Tiny 60 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Wydaje mi się że na tym filmiku widać też Jade. Scorpion wykonuje nie niej X Ray'a. Cytuj
Ken Marinaris 374 Opublikowano 28 stycznia 2011 Opublikowano 28 stycznia 2011 Te nowe ninjasy nigdy nie cieszyly sie duza popularnoscia. Kabal powinien wrocic, ale Sindel jest juz zupelnie zbedna Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Wiadomo czy sub zero w wersji human bedzie? Generalnie to daja mi wszystko o czym marzylem od trilogy:D Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 2 lutego 2011 Opublikowano 2 lutego 2011 Chyba chodzi o Smoke'a, bo Sub-Zero zawsze był human. ;] Nie wiadomo, bo jeszcze nawet nie pokazali jak ta postać będzie wyglądać, chociaż ma być w podstawowym składzie. Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Wydawalo mi sie ze Subzero z mk3, byl nazywany human wlasnie. Nie sprzeczam sie, bo to bylo nascie lat temu i moge nie pamietac. I generalnie moje pytanie, czy wiadomo cos o subzero bez maski ;P Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Wiadomo już jak wplotą Kratosa w realia Mortala czy po prostu będzie tylko bił ? Okładka nawet fajna bo mortalowa, ale wolał bym tylko logo ze smokiem. Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Wydawalo mi sie ze Subzero z mk3, byl nazywany human wlasnie. Nie sprzeczam sie, bo to bylo nascie lat temu i moge nie pamietac. I generalnie moje pytanie, czy wiadomo cos o subzero bez maski ;P Biorąc pod uwagę, że Sub-Zero to ten młody, jest szansa, że będzie bez maski w alternatywnym stroju. http://www.g4tv.com/videos/51065/Mortal-Kombat-Hands-On-Preview/ A wyżej wywiad z Boonem i walki w tle, widać m.in. X-Raya Sonyi. 1 1 Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Co masz na mysli piszac 'biorac pod uwage', przeciez to on xD Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 3 lutego 2011 Opublikowano 3 lutego 2011 Obaj na tych screenach to jedna i ta sama postać (młody Sub-Zero) i to właśnie on będzie też w tym nowym MK, dlatego jest szansa, że będzie bez maski (alternatywny strój) tak jak to było w MK3 i Deadly Alliance. Natomiast Sub Zero z MK1 (starszy) to obecnie Noob Saibot i jego powrót również jest prawdopodobny, przynajmniej tak sugerował Boon w wywiadzie. 1 1 Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 Ale to nie jest mlody Sub zero, tylko raczej stary. Byl w MK1 i MK2, a w MK3 sciagnal maske, cala historia. I wiem ze to ta sama postac, bo sam dalem tego screena ;] 1 Cytuj
Zwyrodnialec 1 728 Opublikowano 4 lutego 2011 Opublikowano 4 lutego 2011 To chyba jakaś alternatywna wersja wydarzeń. Właściwie dwóch Sub-Zero. Jeden starszy, drugi młodszy. Obydwoje niebiescy, kontrolujący siłę lodu. Urodzeni w Earthrealm. Młodszy Sub-Zero posiadał wyraźną bliznę na prawym oku, jednak w MK: Deception blizna ta została zlikwidowana. Starszy Sub-Zero pojawił się w pierwszej części smoczej serii po tym jak został zabity przez Scorpiona. Jego młodszy brat zastąpił go już do końca w każdej kolejnej części, a sam starszy brat powrócił w postaci widma z Netherrealm jako Noob Saibot. Młodszy brat opisany został jako młody wojownik wstępujący w szeregi klanu Lin Kuei jako spokojny, żyjący w cieniu starszego brata. Z czasem dorastał i stawał się bardziej silnym, odpowiedzialnym wojownikiem stającym bardziej po ludzkiej stronie. Zmiany te, nie polegały tylko na zmianie siły Sub-Zero i stawania się bardziej mężczyzną, ale także zmieniły jego poglądy, które doprowadziły do opuszczenia klanu Lin Kuei i zerwania wszystkich obowiązujących tam zasad honoru dołączając do buntu przeciwko Shao Kahnowi, stawiając