwów było haha :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Fatal to fake, a szkoda, bo wygląda rewelacyjnie.

Goro i Jade potwierdzeni.

http://mortal-kombat.prv.pl/

Są skany, ale słaba jakość.

http://au.gamespot.com/ps3/action/mortalkombat9/show_msgs.php?topic_id=m-1-57743786&pid=961031&tag=topics;title

Edytowane przez Square

Opublikowano

Rain zebrał najwięcej głosów i akurat jego w DLC chcę zobaczyć.

Bio Mileeny, przy okazji jej drugi fatal.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Zwyrol Ty chyba znasz wszystkie fatale na pamięć nie grając jeszcze hehe.

Nie zdziwiłbym się, że włącznie z kombinacjami ;p.

Opublikowano

No jak nie zmienią kombinacji klasycznych fatality, to znam. :turned:

Boon na twitterze napisał Kratos Fatality = N.A.S.T.Y.

Opublikowano

Tak będzie wyglądać okładka. Sub-Zero dziwnie wyszedł, jak Megaman. :potter:

MK9_PS3.jpg

Opublikowano

czy to nie jest amerykanska okladka? bo wydaje sie ze w ameryknskim stylu jest zrobiona, nasrane postaci i obrazków, zwykle w eutropie idzie sie troche abrdziej w strone minimalizmu, i ja bym wolal wlasnie sam napis i logo na czarnym tle

Opublikowano

czy to nie jest amerykanska okladka? bo wydaje sie ze w ameryknskim stylu jest zrobiona, nasrane postaci i obrazków, zwykle w eutropie idzie sie troche abrdziej w strone minimalizmu, i ja bym wolal wlasnie sam napis i logo na czarnym tle

Po ESRB widać, że to USA. Jest szansa na samego smoka, bo dokładnie taka okładka była wcześniej na różnych witrynach.

Opublikowano

Bez przesady, nie jest przecież taka zła. Chociaż wolałbym jedynie uwypuklonego smoka. Na symbol restartu serii bardzo fajnie mogłoby się to prezentować.

Opublikowano
  • Autor

Okładka nie jest całkiem taka zła. Ale i tak to nie ma znaczenia, bo gierka będzie wymiatać :potter:

Opublikowano

Bez przesady, nie jest przecież taka zła. Chociaż wolałbym jedynie uwypuklonego smoka. Na symbol restartu serii bardzo fajnie mogłoby się to prezentować.

Restart tylko z nazwy, bo przecież historia jest kontynuowana po Armageddon.

Jak już było wcześniej pisane, to okładka wersji amerykańskiej (dobra jest, tylko Sub-Zero od boku śmiesznie wygląda jak Megaman, czy inny chuj), Europa dostanie prawdopodobnie coś innego, ale nie sądzę, że zrezygnują z postaci na okładce.

Opublikowano

Szczerze mówiąc to te X-raye bardziej mi się podobają niż fatale które widziałem.

Goro kozak ;].

Opublikowano

Największa ciota z MK1-MK3 (Stryker) też powraca.

stryker1.png

stryker2.png

stryker3.png

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Otóż to. Wujek Kabal. Brakowało mi właśnie niego i Baraki. Mam nadzieje tylko, że fatale u nich, to nie będzie zabawa z przecinaniem (coś za dużo tego). Choć u Baraki, zapewne jeden się takowy trafi.