się po stronie Raidena i Liu Kanga. Pokonując Sektora zdobył przywództwo w Lin Kuei i jako wielki mistrz, stał się jeszcze bardziej potężniejszym wojownikiem niż kiedykolwiek wcześniej. Jest niezawodnym sprzymierzeńcem Earthrealm niosącym pomoc wtedy, gdy jest ona potrzebna zwłaszcza, gdy zawiadamia go o niej sam Raiden. http://mortal-kombat.prv.pl/ Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 8 lutego 2011 Opublikowano 8 lutego 2011 (edytowane) Wychodzi MK 1 i 2 (film) na blu-rayu ;p z "dodatkiem" strojem dla Jade (tylko na Ps3). Marzenie ściętej głowy ale fajnie to by było jakby pierwszą część dorzucali do każdej kopii gry heh albo chociaż do EK (i tak obfitej swoją drogą). http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/02/07/mortal-kombat-blu-ray-goodness.aspx Edytowane 8 lutego 2011 przez SłupekPL Cytuj
Gość donsterydo Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 Ta gra wygląda tak kozacko, że gały wypala na miejscu Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 Szykuje się świetna bijatyka i do tego MK na jakiego chyba wszyscy czekamy od czasów pamiętnej "Trilogy". Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 najgorsze jest to że te wszystkie postacie są tak świetne, że nie wiadomo kim grać Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 noob vader saibot? ;p smieszna ta zwyciezka poza na koncu Cytuj
Amer 1 383 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 najgorsze jest to że te wszystkie postacie są tak świetne, że nie wiadomo kim grać Widzę że nie tylko ja zmagam się z podobnym dylematem X-ray w wykonaniu Noob'a - zaje-bongo Podobnie jak dodatek do kolekcjonerki!! Przepiękna sprawa. Cytuj
Ölschmitz 1 543 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 najgorsze jest to że te wszystkie postacie są tak świetne, że nie wiadomo kim grać no wlasnie dobrze. nie bedzie sie gralo nonstop jednym kolesiem tylko bedzie sie masterowalo wszystkich lykam preordera na bank. szykuje sie najlepsza czesc od czasow mk1 i mk2. Cytuj
ADI1995 5 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 Ja i tak na początek zagram Kratosem. Cytuj
Whisker 1 454 Opublikowano 15 lutego 2011 Opublikowano 15 lutego 2011 Okładka gry w wersji Amerykańskiej bardzo mi się podoba nowy Gameplay z Noob'em również (jego akurat dawno nie było). W premierę łykam tytuł bo pomimo słabszych poprzednich części na rynku posucha w gatunku a nowy MK (bez debilnych postaci z DC) widać, że trzyma klimat pierwszych części, które masterowało się do upadłego. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 Szykuje się świetna bijatyka i do tego MK na jakiego chyba wszyscy czekamy od czasów pamiętnej "Trilogy". Heh bez kitu jak teraz patrzę na takiego Tekkena - zapowiedzianego TTT2 to śmiać mi się chcę z niego. Wszystkie te bijatyki wyglądają biednie i archaicznie, obecnie przy nowym MK. Btw pomijając sentymenty to ja mam nadzieję, że ten Mortal "pobije Trilogy" ;]. najgorsze jest to że te wszystkie postacie są tak świetne, że nie wiadomo kim grać Trafiłeś w setkę ;p nawet Noob którego nie cierpię po tym trailerze zapowiada się "kąśliwie" (motyw z rzyganiem ekstra). Hehe będzie jak za gówniarza, podjarka postaciami i chęć sprawdzenia wszystkich "na raz". Ale na dzień dzisiejszy nie mam pojęcia kim zacznę ;p, btw masakra by była jakby dali demo przed premierą. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 16 lutego 2011 Opublikowano 16 lutego 2011 odpaliłem z ciekawości trilogy i "załamałem się" gdyż już czwarty czy piąty przeciwnik na novice ze mną wygrywa. Poćwiczyć trzeba Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi